MÅNDAG, TISDAG, ONSDAG KVAR

HALLÅ?! Tre dagar kvar i skolan. Sedan är gymnasietiden förbi. Helt förbi. Shit. Tiden går så fort...
Hur som, nu ska jag åka till skolan och fixa lite till flaket som för övrigt kommer vara det snyggaste på fredag!

SPRIT.FEST.TUTTAR


Örbyhusdagen med min älskling

Har umgåtts med mitt hjärta hela dagen och det är lika underbart som vanligt. Hon har varit den där biten som saknades många år i mitt liv. Hela pusslet var nästan lagt innan gymnasiet, men det var en bit som saknades. När jag sedan började i samma klass som min bästis Emma och började umgås föll biten på plats. Konstigt nog hette båda två Olsen i efternamn och båda var Norska. Helt otroligt. Sedan med tiden märker vi hur mer och mer lika vi är. Vi hör i hop. Jag skulle aldrig klara mig utan dig Emma. Du är bäst och jag älskar dig mest. Best Friends forever! ♥

Just nu har jag varit hemma i en timme. Har på den tiden hunnit ätit kebab och ska tillbaka till Örbyhus om en timme för att festa vid IP med Emma. Det blir nog en toppen kväll. Försommar tider, HEJ HEJ!

Nu ska jag lägga mig och gosa med mamma innan jag ska åka iväg igen.
Ha en bra kväll, PUSS!


SEX

Nu måste jag nog välja kläder, fixa mig och dra till örbyhus, där det är örbyhusdagen. Jag ska träffa min bästis och ha det bäst för några timmar.

Om sex dagar tar jag studenten. Sex dagar! SEX DAGAR!!! Förstår inte det här! Kan någon nypa mig? Jag vet inte om jag drömmer. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är det bästa som kommer hända mig, men det läskigaste. Tänk dagaen efter. Aldrig mer skola. Aldrig mer. Om jag inte väljer att plugga vidare.

Jag dör. Det är så läskigt. Men om tre månader flyttar jag och bästis. Det ni!


Och allt bara tar slut?

Första bilden jag knäppte här på GUC.
Söta tjejer som går första året på GUC.
Ettan...
En gullig Marcus från ettan!
Och även en Tommy. Ha ha!
Snygga B-rudar i första ring!
Älsklings Emma var lika söt för tre år sedan!
När vi sedan började i tvån färgade jag håret. (Jag älskar det!)
Rätt ovanlig pose på Emma. Eller?
Jag och bästis i tvån.
Jag och Jenny bildar mycket fina gråt bilder må jag säga.
Cool tjej som precis börjat trean!
Insida/Utsida
En massa tok med Jennifer i trean.
Fan vad tiden går fort. Ena sekunden har jag slutat nian (FAN vad jag saknar den tiden i nian!) och andra sekunden tar jag studenten. Det här är läskigt. Varför springer tiden iväg för?
Om en timme så börjar psykologin som jag, Johanna och Jennifer har suttit och väntat på i tre timmar. Jippie!

Om åtta dagar tar jag studenten

Ledig från skolan idag då, underbart skönt! Vaknade åt frulle, sov lite igen gick upp och tänkte sola med sofia med fanns inga tider lediga, typiskt.. Då åkte vi hem till mig och åt lunch och sen opererade jag bort min äckliga leverprick idag. För ungefär en timme sen. Nu kanske jag kan hälsa normalt på folket i sommar. He he. (Den satt i armhålan!)

Nu funderar jag på om jag ska in till Tierp och leta mors-dag present. Mors-dag på söndag och jag har inte köpt något till min bästa mamma, inte okej



OM ÅTTA DAGAR! LITE FÖR KORT TID, HALLLÅÅÅÅ?! Jag håller på bli tokig. Jag börjar fan bli gammal. Inte roligt det här alltså..


Besluts ångest! Hultsfred eller Peace & Love?



Om du bara visste...

Vill ni veta hur mycket jag har fått gjort i dag? Inte ett skit är gjort för mina papper verkar vara hemma hos Jenny som bor 5 mil här i från. Underbart. Mina betygsätts idag, IDAG! Klockan 00.00 ska absolut allt vara klart. Jag har inte gjort ett skit idag. Jag städade, eller röjde bort mitt rum istället. Bra Sandra.
Nu känns det bara förjävligt. Jag orkar inte, jag vill inte! VARFÖR SKA JAG TA STUDENTEN FÖÖÖÖR? Jag vill inte!

Jag får peppa mig själv genom att lyssna på Hoffaestro och kanske försöka komma ihåg vad som står på pappren som är hps Jenny. Nej, fan det är helt jävla omöjligt. Det är Naturkunskap det handlar om. Sinnes.


... att jag alltid kommer älska dig mest, det är det som är det värsta!


Skolhelvete

Nu känns det väldigt ovärt att ens sitta och skriva här i bloggen alltså. Har knappt något att skriva om, känns som jag mest lastar av allt skit i bloggen och bara skriver av mig några få dagar i veckan. Glömmer bort att skriva, varför har jag ens blogg ens?
Det är inte så roligt att skriva ens en gång, det tar mest en jävla massa tid bara. Vilket är onödigt. Egentligen borde jag sitta och göra mina läxor nu istället. Alla betyg sätts idag och vilket betyder att jag borde plugga och lämna in allt. Hur mycket ork finns det över till det? NADA.

Snart är skolan över, det kan man säga är både bu och bä. Jag hatar skolan, prov, läxor och allt det där. Men fan, jag vill gå kvar. Det är läskigt att sluta men så jävla skönt. Ett halvår till hade varit perfekt. Eller några månader i alla fall. Jag vet att ingen fattar vad jag menar men, det tar jag. Kanske lika bra att inte skriva mer om det här. 

Hur som, min chef ringde nyss. Jag har aldrig pratat med henne, men hur som allt rullar på och hon verkar trevlig. Vilket är något bra i alla fall.



Nu har jag kanske skrivit av mig för den här dagen, får jag hoppas. Kanske kommer ett litet inlägg ikväll, hehe. Man vet aldrig hur det blir.
Men om jag ska hinna lämna in allt idag måste jag nog sätta fart och ha så jävla roligt med pluggandet. WIHOO! Eller?


Du är allt förutom äkta

Skiva i onsdags, det var en kanon kväll. Helt toppen! Mot ett tiden hände en massa spännande saker, haha! Nej men kvällen var oslagbar. Gick ingen buss hem så stanna i Uppsala. Natt mål på max var ingen dum grej det. He he.

I torsdags mådde man kanske inte toppen, trots det så gick jag i skolan och sedan gick jag på introduktion till jobbet så var inte hemma förän 22-23. Lagon trött!

Igår var jag bara hemma och kolla på film med mamma, hade det mysigt och så.

Idag så skulle jag till Gävle men verkar inte bli så....

Hur som. Nu ska jag ut i solen.



Kan inte sluta le

Allt bara rullar på, har man flyt eller?

Studentskiva idag, hur fantastiskt? Mindre bra är att jag inte har nått att ha på mig dock. Men hur som, jag ska duscha och packa nu sen åker jag till Emma på dirr. Nu taggar vi!

Lite extra glad, eller mycket extra glad är jag för jag har fått JOBB! Totally amazing! Trodde aldrig jag skulle få det, men nu jävlar. He he.

Jag har världens bästa vän.


Kan du sluta ta så jävla mycket plats?

Allt är inskickat och jag känner mig så nöjd att jag gjorde det här. Lovely.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och mysa tills jag somnar.

GODNATT!



JÄVLA BITTERFITTA. Skönt att ha det där ur världen.


Fucking twat

Just nu är nog humöret på topp. Historian rullar på och jag skrattar åt patetiska bloggar. Ha ha.

Jag blir nog klar med Historian ganska snart, så efter det blir det nog film med familjen idag igen. Hörde att tre små grisar redan sitter inne i vardagsrummet och äter chips och dipp! Blir lite sugen. Hehe. Men om fem minuter ska jag vara klar, då blir det min tur att mysa i soffan. HE HE!



Jag säger bara. HA HA HA till dig.


GODNATT

Avatar var lika bra denna gång. Men om du inte har biosystem eller en stor tv kanske den inte är lika bra, men wow. Det var verkligen grejer det här. He he.

Nu är jag totally slut körd, så måste sova. Att somna in till en fin röst är aldrig fel. Eller hur?

Avatar

Nu blir det Avatar med min familj. Fantastiskt!


ONE WEEK

Har inte skrivit ett ända inlägg på en vecka. Har inte ens berättat om kryssningen, eller vad jag gjort i veckan. Det är skandal. Men gosh så skönt jag har haft det. He he.

Men hur som, kryssningen för en vecka sedan var lätt den bästa. Jag hade as kul vilket mina vänner också hade. Underbart helt enkelt. Lite bilder och så kanske dyker upp. Då slipper jag skriva en uppsats om hur det var, för bilder säger mer än tusen ord, eller hur är det? :)

Under veckan har jag gjort nationella prov, vilket inte gick så bra. Sedan har jag pluggat, varit med Emma från torsdag till lördag. Sedan på lördagen kom Joel och grabbarna och hämtade mig för grillning och bada tunna. En fantastisk kväll hade jag.

Nu sitter jag här, snart klar med min uppsats. Eller jag har i alla fall skrivit en början. Lite mer än halva. På någon timme så det här är inga problem! He he. Säger jag nu...

Ikväll ska jag kolla på Avatar med mamma och Sofia sedan blir det sova efter det.


Älskade syster 21 år

Idag fyller min syster 21 år. Ett stort grattis till henne och jag hoppas att hon kommer få en underbar dag! Jag ska dit om 30 minuter så måste skynda mig. 

Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!

Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!

Och när hon har hängts
Och när hon har hängts
Och när hon har hängts på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champange!




STUDENTKRYSSNING

Ikväll bär det av. Studentkryssning med mina bästa. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det. Nu måste jag packa och har precis skrivit ut kvittot.

Vi ses på sjön!


Partaj

Igår efter eventet åkte vi hem till Jennifer. Då vi åt mat och sedan fixade oss och drog iväg på fest. Det var roligt, dock lite, lite folk. Eller hur jag ska skriva det. Just ja, våla killarna var på plats, gissa om man blev chockad? Ha ha. Men det var roligt att dom kom! Som vanligt så ska några töntiga killar bråka, slåss och bete sig som de vore djur eller något. Helt galet att man ens slår en annan människa så, nej jag fattar då inte vad dom tänker med. Idioter. Vid tre började det att dö ut och då gick vi hem till Jennifer och sov. Somnade kanske vid fyra och skulle upp sju, eller vi gick upp då och gissa vem som är totally död efter tre timmars sömn? Sandra Olsen. Jag. Jag dör här och nu tror jag, eller kanske somnar. Hur som, nu jävlar måste jag börja jobba lite med eventet.
Ha en bra dag. PUSS

Storslaget event

Idag är det på gång igen. Eventet börjar klockan 14.00 här på GUC skolan. Igår gick det väldigt bra och det var ett lyckat event. Mycket bra!
Här är en bild jag knäppte igår.
Nu är det dags att gå igen. "Jag jobbar med events!"

Dags för vårt Event

Vårt event, Insida Utsida, som handlar om självkänsla blir av idag! Klockan 15.00.
Det kommer nog bli toppen, repade igår till klockan 21 och det kändes bra.
Efter eventet blir det hem till Jennifer i Karlholm och sedan fest i folkets hus.

Snygga expo B-rudar


Godnatt alla fans

Nu lägger jag mig i sängen och sover lite, känner mig totally tärd. Godnatt.


Fördjupning, Historia.

Sitter och försöker plugga Historia, det är en fördjupning som snart ska in och jag har knappt börjat. Det känns inte allt för lovande. Jag har dock valt ämne att skriva om, och det känns bra. Nu ska jag bara komma på hur jag ska skriva ihop detta på bästa möjliga sätt.

Nyss skrev jag klart en Religions uppgift, eller jag renskrev den för att jag hade skrivit så fult för att kunna lämna in den, så nu är det klart. En annan uppsats är utskriven som jag ska lämna in på onsdag. Det känns i alla fall bra att jag har satt igång, kanske ska stanna uppe resten av natten för att plugga?

Eller inte.

Nu skiter jag i det här och går och kollar på film med mamma istället.
PUSS och godnatt.


Nu är det näääära

Snart är studentdagen här, det är mindre än 20 dagar. Jag får tok panik, det är för nära tycker jag. Jag har massor kvar att göra och har inte något jobb ännu. Totally sick.
Nu har jag detta kvar att göra:
Historia, Uppsats.
Psykologi, Uppsats.
Arbetsmiljö och säkerhet, Prov.
MDK, Marknadsföring uppgift.
Projektarbetet.
Matte, Prov.
Matte, Två nationellaprov.
Engelska, Prov.
En 50 p kurs.

Woohoo. Vad kul! Eller?

Elevexpo/event

Sitter i skolan och som vanligt händer inte allt för mycket. Dock håller vi på förbereder in för vårt event som håller på fredag och lördag här på GUC. Kom och kolla vet jag!
Slutar klockan halv 5, så är hemma runt halv 7. Jobbigt!




Valborgshelgen '10

Jag har inte suttit vid datorn nu i helgen för jag har ju firat valborg. I fredags åkte jag in till stan med Emma och Jennifer och där mötte vi upp Jenny och gänget. Vi satt på bryggan i statsparken på precis samma plats som förra året, awsome! Där blev det picknick, champange, jordgubbar, kladdkaka, kex och chokladbollar. Vi hade så trevligt. Satt där några timmar sedan vandrade vi vidare till slottsbacken och satt där några timmar, sendan tillbaka till statsparken och sedan max och åkte hem runt halv 4. Dagen var fantastisk.












När vi sedan kom hem till mig fixade vi oss på nytt och sedan grillade och förfestade innan det blev möbeln i Tierp. Det var roligt dock slutade det 01.00 vilket jag tycker är väldigt tidigt. Men mamma kom och hämtade oss (mig, Emma och Jennifer) vid 2 tiden. Dagen efter det, alltså igår så var vi hos mig. Kollade på filmer och åt en MASSA onyttigheter. Klockan blev 21.00 och vi kom på att vi ville på fest så vi fick panik för bussen gick halv tio så det fick bli en snabbfixning. Vi stannade i Tierp hela natten. Vi hade kul på festen och det var ett jäkla drag med gitarr spel, sång, dans och spel. Klockan 4 gick vi ifrån festen och väntade på bussen som gick 09.00. Klockan blev 5 och jag frös som en naken mus. Om nu dom fryser vet jag inte men det var fruktansvärt kallt! Det kom en man och ställde sig vid busshållsplatsen och vi trodde han var totally dum som skulle stå där och vänta till nio. Så vi gick och kollade på tidtabellen då gick det en buss 5.15 till Emma. Vi hoppade av glädje men bara det att när vi väl kom till Läby är det lite mer än 5 km att gå. Så vi fick oss en morgonpromenad och jag var nära på att frysa ihjäl.. Och jag driver inte. Det var fantastiskt kallt. Tycker jag. När vi väl var hemma gick jag till sängs på dirr. Emma min älskling värmde vetekudden så jag skulle bli varm. Jag har sådan tur som har en allra bäääästa vän. Sedan åkte Jag och Jennifer hem 15.40 idag.

Detta är min helg i en kort sammanfattning. Mycket har hänt på en sådan liten stund alltså. Det är underbart.

Just ja, vi har beställt studentkryssnings biljetter också. Jag gjorde det fast jag inte hade pengar, bra gjort! He he.

Mer bilder kanske dyker upp.


RSS 2.0