ENCHILADAS

Måste bara medge att enchiladas måste vara den godaste maträtten just nu. Kan typ äta ihjäl mig, när jag ätit en och är as mätt kan jag trycka en till bara för att det smakar så fruktansvärt jäkla gott! nomnomnom!

Sitter nu och laddar upp 618 bilder på facebook, och innan ett album med 200 bilder. Känner att jag har valt ut bra med tanke på att det var över 5000 bilder.. Duktig flicka!

Idag har jag varit med mamma och morfar i tierp, åkt till hedesunda med mamma, sofia och kevin (sofia och mamma köpte blommor medan jag och kevin tog en lång promenad) hem lagade mat, la in bilder på facebook, massa kaffe, saknar min pojkvän, vill flytta, telefonsamtal, nu kollar mamma på eurovision song contest (vilket jag hatar) så jag sitter vid datorn. Hehe. Annars en as nice dag. Imorgon blir det shopping för min och mammas del, sen på kvällen ska jag försöka slita hit en vän :)

GODNATT!


DREAMS

Har inte hunnit skriva på tusen år för har jobbat sönder.. Jobbade över 30 h här om dagen, så igår var jag ledig. Har aldrig varit så skönt!

Men idag lägger jag upp massa Thailands bilder på facebook. Vi får se när dom ramlar in här, om det gör det men kanske någon enstaka. Nu vill jag tillbaka till värmen och friheten. Saknar det fett mycket asså, pallar inte vara här i slaveriet. Haha! Nej, men sömn skulle vara nice.

I sommar vill jag till London, USA i höst och Thailand och Australien i vår. Tror jag inte har något annat val än att jobba.... Mina drömmar måste gå i uppfyllelse. För lever jag inte mina drömmar kommer jag leva i ångest. Thats it! Min största hobby är resa och ingen kommer någonsinn få ta det ifrån mig. Gamla tanter och gubbar förstår sig inte på mig, men vet ni vad? Bara för ni aldrig gjorde som ni ville betyder det fan inte att jag måste leva som ni gjorde. Så det så!

Nej, nu ska jag njuta av värmen, musiken och mitt glas med svart kaffe!


GODMORGON

Nu sitter jag på tåget påväg till jobbet, dunkar Melissa Horn och njuter av att det är soligt. Igår var jag och shoppade med mina föräldrar i timmar, sen åkte vi hem hade tacomys och sen kollade jag och Joel på the lying games, sjukt bra serie!
Idag jobbar jag kort dag, så efter jobbet ska jag kolla på när Joel spelar fotbollsmatch. Ledig imorgon, men ska gå på konfirmation. Känns som detta blir en bra helg.

ÅKER BUSS FÖR DET ÄR SÅ JÄVLA KUL

Eller inte, men måste ju för får ju aldrig lägenheten någon dag, vill flytta nuuuuu!
Hel dag på jobbet, kul och jobbigt. Men så brukar väl vanliga jobbdagar se ut. Nu sitter jag på lantis bussen ut till Joel. Och måste bara säga att jag blev så sjukt taggad att börja träna när jag såg en bild på min äldsta syster. Hon vägde 104 kg förra januari ochnu skulle jag tippa på 50 kg. Hon har inte bantat eller något liknande, bara tränat. Så sjukt bra! Så nu ska jag börja utnyttja mitt gymkort lite mera, imorgon åker jag och tränar innanjobbet vill medge att jag måste gå upp 5 då, är inte jag duktig? Nu jävlar ska jag vara fit som i höstas. Inte gå runt som ett fetto på det här viset, fan det funkar inte. Så jävla osexigt! Tur att jag redan har pojkvän, hehehhehe.
Nej nu ska jag planera lite i min kalender och dunka hög jävla musik. Hörs då!

KAN KLOCKAN SLUTA RINGA NÅGON GÅNG

... Jag vill ju fortsätta sova!
Joel försökte slita upp mig kvart i 6, men jag lät klockan ringa till 6.08 mycket skönare att sova än att gå upp. Rätt logiskt. Nu vill man ju bara flytta så man kan vakna en halv timme innan man börjar istället för 3-4 timmar innan. Nice!
Nu ska jag försöka vakna till innan jag börjar, hoppas alla får en fin dag.

LAT SOM ETT AS, NOG MED DET

Idag har jag vaknat i tid. Typ åtta eller något sådant, åt äggmacka till frulle med min underbara pojkvän. Drog iväg till Uppsala för att åka till läkaren, allt gick bra så jag föreslog IKEA dock hatar Joel IKEA, don't know why... Eller han säger att det är för stort och för mycket saker, tror inte han förstår grejen med att flytta ihop med mig. Jag älskar stort och för mycket saker. Aja, nog om det. Sen var jag iväg till jobbet på möte, tog en cheeseburgare påvägen hem och sen har jag fastnat lite framför Gossip Girl, även skaffat Twitter?! Jag som knappast klarar av min Blogg eller min Facebook. Hur ska detta sluta? Dock kanske det är lättare att twittra? (sbko_) heter jag. Tönting jag vet, men allt var redan taget... (Konstigt Sandra? Du är liksom sist med att skaffa Twitter. Oups, pinsamt liksom. NOT...) haha, JA för er som undrar om jag är uttråkad. Joel har fotbollsträning och jag försöker besälla en Iphone. VAD ÄR BÄST? Please help.
Hur som, nu blir det andra bullar i mitt liv. Inte bara vanliga torra äckliga kanelbullar. Nerå, driver.. Jag får troligtvis en lägenhet snart, så Sandra flyttar hemifrån, Sandra kommer jobba 24/7, träna när timmen finns ledig, umgås mycket mera med mina vänner, min pojkvän och min familj och mera sunt. Mindre godis, fetmat och serier. Det som jag älskar.. Men har kommit på att jag älskar mig själv och dom runt mig mer, så kan bli ganska lätt att släppa allt som gör människan fet och ful. I sommar, hur ska jag se ut. Vad är mitt mål? Det ska jag absolut komma på. Men det jag vet är att från och med imorgon är det INGEN bokstavligen INGEN som ska frästa mig med gotti för kl 00.00 i natt lägger jag av med allt skit. OK? Bra!
Fan vad tatuerings sugen jag är nu!

JESUS CHRIST SUPERSTAR

Idag blir musikal på Göta Lejon i Stockholm klockan 15. Vi är ett gäng som ska åka in och kolla, fick det utav min svärmor Monika i julklapp. Mysigt och trevligt, en hel dag med min ena familj. Nu måste jag bara se till att välja lämpliga kläder..

Vet inte alls vad som händer ikväll men något kul kanske kvällen har att erbjuda. Saknar Emelie en aning...



I WILL TRY

Kommer från och med idag försöka lägga upp lite fler inlägg, just för min familj och mina vänner. Alltid orkar jag inte berätta vad jag gör och vad som händer, så om jag lyckas komma ihåg att jag har en blogg denna gång kanske alla kan läsa här? Inte en dålig idé. Inte alls!

THAILAND '12 <3

Thailand! Love u long time, Sawadee kaa, Chockdee ka, fest, sol & bad, vodka redbull buckets, citron drinkar, tequila, moppe turer, 'lilla thaifamiljen', family mart, Muay thai, bongoes, hush bar, green mango, sounds, underbara vänner, utflykter, filmkvällar (som alltid avslutades på hush i alla fall), mama nudlar, micro korvar, sombreros, oskrivna dagböcker, söta apor, SONKRAN!!!, full moon (höghus, rosa och gröna flygande bilar, guppande båtar och elephant shit shake), mera buckets, turkish pepper shot, mc donalds delivery 1711, rummet 104 (där allt hände!), poolhäng, pasta broccoli, skratt och så mycket mera skratt, bath, helt sinnes sjukt sjuka resor, big C, vänd 10an, Bryans roliga spel, göra hemliga uppdrag, supa och inte minnas allt för mycket dagen efter, polismaffia, Mr. Lek tatto, vattenpistoler, elskåp som brinner, chaweng, thongtip mansion, bbq med fina underbara vänner, Mays shop, tappa tänder, bränna sönder ben och köra fast man inte borde, shoppa, skypa, snorkla, snakca, skrika, krånlga till saker, kramas, skratta tusen gånger om, få kramp i magen och träningsvärk för man skrattar så mycket, Ark bar, värme, koh phangang, en helvetes resa till malaysia, phuket, bangkok, och mitt allra fucking bästa koh samui, alla dryga bilar som åker om kring "Q bar" "Australia, England, Sweden, Germany, Canada and Thailand, Chaweng beach at 9 p.m, be there, be there", braka sönder toaletter och handfat, spy i kors (tyvärr asså), telefon bråk (inte från min sida så mycket dock), rasta, det finns inte ord för allt som hände där, tyvärr men det är b ä s t ! lite för mycket av allt.fyfan i helvete vad jag saknar allt!! Det går faktiskt inte att beskriva känslan, inte alls... Om jag ska förklara med ett ord. Frihet. Inga måsten alls, man tar minuten hur den kommer, inte dagen, inte året utan man måste ingenting. Ta mig dit snart igen. Tillbaka till mitt andra hem. Happy May, Bryan, York, Jonas, Björn, Ken, Ronald, Lek, Emelie, Sofi, Klara, Jenny, Maria, Lisa, Camille, Erik, Tomas, Micke, Micke, Morgan, George, Stefan, Viktora, Alla små tjejer som säljer blommor, Djorge, Ida, Georgina, Lisa, Tora, Terese, Kenny, Joey, O, Gone, Karolina, Mikaela, Jim, Claire, Art, Monty, Victor, Tuk, Fanny, Muss, Hulan, Mikaela, AO, Ronja, Sun, Rachel, Denver, Bongoes gänget, sounds gänget, green mango gänget och resten på hush. OCH ALLA ANDRA! Ni är tamme fan bäst asså!

RSS 2.0