Tvåtusennio

JANUARI
Nyår firades på alla möjliga stället. Började i Tobo, vidare till Tierp, tåg tåget mot Uppsala, Jag och Emma firade tolvslaget med skumpa och skratt inne på toaletten på tåget, i slutändan hamnade vi i Vendel.


FEBRUARI
Hände egentligen inget viktigt här inte. Var väl med vänner, Joel och familj. Antar att skolan tog upp mycket tid, kan vara mycket möjligt eftersom jag har förträngt mestadels av februari 2009. Just det ja, den 17:e råkade jag ha namnsdag.

MARS
Emma och Jenny, minns ni våra fina besök inne på Ö&B? Ett av dom besöken är ju väldigt roligt minne. Jag tror ingen av oss glömmer den dagen. En vagn med en utveckligsstörd Sandra, senare tillfälle låg det 200 paket bindor i vagnen. Oups, vad hade vi nu ställt till med? He he.


APRIL
En jobbig månad enligt mig. Jag blev singel, vilket inte var så kul. Hade väl det lite jobbigt där ett tag, men gissa om jag har världens bästa vänner? Det har jag. Det blev mycket party denna månad. Det är dock positivt. Var och kollade på E.M.D. Grillarna började rullas fram, jordgubbar och champange. Vi beställde Hultsfredbiljetter. Sista april i stats parken med mina vänner.


MAJ
Syster fyllde 20 år = Fest. Sommaren närmade sig mer och mer, det var nu jag räknade ned till sommarlovet.
Sommarkläder köptes in och vi hade våra planeringsdagar inför Hultsfred.


JUNI
Vi fick sommarlov = sommarliv. Sola, bada, grilla, fest varje dag, träna, knäppa fina kort, bada i sjön och vara rädd för fiskar, sno bryggor och paddla ut i vattner. Jag säger Uddnäs. Denna månad = hjärta! Midsommar i Öregrund med ett antal brudar. Shopping inför Hultsfred och min födelsedag och födelsedags fest med middag, lekar, dricka och party. En väldigt bra dag som jag aldrig kommer glömma. Emma var mycket rolig denna dag. He he.


JULI
Hultsfred. Hultsfred. Hultsfred! Hultsfred festivalen som verkade så äcklig så motbjudande men när jag var där, fick uppleva detta. Jag har aldrig varit med om något som är bättre. Hultsfred <3 Sandra. Så roligt som vi hade, så underbart allt var där. Det var som i en dröm. Allt var bättre än vad jag tänkt mig. Allt. Det var inte ens äckligt att sova i tält. Jag hatar annars tält, men vi hade det bäst. Om jag säger Team Rocket. Vad tror du Emma, Jenny och Sandra säger då? TEAM ROCKET såklart! Dessvärre kallades vi även för Kiss Camp. Vi bodde väldigt nära en kiss-buske. He he. Och alla ön-kvällar. I LOVE IT.


AUGUSTI
Mer sol och bad. Blev även hemma själv en vecka för mamma och pappa åkte iväg till Norrland och Simon till Gävle. Så där satt jag om kvällarna helt ensam. Det hände ett och ett annat ska jag få be och tala om. Läskigt. Hur ska jag någonsinn våga bo själv? Joel var snäll och kom till mig på nätterna. Klockan 1-3 brukade han befinna sig hos mig. Tur det annars hade jag nog aldrig vågat sova. He he.
Alla dagar i poolerna. All ledighet. Jag bara Älskar det. Simon badade med sin nya mobil, duktig kille.
La Familia och jag tog oss en sväng till kolmården några dagar, en vecka innan skolstart. Mycket bra av oss tycker jag. Det var en mysig resa, den kommer jag inte glömma. Sofias roliga kommentarer till alla djur. Simon tappade i kameran bland rockorna. Han är rätt klumpig av sig. Skolan började igen. Usch.

(Hittade många fina bilder från kolmården jag kommer att ladda upp snarast.)

SEPTEMBER
Skolan var i full gång igen. Det var skolfoto och det är väl i alla fall lika förjävligt varje år? Sommaren höll i sig länge, därför var sena kvällar inga problem för mig.


OKTOBER
Simon fyllde hela 16 år. Läskigt fort han blir stor alltså. Emma 18 år, det blev fest roliga presenter, vattenpipa och ja det bjöds på en underbar kväll helt enkelt. Expo tjejerna startade brand-alarm och sedan hände det egentligen inte så mycket mer. Det gamla vanliga som fest, plugg och fika.


NOVEMBER
Mamma och pappa fyllde år. Det julpyntades i skolan och vi fick väldigt med beröm av det vi gjorde. Den 28:e lurade vi med Emma på kryssning. Det var hennes födelsedagspresent som hon aldrig fick veta var det var. men ögonbindeln var på i ca fem timmar. En mycket rolig kryssning med Ellinor, Emma och Jennifer.


DECEMBER
December är alltid stressigt, jobbigt och oroligt. Pengarna går slut så fort man fått dem för julklappshandling är väl det mysigaste som finns? Jag julhandlade med Joel och hans familj i Stockholm och vi besökte hans faster två gånger och åt middag på en mycket god Kinarestaurant. Men konstigt nog så sprang denna månad iväg. Det kändes som hela månaden varade i en vecka. Middag den sista December hos Heidi, vi körde många roliga lekar måste jag säga. He he.


År 2009 var ett mycket lyckat år ändå. Jag vill tacka Emma framför allt för detta år. Min bästa vän och jag har nog gjort allt tillsammans. Det är så det kommer fortsätta. Jag älskar dig, E!
(Lite sent ute med denna lista, men vem bryr sig?)


♫ ♪♫ ♪♫ ♪♫ ♪

Jag lyssnar hellre på musik än pluggar religion. Jag kollar hellre på film än pluggar religion. Ja, religion kommer nog sist på min lista. Jag hatar religion.

Två timmar kvar till Johan Falk, eller inte. Det är ju Wallander istället. Vad är det för dumt påhitt? Vem vill se Wallander när Johan Falk är tusen gånger bättre? Dumheter.

Kanske jag nu ska ta mig en paus från pluggandet och kolla på tv med mamma istället? Jag är allt annat än duktig idag. Har försökt pluggat i timmar men inte fått min uppstats längre för det. Jag håller ärligt talat på att bli tokig på religions uppsatsen. Jag förstår absolut ingenting. Egentligen borde jag sätta mig, försöka bli full koncentrerad och bara köra på, men det orkar jag inte. Det är så tråkigt, jobbigt, tidskrävande och det tar kol på mig. Vad väljer man? Fortsätta, och bara köra på eller tv:n och bara skita i det ikväll? Tv:n låter ganska lockande i detta fall plus att mamma myser ned sig under en filt här bakom mig med nötter. Jag vill också mysa, kolla på tv och äta nötter. Så nu blir det en plugg-paus. He he.


Svårt val

Varit vaken i 2 och 1 halv timme. Känner mig mycket bättre idag, vilket är jäkla bra. Idag ska jag nämnligen plugga hela dagen. Jag måste för att jag missade hela dagen igår, har jag sagt att jag hatar att vara sjuk? Om inte annat skrev jag det just.

Tänkte att min religions uppgift skulle bli någorlunda klar idag men.. Det kan liksom inte bli så för jag fattar ingenting av det som står. Jag har ingen aning om vad jag ska göra och om jag gör fel köttar min lärare mig. Så det gäller nästan att göra rätt från början, synd bara att hon inte kan svara på mina mail.

Nog om det, jag har suttit denna morgon och försökt list ut vilket färg jag vill ha på mitt hår. Blond, mörk blond, ljus brun, brun? Jag har ingen aning. Men har några favoriter som jag skulle kunna tänka mig ha som hårfärg. Skulle dock inte skada med lite hjälp här. Vad tycker du passar mig bäst?




Jag har fått nog av detta

När jag inte har någon tid över till någonting för skolan tar upp all tid. Tio grejer ska in innan fredag och kände att idag skulle det bli en plugg-dag. Men nej, inte blev det så, fast jag verkligen behövde plugga. Mer än allt annat egentligen. Istället går jag och blir sjuk. Jag blir tokig snart. Jag fryser, kallsvettas, är svimfärdig och det krampar i magen och i huvudet. Jippie.. Jävla rolig lördag må jag kalla det.

Nu blir jag bara mer och mer stressad hela tiden. Nästa vecka ska jag bara plugga. Bara. Jag kan fan inte vara sjuk då. Det är nu det gäller, sedan är det tio veckors praktik och vill ni veta en rolig sak? Jag har ingen praktik. Jävla kul. Inte ett dugg. Fan. Varför väntar jag med allt tills sista minuten? Ni som läser detta och går i skolan, läser era studier. Jag har ett tips till er. Det misstaget jag lärt mig av. När ni får en uppgift i skolan, allt från läxor till prov. Gör det direkt, bocka av från början. Om jag säger "jag väntar till imorgon" är det lätt att säga så tills sista minuten då man måste stressa ihjäl sig själv. Det är just det jag gör just nu. Fan.

Nu ska jag kolla på en film, dricka varmt och krypa ned under täcket framför en bra film.

Godnatt.


Jag blir galen. (G-A-L-E-N)

Igår var det en lång och jobbig dag i skolan. Slutade inte fören halv fem men dock kunde jag komma hem och vara lite glad. Jag fick nämnligen högsta betyg på mitt psykologi prov jag gjorde förra veckan. Tack som fan, det gjorde mig lagom glad. Med tankte på att jag trodde på ett svagt G. Men inte då.

När jag kom hem blev det middag och sedan let's dance och solsidan. Det blev kanske någon film för de andra, jag har ingen aning för jag somnade. He he.

Idag har jag inte hunnit med mycket. Tänkte gå och plugga men kommer nog inte ens att gå. Jag känner att jag börjar bli sjuk. Känns som magen och huvudet ska explodera. Jag hatar det här. Jag kan inte ligga och vila, då mår jag skit. Kan knappt sitta här och skriva för tangentbordet låter för mycket. Vad ska jag göra då tro?

Hur som. Jag MÅSTE bli bättre. Jag har 10 inlämningar/uppsatser/prov som ska in på fredag. Fyfan!

Äntligen fredag

Nu är jag trött och vill hem. Orkar inte en minut kvar i skolan, men ändå slutar jag halv fem och är då hemma halv sju. Lite segt.

Men denna helg blir lugn. Mys helg kan man kalla det.

Paradise Hotel på Kalas






Snabba cash

Nu har jag suttit och skrivit lite på Religions uppsatsen. Gjorde en framsida och skrev inledningen och kollat upp några källor. Visst det är inte så mycket, men det är en mycket bra början. Mailade iväg ett mail till min lärare också.

För 1 vecka sedan stog jag vid kopiatorn och kopierade ca 50 sidor om Kristendom och Hinduism, och nu efter jag tänkt vad jag vill skriva om är det inte alls Kristendom och Hinduism jag vill jämföra. Så nu har jag kopierat alla papper i onödan för jag har bytt religioner att jämföra. Men detta kommer nog gå vägen, får jag hoppas på.

Nu när jag varit så duktig ska jag gå och kolla på film med mamma. Det blir nog I taket lyser stjärnorna, för hon har nämnligen inte sett den ännu och jag tycker att det är på tiden att hon gör det. Här om dagen kollade vi på Transformers två och det kan ha varit det värsta både jag och mamma sett. Den var totally värdelöst!

Jag vill gå på bio i veckan. Hoppas mina kära vänner också vill det. Snabba cash skulle inte vara helt fel om jag fick bestämma. Så jag ska nog försöka tvinga med några vänner för att se den. Den verkar toppen. Eller vad tycker ni?


Det är fullt upp hela tiden

Varför ska det vara så mycket i skolan hela jävla tiden. Jag orkar inte plugga, jag vill inte plugga och jag har inte tid ens.

Nästa vecka har jag väldigt mycket att göra, allt ska bli klart innan praktiken.
Det är:
- Matteprv på onsdag.
- Religions uppsats ska in på fredag.
- Två svenska uppgifter ska vara klara till på torsdag.
- A&S prov på torsdag.
- Tre Hi uppgifter ska in på onsdag.
- Smyckena i formgivning ska vara klar på fredag.
- Naturläxan ska in på fredag.

Kanske dags att börja nu. Men det är ju så tråkigt att plugga. Jag blir tokig.


Paradise Hotel på Kalas

Igår blev det utgång för hela slanten måste jag få be och tala om.

Skoldagen gick fort och jag åkte ned på stan med Emma. Köpte en jacka, sedan kom Jen då åkte vi vidare till Bellsing och förkrökade. Det blev tequila efter tequila. Drinkar efter drinkar. Sedan när vi väl är på plats så bjuder Kalas på middag, mycket gott och trevligt. Köpte oss dricka. Sedan lite senare började festen kan man säga. He he. Det var jag, Emma, Annie, Jen, Jenny och Bella som dansade loss med Paradise Hotel killarna. Eller? Ha ha.

Det var en underbart rolig kväll. Jag tror vi blev lagom dragna till kvällens slut bara. He he. Halv 2 åkte vi till Bella's för att sova. Men först blev det nattfika.

Nu är jag hemma. Ska sätta igång med att plugga lite tänkte jag. Så jag är klar med allt tills nästa vecka, då jag ska ut på praktik vecka sex.

(Bilder rullar in om ett tag.)


H-A-T-E

Rubriken talar. Det är något som ogillas starkt. Det är skolan som ogillas just nu. Jag blir tokig. T-o-k-i-g!  Tänk att det alltid ska vara något. Om det inte är det ena, är det de andra. Jag har inte tid, ork eller lust med det här.
Inte nog med det, gissa bara vad jag gör nu? Sitter och skriver rent anteckningar om det vi ska ha prov på imorgon. Jag hatar prov, inlämnings uppgifter, uppsatser och skolan.

Vecka 6 ska nästan allt vara klart och jag är inte ens klar med hälften. Det känns inte så särskilt stabilt faktiskt. Jag har alltid ont i magen p.g.a det här, alltid stessad, alltid orolig, tänker halva nätterna och gör inget annat än pluggar. Jag klarar inte av det här längre.

Mycket negativt nu känner jag med fan. Jag kan inte skriva det här men jag har ju faktiskt en anledning att känna såhär just nu. Egenligen är det nog inte bara skolan som stör, det är nog lite till. Bara att jag inte vill inse det alla gånger. Men nu när jag tänkt ett steg längre har jag kommit på det.

Nog om detta. Jag ska skita i och plugga nu, bara att hoppas att det går bra. Jag ska istället kolla på film och äta nötter med mamma. Det lät kanske lite bättre det. He he.

Godnatt.


Bilder från kryssningen

Birka Paradise

Istället för att lägga upp 100 bilder gjorde jag en snabbt lite fort. Lite kortfattat om min underbart roliga resa. Den var verkligen.. Underbar! Det finns 100 bilder till men jag hoppas ni nöjer er med de här. Det visar ändå rätt mycket. Men jag har några grymt roliga, fula och hemska bilder som ligger och gömmer sig i min mapp. He he.


Jag säger bara ett ord:

IDIOT!

Birka Paradise

Hemma från en underbart rolig kryssning. Längesedan jag hade så kul faktiskt. Så det blev allt annat än misslyckat. Allt var bra. Skriver lite mer och lägger in bilder ikväll eller senare. För nu sitter jag i skolan och har börjat för ett tag sedan så kanske borde stänga av musiken och lyssna på vad Janne (lärare) har att komma med.
Ha en bra dag.

Nu är det en dag kvar

Sitter i skolan och har snart psykologi prov. Förhoppningsvis kan jag det, men jag vet inte. Jag kan det utantill nu men på provet får jag väl hjärnsläpp som vanligt. Varför får jag alltid det när det är ett prov på g?
Imorgon åker vi på kryssning. Underbart kul. Det här behöver jag nu!

Jag vill ha sommar

sommar!
Jag vill ha sommar, sol, hulstfred, värme, bad, grillfester, dricka, födelsedag, jobb och mer... sommarfester!
Sitter i skolan, slutar om ett tag eller klockan 11.45. Himla skönt att gå en kort dag idag. Efter skolan ska jag och Emma på stan en snabbis, sen hem till henne.

Det finaste någon kan få

Ingen gör mig så glad som du gör,
Ingen är så bra som du är.
Det är inte så konstigt att jag älskar dig mest.


Vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här

Klockan börjar närma sig nio, vilket betyder att jag snart får sova. Jag är så sjukt trött. Trött i kroppen, trött i huvudet, trött på "det" och trött på skolan. Jag är nog trött på allt just nu.

Sitter med psykologi boken framför mig och funderar på om jag ska plugga eller inte. Men en halv timme, sen duscha och sova. Så får det nog bli. Varför lyckas jag gå på den sämsta skolan i hela Uppland? Inget är bra med skolan, då menar jag faktiskt det. Upplägget är nog värst. Det här med 100 svåra grejer innan vecka 6 verkar lärarna tycka är populärt..

You think i'am losing but i always get my way...


I can't be who you are

Jag vill hem! Slutar om en timme. Men då är det väl bäst att hålla ut den tiden, istället för att klaga så lyssnar jag på musik nu.

Det är en sak som får mig att skratta (inre skratt och yttre skratt) just nu. Och det är
"Jag var faktiskt först". Det är så roligt att jag dör. Ha ha. Jag vet. Ingen som läser detta fattar men jag fattar. Jag fattar allt. HA HA HA HA.

Har jag sagt att jag är sjukt less på skolan?

Bra jävla dag. Nej. Den börjar med en försovning, kommer till skolan och har 3 timmars mdk lektion. Det suger. Nu har vi expo hela dagen, det suger också för vi gör ingenting.
Nu vill jag bara hem. Hade tänkt lite smått vad jag skulle göra idag, träna, sola, bada, sola och tillsist film och sova.

Händer kanske inte allt för mycket tycker ni, men för mig är det för mycket just nu. Allt är bara skit. Skolan, "det", och allt. Bajs på det. Jag bara längtar till praktiken (fast jag inte har någon). Men då kommer jag bort härifrån. Har sökt några platser igår och hoppas verkligen att jag får något av dom.

Nu ska jag börja lite med projektarbetet. Eller lära mig lite i sketch up.

(När man försover sig får man räkna med att vara osminkad och vara lite små skabb.)

Det var denna måndag

Nu har jag gjort det som jag skulle idag så känner mig nöjd för att krypa till kojs.

Hoppas alla sover gott i natt.



Här har vi en gammal goding från högstadiet. He he. Jag och Hannah i Aspenskolan. Jag saknar den tiden, då fanns det inga bekymmer som det finns nu. Varför ska allt bli mycket svårare med tiden? Jag fattar inte det. Om du fattar det. Förklara för mig!


Crazier

Hemma från en lång dag i skolan. Att dagarna känns längre när man inte är på topp. Det är verkligen så, om allt går bra, man mår bra och det är glädje runt sig går dagarna mycket snabbare. Men om det är en seg dag, man känner sig inte motiverad till något och det kanske är något som har hänt. Eller bara att man är "det". Så går dagarna mycket segare. Idag har det varit en seg dag, dock har jag en anledning. Allt rullade på men har något som ligger i vägen. Inte så kul.

När jag kom hem så tänkte jag åka ned på träning, men jag kollade på klockan. Och träningen hade hållt på i 15 minuter så jag bestämmde mig för att plugga istället. Jag borde självklart åkt ned på träning, men jobbigt att komma sent så det får bli på onsdag eller så.

Jag har skrivit ned allt jag måste göra inom skolan snarast. Det är 13 arbeten. När det första är avslutat och klart kommer det självklart upp något nytt. APU om 3 veckor och jag måste göra allt innan. Det känns inte så lovade. Men nu kanske det är dags att börja bocka av lite. Så jag tar några timmar framför böckerna, sedan får det bli myskväll med mamma, en bra film och då kanske allt känns bättre.

Team Rocket är bra. Men då måste det vara Team Rocket (eller Kiss camp).

Vecka 3

Vet inte riktigt vart jag ska börja.. Men jag orkar inte med skolan just nu, jag får panik! Gissa hur min vecka ser ut? Jag kan säga att det är ett rent helvete.

Måndag:
Skola, träna, plugga.
Tisdag: Skola, plugga.
Onsdag: Skola,plugga, träna.
Torsdag: Skola, plugga med Emma. (Har vi i alla fall planerat)
Fredag: Skola, plugga, packa.
Lördag: Kryssning.
Söndag: Kryssning, plugga.

Inte lite plugg här inte. Nej, nej. Vi har inte tusen läxor/prov/uppsatser inom 3 veckor. Kul.

______________________________________________________


Du beter dig värre än dagisbarn. Det ända jag kan göra är faktiskt att skratta åt dig.

VIP

Jag hade en toppen kväll på vip. Vi drack helt galet goda drinkar hela kvällen men vet inte vad dom heter. He he.

I skolan

Måndag nu igen. Hade i alla fall sovmorgon idag och det var inte dåligt skönt. Och min helg har varit underbar, jag har haft skit kul i fredags när vi åt, i lördags på vip och igår med Joel.

Nu är jag i skolan och vi håller på med apun och jag vet inte vart jag vill vara. Jag har en plats men vill jag vara där då?
Idag blir det några timmar framför datorn. Leta fler apu platser.

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
En hel del.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Det gjorde jag.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja.
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.
5. Vilka länder besökte du?
-
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Ja.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid minnas?
7-12 Juli.
8. Vad var din största framgång 2009?
Vet ej.
9. Största misstaget?
Hemligt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja.
11. Bästa köpet?
Min hultsfred biljett.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Nöje.
15. Gjorde någonting dig riktigt glad?
MYCKET!
16. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2009?
Losing you, Mr. Brightside, Ayo Technology, Use somebody, Om du lämnade mig nu, Glad, Poker face, I know you want me, Boom Boom Pow, I gotta feeling, Bad Romance. Och många många fler.
17. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
De har gått upp och ner.
18. Vad önskar du att du gjort mer?
Saker jag velat göra.
19. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt men inte gjort nått åt det.
20. Hur tillbringade du julen?
Jag var hemma med familj och släkt. 
22. Blev du kär i år?
Nej.
23. Hur många one night stands?
 -
24. Favoritprogram på TV?
GG, OTH.
25. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ogillar möjligvis.
26. Bästa boken du läste i år?
Har jag läst någon?
27. Största musikaliska upptäckt?
Dead by April, The killers.
28. Något du önskade dig och fick?
Fick det jag önskade mig.
29. Något du önskade dig men inte fick?
Fick det jag önskade mig.
30. Årets bästa film?
Många.
31. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Middag+fest.
32. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Pengar.
33. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Som vanligt?
34. Vad fick dig att må bra?
Vänner, familj och hultsfred.
35. Vilken kändis var du mest sugen på?
He he. Många.
36. Vilken politisk debatt engagerade dig mest?
Inget.
37. Vem saknade du?
-
38. Har du träffat nya människor?
Absolut!

(Jag vet. Väldigt sent att göra denna lista men lite kul att se ändå. He he)

VIP och Kalas

God förmiddag/eftermiddag (vet inte vad man säger) alla läsare.

Idag tänkte jag köra på ett fullspäckat schema. Jag har slängt ut julen med mamma, suttit och njutit av bra musik och nu blir det träning. Dagen forsätter med utgång ikväll med 5 tjejer. Klockan halv sju går bussen här i från och blir väl lite förfest i Uppsala.

Igår åt jag, Emma, Jenny, Sandra, Annie och Matilda på Koh Phangan i Uppsala. Det var en utsökt middag, dit ska jag verkligen gå fler gånger. Mycket mysigt ställe. Jag rekomenderar det verkligen.

Sandra gånger två.


Taket.


En söt Annie.

Bilderna har jag tagit av min käre vän Hündin. (Jenny S)

Nu ska jag träna. Men jag hoppas alla får en bra dag.


Jag dör!

Idioter! Jävla skola! Jag blir tokig! Jag blir så jävla arg.
Ja, som alla kanske vet har jag Engelska A och Matte A att tenta av. Vilket betyder JÄVLIGT jobbigt. Jag har liksom inte tid. Och nu har jag varit på möte hos vår Syv och fick veta att jag har 50 poäng som saknas. Jag måste gå en kurs annars kan jag inte ta studenten. KUL! "Ja, jag vet att det här är skolans fel och du har möjligheten att gå på lördagsskola. Jag är ledsen att jag inte upptäckt det här tidigare. Det är mitt fel. Jag måste be om ursäkt för detta." Säger vår Syv. JA jävla idiot. Ingen på vår skola har koll. Jag blir blir tokig på det här.
Det är praktik om 4 veckor och då har jag 13 grejer som ska in. Plus att jag måste plugga till nationella i matte. När jag kommer tillbaka är det såklart massvis med prov. Jag ska avsluta alla kurser plus att jag ska hinna med en annan kurs där emellan. Vad fan är det för fel på vår jävla skola egentligen?
Slutar klockan 16.30 idag. Inte så taggad på det direkt. Jag vill bara här i från.
Ni som inte valt gymnasium, tänk efter. Det gjorde inte jag och valde det sämsta jävla möjliga. Välj inte GUC i Uppsala. Ingen lärare/rektor/syv har koll. Alla gör fel så jag får massa skit och måste fixa allt inom få veckor nu. Jävla skit skola säger jag!
DÖÖÖÖÖ.
angry

The Funeral - Band of Horses

Sitter och spelar lite låtar på Spotify medan mamma fixar i köket. Snart blir det film för våran del. Har dock inte valt film, men om mamma får bestämma blir det någon action film skulle jag kunna tro. He he.

Jag ska färga håret i någon ljusbrun hårfärg och det bästa är att jag verkligen har hittat en perfekt färg. Hoppas frisören gör mig lika glad som jag hoppas. He he. Jag måste klippa mig också. Alltså mer än en cm, jag kommer stor böla. Visst, det är bara lite hår men det är också mitt hår som jag vill ha kvar. Jag vill inte ha kort hår. Buhu. Jag hatar att man måste klippa sig. Jag vill inte. Men jag måste.

Imorgon ska jag hem till Emelie (= hon är frisör och MÅSTE hjälpa mig. Hon kan sin grej liksom, så henne kan jag få bra tips av.) Jag hinner umgås med henne i många timmar. Slutar 11.45 så är där någon timme senare och blir väl hämtad sent på kvällen. Det var så längesedan jag träffade henne. Min Emly. Pusselbiten.



Nej, nu ska jag nog gå och bädda ned mig under filten med lite tea. Hur mysigt är inte det då?


Maxxie - Mitch

Han är obeskrivligt snygg. Alla borde se serien skins. Han spelar en roll, då hans namn är Maxxie och han är dessvärre gay. Men lika snygg är han för det, och jag kan lova er att ett avsnitt gör att man halvt dör. När de är i Ryssland på klassresa. Ni anar inte vad han och hans bästa vän, Tony gör medan Tonys flickvän ser på. He he.

Maxxie - Mitch
(Om man har tråkigt slänger man ihop sådana bilder, okej? He he.)


Kylan tar kol på mig

Idag har det varit en vanlig skoldag. Dryg och lång. Jag hatar onsdagar! Dagen startar med psykologi, sedan historia och avslutar med religion. Bara massa jobbiga lektion. Om jag fick skulle jag strunta i religion, det är så fruktansvärt tråkigt och vår lärare är så dålig. Men men. Inte klaga nu när det så sådan liten stund kvar av skolan.

När jag kom hem så hörde jag mamma ropa på mig. "Sandra, vi ska till Tierp och handla. Nu!" Aja. Kommer väl då tänkte jag. Men inte blev det bara handla inte, nej hon drog in mig till Rummet Rita (en inredningsbutik jag hade min förra apu på) och sade att jag skulle fråga om apu. Jag har inget att välja på känns det som. Det är om 3,5 vecka och jag har ingen apu. Det kanske var en sådan där "sista minuten" grej. Men jag hade absolut inga andra val. Det känns lite tråkigt att vara på samma ställe igen. Men jag börjar 10 och kan åka med halv tio bussen, då är jag där 10 i 10. Är inget mer än perfekt. Sovmorgon i 10 veckor. Ja, tack!

Nu håller jag och mamma på att göra en utsökt omelett i ugnen. Om ett litet tag så är maten klar och tänkte att jag skulle hinna duka till det lite fint och ställa fram allt. Då blir nog mamma glad. He he. Därför kan jag inte sitta här och dega.

Ha en bra kväll.


Wild world

Sitter nu hos Joel, är mätt och belåten efter middagen. Nu blir det lite plugg från bådas sida, sedan blir det film. New Moon. Hehe. Dock är det inte på bio = inte lika kul, men det får duga. Jag vill också se den, har inte hängt med riktigt så har missat att kolla på den.

Nu när jag ändå tänker på filmer kan jag tala om att jag är kär i serien Skins. Det är dock en B-serie men jag tar totally fastnat för den. Den är så wow, totally, amazing. He he. Nu är det bara Emma som fattar vad jag menar, men den är grym! Okej?!

Vad händer övrigt ikväll? Ja. Inte något speciellt mycket troligtvis. Vara med Joel och mysa framför några filmer/serier. Jag tackar inte nej till det för det är alltid lika mysigt.

Så nu ska jag kolla hur det går för honom, han sitter liksom redan och pluggar den jäveln. He he.

Skola är nog inte min grej

Jävla skit. Nu är skolan igång igen och jag avlider! Dagen börjar med MDK i flera timmar. Vår lärare är typ dum i huvudet och vi måste sitta och lyssna på honom i flera timmar. Nu sitter vi här och gör absolut ingenting. Jag vill bara hem och ta det lugnt.
Nu är det inte långt kvar. Vi har tio veckor praktik som börjar vecka 6 och jag har ingen praktikplats. Jag får absolut panik. Skolan ger mig panik!

Måndag

Okej, imorgon börjar skolan! Panik..
Vi har det rätt lugnt i skolan, 12 grejer är väl inget. He he.

Gissa vem som sitter hemma hos sin älskling? svar: Jag!


Dirty little secret


Johan Falk

Nu idag har jag gjort allt efter min planering. Det är otroligt. Jag brukar alltid planera och skita i det tråkiga. Men inte var det så idag inte. Jag pluggade, kollade runt på frisyrer/hårfärger, grillade, tränade och fixade bloggen. Bra gjort Sandra. He he.

Fast jag hade mina planer hann jag med annat också. Klockanhalv 9 hade jag tränat klart och då hoppade jag in i duschen direkt och sedan ner till TV:n som visade Johan Falk. Jag hade aldrig sett det innan, men dock hört at det skulle vara bra och jag håller med. Det var mycket bra.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Tänkte gå upp vid halv 8 och träna sedan vid halv 10 ska jag till Emma. Då blir det en pluggdag såhär innan skolstarten. Kanske hinner med lite skins också. He he.

Godnatt, hoppas alla haft en bra dag.


Blake Lively



Jag har till och med funderat lite på hur jag ska göra med mitt hår. Och Blake Lively (som är mest känd i namnet Serena Van Der Woodsen från Gossip Girl) har mycket fint hår enligt mig. Det är inte för ljust och det är viktigt, för jag passar inte i super ljust och sen tycker jag det är finare med lite mörkare blond nyans. Men något sådant hade jag nog tänkt mig. En aning mörkare kanske. Men hur jag ska ha frisyren är dock en annan femma.

Ska man köra med en lugg eller inte? Klippa av det eller spara ut? (Spara ut kommer det troligtvis bli för jag stor bölar om jag klipper av en cm!) Det är så svårt! Jag vill ändå se en förändring.

Lite tips skulle inte sitta helt fel nu alltså.


Bilder sen i fredags


Som jag skrev i tidigare inlägg. Det blev inte mycket bilder denna kväll inte. Men inte gör det något. Här är några bilder och vi hade sjukt kul. Nu är det bara att ladda om till kryssningen älsklingar!


Ny blogg design



Detta är nu min nya header. Är dock inte klar med designen än men det får räcka för idag för nu ska jag träna i 1 timme sen ska jag ut och grilla. Plugga kommer nog sist på listan idag (med). Men jag ska plugga några timmar ikväll hade jag tänkt. Frillan är dock ett problem fortfarande. Vilken frisyr och hårfärg? Hm. Svårt det där...

Men nu på med träningskläder och bränna lite fett. Det låter inte LITE lockande. He he.

Ha en bra dag alla läsare.


Dagens

  • Plugga.
  • Träna.
  • Fixa med bloggen.
  • Ut och grilla korv med familjen.
  • Komma på vad jag vill göra åt mitt hår.

Kanske dax för mig att sätta igång. Jag startar med att fixa bloggen, för jag vill träna innan jag pluggar och kan inte träna än. Så får det bli.


Kom hem från Åre nu. Jag saknar dig!


Ett längre jullov skulle inte sitta fel

Idag vad händer idag? Jo. Just det ja, jag ska plugga för i över morgon börjar nämnligen skolan igen. Imorgon ska jag träffa Emma och gissa vad vi ska göra? Plugga. Båda i två har 11 uppgifter inom skolan. Det känns rätt hårt. Precis haft tre veckors lov och har inte pluggat eller jobbat en ända dag. Kill me!

Inom 5 veckors tid ska jag ha gjort:

Media kommunikatios prov.
Psykologi prov.
Geometri prov.
Matematik nationella.
Engelska uppgift.
Realismen.
Media kommunikation A.
Kostdagboken.
North country.
Påbörjat projektarbetet.
Fixat en APU plats.

Det kanske är dax att sätta fart nu? Men hur mycket orkar man egentligen?


Avatar

Jag vill se den igen!

avatar

Birka Paradise

Nu är det bokat och klart.
Den 23 Januari åker vi. Igen. Kryssning är nog våran grej.

Jag är så taggad och vi kommer ha så kul.

Emma, Sandra, Jennifer, Isabella, min familj, Jennifers familj och deras vänner. Ett jävla gäng ska ni veta. Vi kommer äga båten sen kan du ta det hur du vill. Ha ha.


Heart Break

I onsdags så åkte jag till Emma. Vi kollade på 2 säsonger av skins. Jag älskar skins och Maxi är min pojkvän (jävligt synd att han är homosexuell).  Vi hann egentligen inte med så mycket mer. Satt och pratade i 17 år och hade det jätte mysigt.

I torsdags gjorde jag egentligen ingenting. Så vidare till fredag nu. Japp. På eftermiddagen fick jag skjuts av min farbrors fru till Jennifer, hämtade upp Emma påvägen också. Sedan blev det en snabb fixning. Drack några glas och sedan vidare till bussen som tog oss till Gävle.

I Gävle.
Kanske jag ska ta och berätta en sak för er? De flesta vet att jag är klumpig? Så ja. När vi kom in i Gävle så bar både jag och Emma på en vodka flaska. Man kommer inte in med den liksom, så vi såg en fin snödriva dom skulle få ligga i. Bara det att när jag ska lägga ned dom vill inte mina fötter samma sak som mig. Dom bara glider ivägoch jag flyger ner i snödrivan. Japp. Precis innan vi ska in på heart break. Jag hade snö överallt.. I ansiktet, på kläderna och allt. Jag var en snögubbe. Men ja. Flaskorna fick det bra där i snödrivan i alla fall och alla runt om fick ett gott jävla skratt. He he.
Kvällen var stor slagen och vi hade jävligt kul. Det var ett tag sedan jag var så taggad som jag var nu. Det kändes mycket bra. Därför blev det en lyckad kväll. Dock knäppte vi inga kort. Och jag tycker jätte mycket synd om Jennifers kompis. Han köpte in 5 shots och en drink. Tappar hela brickan (det var dom hundra lapparna liksom) och sedan kommer han tillbaka efter ett tag med 6 shots och en drink. Bjöd oss gjorde han några gånger under kvällen. Stackas han. Tänk hans kontouttag idag. He he.

Kom nyss hem från Jennifer. Känner mig helt slutkörd. Nu ska jag ta och ringa Joel.
Ha det bra.


Nu åker jag och har det bäst

Vad ska Sandra göra denna vecka?

Idag, Onsdag: Vara med Emma!
Torsdag: Kanske fortsätter vara med Emma, min älskade.
Fredag: Utgång!
Lördag: Inga planer.
Söndag: PLUGGA i stora mängder!


Men just nu ska jag packa, och åkte till Emma's. Min bästa!

Bye bitches.


Bless the broken road

Nu är klockan halv 2. Jag ska iväg om två timmar. TVÅ TIMMAR?! Oh shit. Jag har inte ens borstat tänderna. He he. Kanske borde gå och fixa mig lite smått? Sedan ska jag vara med min älskling Emma. Henne behöver jag verkligen träffa nu. Jag hatar när det går flera dagar och vi ses inte. Varför blir det så? Hon är min bästa vän, vi borde ses oftare. Anser jag. Jag behöver vara med henne. Älskade Emma.

Sofia och Micke är på besök så kanske borde gå och vara lite social med dom? Dricka lite te och prata låter som en bra idé enligt mig.

Ha en bra dag!


Goodnight, travel well

Vad ska jag skriva? Kanske godnatt? Kanske hoppas ni haft en bra dag? Eller att jag är förjävla trött?

Skit samma i det. Jag måste sova hur som. Men det jag ville få ned på några rader ska jag bara sätta fart med att skriva ned nu då..

Joel, du ska upp och köra till åre 4 och en halv timme. Jag ville bara önska dig en bra resa och ta det lugnt. Skada dig inte!

Så.. Nu ska jag bädda ned mig i min sköna säng. Kanske lyssna på lite skön musik så jag somnar?


Blast from the past

Har kollat på en film med mamma och är nu inne på den andra. Första var Blast from the past och nu kollar vi på XXX två. Efter den blir det nog sängen. Känner mig ruskigt trött.


Imorgon ska jag vara med Emma. Det känns bra. Jag behöver henne mer än vanligt nu. Hon är den ända. Hon är min bästa vän som jag kan prata med om sånnt här. Som ni inte har en aning om vad jag menar såklart. Jag ska hem till henne, och vill ni veta det bästa? Det är bara Em och jag. Vilket betyder jag kan släppa loss. Jag kan andas ut, luta mig tillbaka och känna trygghet. Ni kanske fattar att jag mår skit? Efter alla inlägg hit och dit. Och jag måste prata med någon om det. Det blir Emma och Joel som får veta. Sedan pallar jag inte prata eller skriva om det mer. Detta är mitt sista "emo" inlägg. Men just nu känner jag bara för att inte bry mig om vad folk tänker och tycker om det jag skriver för jag måste få skriva vad jag vill i min egna blogg. Thats it!

Emma. Glöm inte vem du är i mina ögon. (Du är världens bästa bästis!)


Avatar i 3D

Nu var det ett tag sedan jag satt framför en dator nu igen. Har nämligen varit hemma hos Joel de senaste dagarna.
Han kom till mig i söndags. Vi var bara här någon timme, sedan begav vi oss till hans plats så att säga. Då efter någon timme hemma hos han åkte vi vidare till hans kusin George för att bada badtunna. Det tog ett tag innan jag hoppade i men sen kom jag inte ur istället. He he. Rullade mig i snön gjorde jag också, kallt var det. Och det är väl därför jag sitter här i snuva och hosta nu då. Efter det blev det bara en lugn film och myskväll.

Igår hade vi två biobiljetter bokade. Avatar i 3D klockan 14.00. Den var grym! Jag vill bara se den igen. Jag rekomenderar den verkligen! Se den! Ja, den höll på i 3 timmar så vid 17 tiden åkte vi till Ö&B och shoppade loss. He he. Sedan hem och körde GG race fram till 00.00 då fick det blir läggdax.

Idag har vi varit på kalas hos George och Alma som fyllde 17 år. Där bjöd de på mat och fika. Så vi stannade kvar hos dom i 3 timmar. Sedan hem till Joel och packa ihop och säga hejdå. Imorgon lämnar han mig och åker iväg till Åre. Kommer tillbaka lagom till skolan börjar. Men får hoppas att han får kul. Dock kommer jag hinna sakna honom väldigt mycket.

Nu ska jag nog få med mig mammsen och kolla på en film. Det skulle ju inte vara helt fel. Helst av allt vill jag se GG men det får bli nått annat.

Ha det så bra alla läsare.


LISTA

1. Hur gammal är du om fem år? 23 år gammal.

2. Vem var den sista du träffade? Mamma.

3. Hur lång är du? Jag var 1.73 men har krymt (helt sjukt!)

4. Vilken var den senaste film du sett? Bangkok dangerous.

5. Vem ringde du senast? Sofia.

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "okej ingenting." Till Joel.

7. Vad är dagens planer? Kolla på film med mamma, sen träna och duscha sen sova.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på när/var/hur/vem.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? De är gifta.

10. När såg du senast din mamma? Kvart över 6 kanske klockan var?

11. Vilken ögonfärg har du? Bruna.

12. När vaknade du idag? Vaknade lite hela tiden i morse, men gick upp kl 11.50!

13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? Ser katter ute hela tiden, så det betyder väl att jag hittar dem?

14. Vilken är din favoritplats? Just nu vill jag bort. Jag vill ha varmt! Och bara vara med min bästa!

15. Vilken plats föredrar du minst? Där stämningen inte känns helt okej.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I Sverige eller ute på språng någonstanns i världen.

17. Vad skrämde dig som barn? Mörker eller där man kände sig allmänt otrygg.

18. Vem fick dig att skratta senast? Minns inte vad den heter men det var igår morse.

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Jag antar det?

20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda två.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med, oftast.

22. Hur många kuddar har du i sängen? Sex.

23. Hur många landskap har du bott i? Ett.

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja, någon enstaka gång.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på årstid, väder och vart man är någonstanns.

26. Är du social? Beror på humör och med vilka man är.

27. Vilken är din favoritglass? Mjukglass.

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Bli överlycklig!

29. Tycker du om kinamat? I love it!

30. Tycker du om kaffe? I måttlig mångd.

31. Vad dricker du till frukost? Te, vatten, mjölk eller juice.

32. Sover du på någon särskild sida? Höger eller i mitten.

33. Kan du spela poker? Nope.

34. Tycker du om att mysa? Jag älskar det.

35. Är du en beroendemänniska? Det vet jag inte?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja.

37. Vill du ha barn? Det vill jag säkert.

38. Kan du några andra språk än svenska? Ja.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja.

40. Föredrar du havet eller en pool? Båda.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, nöje.

42. Äger du dyra smycken? Ja.

43. Har du någon gång testat narkotika? Nej!

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Varm choklad.

45. Vem är den roligaste människan du känner? Det är flera som kan få mig att skratta.

46. Välj ett ärr på din kropp? De största. På mina knän. Har aldrig sett så stora på någon. Hemska ärr!

47. Vad har du för ringsignal? Dead by Aprl - Losing you

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja.

49. Flirtar du mycket? He he. Nej.

50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har inte någon profilbild, men den i headern togs hos Lisa.

51. Kan du byta olja på bilen? Ja.

52. Har du fått fortkörningsböter? Har inte körkort.

53. Vilken var den senaste bok du läste? Vet ej.

54. Läser du dagstidningen? Ibland.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.

56. Dansar du i bilen? Tror inte det?

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix FM tror jag.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vet inte.

59. När var du i kyrkan senast? Lucia.

60. Vilka personer utmanar du? Alla som har lust.

Fejk smile

Har precis varit ute i snön med mamma, Sofia, Simon och Wilma. Vi hade det jätte mysigt med grillning och lekte lite smått i snön. Runt om oss hade vi skotrar. He he. Det är faktiskt rätt kul att åka skoter, nu känner jag mig som en äkta bondunge, men vad tusan gör det om hundra år?

Vad ska jag göra ikväll? Utgång? Hemma kväll? Eller bara sova? Nej, om jag tänker efter på mitt humör så stämmer det inte in med utgång. Mungiporna nedåt och helt efter typ. Nej får nog bli en hemma kväll faktiskt. Jag ska träna om ett tag. Det är så underbart skönt att vara igång igen. Det är så skönt att träna. Tänk att jag skriver det. Det är jag inte någon annan, det är jag. Helt sjukt.

Just ja. Nu har jag och Emma förlovat oss "på riktigt". Förlovat oss som bästa vänner i alla fall. Smyckerna är på halsen och det känns bra. Min älskade.



Don't tell me you sorry because you're not!


Det var på tiden kan man ju säga

Vad händer idag tro? Det är lördag trots allt. Jag tror det absolut inte händer ett dugg. Inte med min inställning i alla fall.

Nu är det klart. Torsdag om 2 veckor ska jag få vara med min Emelie! Det var tusen år sedan och precis nu behöver jag henne. Kan det bli bättre? BOKAT!


Min älskade vän.


Godnatt då..

Vad ska jag mer skriva än godnatt? Klump i magen och blöta kinder precis innan läggdax är inte så populärt nej. Eller? Aja, jag vet egentligen inte vad jag skriver så lika bra att sluta innan. Ja precis.

Så godnatt.

What can i say, what can i do?

Nytt år som sagt. Ny Sandra. Det kan man lungt säga.

Det började på det värsta sätt som ett nytt år kunde börja på. Dock har jag börjat träna igen och det känns underbart. Sprang i 45 minuter för ett tag sedan. Så det är väl något positivt.

Jag behöver ett varmt jävla bad innan jag dör. Jag dör av alla jävla tankar. Varför kan man inte stänga av tankarna? Jag vill bara sluta tänka för stunden...


Det är det här jag hatar med verkligenheten, jag hatar när man når botten...


Fabulous...

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, eller varför jag skriver men.. På något vis måste jag.

Om det inte vore för (...) skulle allt vara bra. Allt skulle vara som jag önskat att det skulle se ut. Men det går inte. Jag kan inte. Det är fan hemskt. Jag kan inte ens tänka mig det här längre och när jag försökte fixa till det rasade muren igen..

Om det inte vore för en annan så kanske jag kunnat fixa det. Men det går inte heller. För den personen är kall som ett isberg och släpper inte in någon annan än sig själv i världen.

Nej, jag kan inte fortsätta. Men jag kan inte fatta.. Jag kan inte fatta att ni inte ser något...

Går det att fortsätta?

Det är varken vänskap eller kärlek.


2010

Nytt år. Nytt liv. Ny Sandra.

Kanske ska ta upp lite kort om gårdagen?
Började med att Emma dök upp hos mig efter 1. Vid halv 4 åkte vi mot Tierp, lite halvt fixade och där hämtade Jennifers pappa oss, vidare till Heidi, där vi fixar oss klart och efter en stund bjuds det på en utsökt middag. Efter det blir det en massa spel, härj hit och dit pulsen var nog uppe i 110. Runt 22 tiden beställde vi en taxi och åkte iväg på fest. Hm. Ja. Vad ska man säga? Inte allt för rolig fest för att vara nyår. Ett litet hus som luktade bajs ungefär. Men dock var det vissa trevliga personer där. Ja... Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte först förbi mina kusiner för att hämta upp Simon och pappa. Där blev vi kvar en stund för det var sing star tunering. Eller nått liknande. Jag var dock med och det var riktigt kul faktiskt. Sen vidare hem, så mötte vi på en massa roliga och fulla människor. He he.

Det här året. 2010 ska bli bättre än 2009.

Jag brände mina nyårslöften igår. De bestod av 15 stycken saker jag ska ta tag i. Vissa är mindre och vissa är större. Och det finns ingen som vet vad jag menar mer än jag. Det finns ingen som jag skulle kunna säga dom till heller. För jag skulle dö om jag inte klarade av det. Men en sak vet jag redan. En sak som jag hade skrivit upp.. Den kan jag stryka..

Lite opepp idag, men så kan det vara. Jag har mina skäl till det med.

Istället för att sitta här och skriva ned allt tråkigt, och alla tråkiga beskymmer och händelser ska jag faktiskt kolla på film med mamma.

(Bilder kommer när jag snott dom av Emma.)


RSS 2.0