SKÄGG PÅ DET!



FAN KOM TILLBAKA

Var det någon som levde livet på riktigt så var det fan du! Du gjorde precis det du kände för. Allt som du ville göra gjorde du, du sket i vad alla tyckte. Du var så speciell och konstig det var det jag älskade med dig Stephany.
Vad ska jag göra nu då? Jag behöver din hjälp, men hur högt jag än ropar på dig får jag inga svar. Om du bara kunde komma tillbaka så jag fick krama om dig.

Jag är egentligen hela jävla tom. Jag vet inte vad jag ska tänka, hur jag än gör så kommer du inte tillbaka. Men jag är så glad över att jag fick vara din vän. Det värmer att tänka på våra knäppa och härliga stunder. Tiara, nitar och converse. Det spelar ingen roll vad andra tyckte om vad du blandade för stilar. För om du ville göra så, gjorde du så!







OSLO BABY

Ja, de senaste dagarna har jag varit i Norge, Oslo. Där rullade allt på ganska bra, jobb hit och jobb dit. Men nu är jag hemma och har varit de någon dag. I fredags var det bara en lugn dag med familjen, lördagen tillbringade jag i Gävle med familjen. Det blev bowling och bio med dom. Kom hem sent på kvällen och då var man chafför åt Sofia och hennes kompisar. Hehe. Men jag hade en jätte mysig lördag i alla fall!
Får se om det dyker upp några bilder från igår, men det skulle jag väl tro att det gör.

Idag har jag hjälpt till hemma hela dagen, sett den äckligaste spindeln i mitt liv. Skit stor, svart med röda mönster. Skit läskig. FY!

Nej, nu ska jag fortsätta att vara duktig här hemma, ska storstäda mitt rum.


Steffy hoppas du har det bra där uppe! ♥


SWEET


Hur söt är inte min lillebror? Världens sötaste! ♥ (Dock några år gammal, men vafan.)

HOCKEY

Det har varit en lugn helg för mig. Har varit hemma fredag och lördag. Välbehövligt. Det har blivit mycket film, gottis, prat, körning, shoppning med mera. Joel kom även igår kväll och kollade på film med mig och min familj. Mysigt. Sedan gick vi upp tidigt nu imorse för att han skulle iväg på hockeymatch. Så vid 13.00 ska jag befinna mig i en iskall ishall och kolla på en hel hockey match. Får se om jag lever efter åt. Min syster har snott min varma jacka så jag får frysa ihjäl i en tunn kall. Inte så skönt.

Ikväll kanske det blir lite träning och någon film. Men inte något planerat. Och nu? Vad ska jag hitta på i en timme innan matchen börjar? Hmm..

Lycka till på matchen killar!


don't stop believin

HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR

Jag kan fortsätta hur länge som helt för det gör mig galen att du inte är här när jag vill att du ska vara här. Kan du förstå det och bara komma hit nu? Hur länge ska jag behöva vänta? Det här är bara så overkligt. Att veta att du faktiskt inte är HÄR. Fan. Jag älskar ju dig. Men jag har tagit åt mig så mycket som du sagt, som jag kanske inte gjorde förr. Du har fått mig att tänka på ett annat sätt. Jag lever idag, jag lever i nuet. Jag skiter i vad andra säger, för det jag gör och det jag vill ska jag få göra. Är det inte så?
Nu vill jag att du kommer hit och pratar med mig i timmar, ställ alla dina jävliga frågor som jag egentligen ville hålla för mig själv, men du fick mig att berätta. Hur gjorde du? Kom nu älskling. Kom och prata av mig. Du vet, var så där jobbig som bara du kunde vara. Stephany Parviainen, drottningen där uppe. ♥


PICKNICK ♥

Min helg har varit fantastisk. Det började med ett födelsedags firande i Fredags. Min lilla lillebror ble 17 år, firade honom till 2 på natten, då fick de vara nog. Haha!
Sen på Lördagen vaknade jag upp brevid en söt liten Joel, vi åt massa frukost och åkte vidare till Östervåla där jag och Emelie köpte Tre Apor. Vi sminkade oss och fixade, sen blev det stress iväg till bussen för vi skulle in till Uppsala och se på bio. Det blev I himlen finns inga känslor. Vi satt och åt mat inne på bion och sen surt och blandat. Otroligt. Filmen var jätte mysig, och vi hade kanske dom härligaste killarna framför oss. Vilket skratt. Haha. Jag och Emelie ville kanske se alla filmer som visades på reklamen. Oups.
Efter filmen tog vi taxi hem till Erik, där det var lite folk. Om dom inte stod och duschade när alla såg på spydde de ned sängen. Mums. Haha, men det var roligt för det. Sen blev det BJ. Fullt ös hela kvällen ungefär.
Igår mådde vi som vi förtjänade, haha! Kebabtallrik, långpromenad, tv, prat, köttbullar och pasta, facebook, åh fy och cola. Kanske var en förkortning från igår.

Nu sitter jag hel ensam hemma hos Joel och väntar på att Emelie ska komma hem så vi kan ha picknick. Hur mysigt är inte det i det här fina höstvädret? ♥


GRATTIS BROR ♥

Idag blir min lillebror Simon 17 år. Förstår ni? 17 jävla år? Det är sinnes.

Då blir det kalas här i eftermiddag så jag som är ledig får väl sätta igång med att städa. Rättvist? Nej. Inte det minsta, men vem ska annars städa liksom? Baka gjorde vi för fulla muggar igår. Simons hallongrottor var nog de fulaste jag någonsinn sett. Han ville ha mycket sylt, men förstod inte att när mamma sa att det inte gick, att det verkligen inte gick. Så han ösade på med sylt och hur blev resultatet? Kaos. Haha. Vet ni vas Simons kommentar blev då? "Det syns ju att de är hemmagjorda?!". Haha, ja det gör det ju absolut.

Simon var en ängel som liten, han var alltid snäll och gullig. Han bad och bönade för att få vara min "slav". Han ville springa och hämta vatten när jag var törstig, han ville massera och klia mig, han ville leka med mig och hämta och lägga undan alla leksaker. Han ville göra det andra ville och vissa dagar tvärtom. Precis så som det ska. Han kallades för prinsen. Han var en söt och snäll liten unge alla önskats sig. Han ville alltid pussas och kramas och säga fina saker om andra. Men under hans uppväxt, från 13-14 år ändrades allt. Istället för att tycka om andra började han att bara älska sig själv. Vi känner han nu som, Simon som bara älskar sig själv. Men jag vet att det är fel, det är inte den Simon han vill vara. Men han tillåter inte mig att hjälpa honom och eftersom jag aldrig får det, eftersom han aldrig lyssnar på någon, eftersom han är ett ego blir det svårt att vara med honom utan att bli irriterad. Även om du gör mig så fruktansvärt arg och besviken älskar jag dig så mycket. Man kan egentligen inte ha någon bättre lillebror men fan vad jobbig du är. Puss på dig ditt EGO!

Grattis Simon Tommy Olsen på din 17 års dag. Jag älskar dig, glöm aldrig det! ♥




LABBIS

Som mamma kallar sitt jobb, för att de labbar. Och jag sitter nu här med ett par ursnygga blåa gummihanskar och dricker kaffe, sitter vid datorn, kollar vad mamma gör.

Om ett tag ska jag bege mig hemåt för att baka och så till imorgon till Simons kalas.


WHO KNOW?


Mamma är inte bara min mamma, utan min vän också.

♥ Jag har just ätit lunch med mamma och pappa. Dom åkte nyss tillbaka till jobbet och jag sitter kvar här hemma och knappar på tagentbordet. Men ska snart över till mammas jobb och dricka kaffe. Hehe.

Imorgon fyller min lillebror (Ego-Simon) 17 år. Helt otroligt. Frågan är om han ens blir glad över sina presenter. Tror knappast det, brukar han bli nöjd? Nej. Inte vad jag vet.

Hur som, nu är jag dö sugen på kaffe så åker till mamma.


HISS ELLER DISS?

Jag underar en sak.. Hur står alla människor ut med att umgås med folk som är så otroligt själviska? Eller de som tror sig vara självsäkra/självkära. Jag får hanskas med en sådan dag in och dag ut. Han gör mig så fruktansvärt besviken minst en gång om dagen, han gör mig ofta ledsen och upprörd, men mest irriterad. Det ända han gör och säger kretsar krig honom. Allt handlar bara om honom, honom och honom. Det börjar bli drygt nu. Det är såklart min lillebror Simon Olsen jag talar om. Vem annars?

Jag tänker inte ta något exempel på hur han är. Men ni kanske vet någon som är extremt ego. Så ego så den personen själv kallar sig ego. Så är han. Jag läste på han blogg och fann det här inlägget;


HUGH EGO (Rubrik)

mamma: I love you
jag: I love me too!

hahah!

Jag vet inte vad jag ska kalla detta, men det är då inte normalt. Frågan är om det är falskt eller sant? Låtsas han, eller är han sig själv? Hur som helst, han är ett hopplöst fall som jag har gett upp efter det han gjort mot mig..

Så vad tycker alla egentligen om de som är ego? Att de är modiga för att de "vågar" vara sig själva (fast oftast lurar de andra för att slippa visa sitt riktiga jag) eller tycker ni att det bara är jobbigt för att de tar upp all plats?

Keso = Spyor

Igår vaknade jag allt för sent, nämnligen halv 12. Det var för att Joel kom till mig och väckte mig. Hur söt är inte han som tar ledigt för att få träffa mig? Vi kollade på film, lagade mat, hade mysigt och sen åkte vi till Östervåla för att han skulle träna och jag tog mig en långpromenad med Emelie. Vi gick kanske över en mil. Tiden gick så fort för vi har alltid så mycket att prata om. Sedan gick vi förbi Konsum för att köpa Avokado och Keso. Jag hatade Keso men ville lära mig att äta det. Men fy! Det känns som spyor! Haha.
Sen kom Joel och hämtade upp mig efter hans träning, då blev det bara en lugn mys-kväll.
Idag, nyss åkte han iväg till jobbet och jag kände för att gå upp tidigt så nu blir det film. Joel pekade ut någon film som skulle vara bra, får se vad jag tycker!

Ha en bra dag!


NY DESIGN

Ny Header. Vad tycks? Kände att min förra var för sommar. Midsommar mysig. Nu lär vi komma in i mysig höst stämning tycker jag.


MSN

Kan kan ha världens sötaste mamma. Jag skojar inte! Vi satt och prata om hur vi ska hålla kontakten när jag är i Norge. Då kom vi fram till att vi håller kontakt via telefon, facebook och hotmail. Och där kom det fram ett roligt samtal.

Mamma - Men Sandra, jag har inte Facebook jag har bara Hotmail.

Simon - Mamma! Det heter MSN inte Hotmail.

Sandra - Ja, faktiskt.

Mamma - Mycket Senila Nollor (MSN)

Mamma, Sandra, Simon - ASGARVAR!

Haha, hur söt verkar inte min mamma?



I DO LOVE NORWAY

Skriver ungefär en gång i veckan. Kompis, det går bra nu. Då kan man ju undra varför det ser ut så? Jo, jag har nämnligen varit lite upptagen sedan jag slutade skolan och gick ut i arbetslivet. Då menar jag gick ut i arbetslivet, mitt liv bestod endast av arbete. Nu har jag varit fri från mitt jobb i en vecka och jag saknar de små knattarna på McDonalds redan. Men istället för att jobba i Sverige på McDonalds utvecklar jag mig själv till ett 5 stjärnigt hotell i Norge. Inte så dåligt. Jag är tillbaka till Sverige nu för tillfället, men snart åker jag till underbara Norge igen med min bästa vän Emelie Lindsten.
Vi kommer att ha en förtjusande tid i Norge. Jag gör inget annat än längtar till mitt första arbetspass.

Nu ska jag inte sitta här och dega när jag kan mysa med min familj. Det serveras vitchoklads pannacotta med jordgubbar. Kan man annat än att säga nej? Absolut inte om du frågar mig!


RSS 2.0