Varma hallon

För att känna att jag vill damsuga och städa hela huset måste jag ju göra något så det känns värt att göra det. Varma hallon skulle inte sitta fel, med tanke på att min kära moder har köpt hem det så för det nog bli så. Efter några skedar varma hallon och glass så tror jag det går bättre att damsuga. Just nu känner jag mig inte så motiverad. Men om jag ska få äta så gott måste jag väl då.. He he.

Kanske ska ge igen på Simon? Han ligger och sover, så kanske ska dunka musik på högsta volym och damsuga utanför hans dörr? He he. Nej. Jag som är lite snällare stuntar i det.

Nu let's värma hallon!


Sänder tanken till dig

Jag missade att skriva igår för att jag hade fullt upp. Dagen började med att min lillebror dunkar musik på högsta volym och sätter igång damsugaren, gissa om jag ville döda honom? Jag försökte få honom att sänka och damsuga om en stund så jag fick sova klart. Men icke, egot själv är Simon det. Då gav jag upp och klädde på mig för lite frukost med Joe(bigtoe) Ha ha, tycker det är skit kul. Men det är nog bara jag som tycker det.

Vid 11 ringer mamma mig och berättar att min morbror hade råkat ut för en olycka på jobbet. Han kapade två fingrar klockan 4 på morgonen. Fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala och på eftermiddagen pågick en operation i tre timmar, han ringde efter och jag fick prata med honom. Han mådde inte bra, han hade fruktansvärt ont och hade inte sovit på flera timmar med tanke på att han hade jobbat natt så han hade varit vaken över ett dygn. Jag sänder tanken till dig och hoppas att allt blir bra. Tycker så synd om honom. Det måste ha gjort så ont.
 


Lite senare så ringer mamma och säger att jag och Joel ska gå ut och knäppa kort för att det är så mycket snö och hon ville komma ihåg det, så fota är var det bästa. Ha ha hon är så gó så jag var bara tvungen att göra det. Det blev en hel del med kort och vi sprang runt och fotade lite.







Här har ni lite roliga bilder att kolla på. He he.

Igår kväll tvingade mamma mig att kolla på drag me to Hell som jag såg på bio för ett tag sedan, lika dålig denna gång. Ha ha.  Men vi avslutade med Step up så jag blev glad, he he.

Idag ska jag städa hela huset = duktig tjej. Sedan blir det att jag drar till Jennifer ikväll och imorgon har hon fest och på lördag ska jag till Heby. Känns som det blir ganska få inlägg denna helg, men ska göra mitt bästa.

Ha det så bara alla läsare.


Because you're my heaven

Lunchen var mycket fantastisk med B. Vi åt en god sallad, gick vidare i några butiker och avslutade dagen med att fika på waynes coffee. Jag tog mig en kopp chai latte, vilket är min grej, det är nog det godaste som finns medan B tar helt svart kaffe, bläääääää. He he. Smaken är som baken, eller?
Vid fem tiden var jag hemma igen, jag satte igång att städa mitt rum och blev klar vid sex-halv sju. Nu är det skinande rent från golv till tak. Det gillas.

Ikväll eller om ett tag kommer Joel hit och stannar tills imorgon. Trevligt med sällskap såhär på sportlovet när mina två grisar har lämnat mig själv i Tierps kommun.

Det är sportlov och jag gör något om dagarna det känns underbart. Jag har gått upp innan sju idag och igår gick jag upp precis efter sju tiden. Det är fantastiskt att känna att man har hela dagen på sig och göra något. Igår var jag med Emma, följde med henne till frisören, skulle träffa Beatrice men det blev idag istället så Kjelle och Joel tjatade att jag skulle vara med dom lite senare så jag åkte dit. Tog åtta bussen hem imorse och fixade mig lite smått för att ta tolv bussen till Gävle. Så det känns bra att jag har gjort något istället för att sova bort dagarna.
Dock skulle jag behöva plugga men hur kul känns det då? Inte så kul. Så jag skjuter upp det till nästa vecka och nästa vecka skjuter jag upp det igen och sedan kommer jag sitta med allt skolarbete sista veckan. Jag vet alltid att det slutar så. Dålig planerat av mig bara.

Jag skriver rätt mycket nu känner jag. Allt är ointressant men det skiter jag i. Kankse ska avsluta med något som de flera gillar? Sommar.
Jag känner varje dag att jag vill ha sol, värme, sommarfester, hultsfred, bad, grillning, uddnäs, stutsmatta, grönt gräs, bikini, sprit, bruna ben, sommar kläder och skor, tält, kvittrande fåglar, pooler, ön, stämmningen jag kan fortsätta hur mycket som helst. Men jag tror jag skippar det idag för jag får ont i fingrarna om jag ska skriva så mycket, men fan vad sommaren är bra. När är Sandra gladast tro? När det är sommar och sol. Svar ja!

Nej men här ligger jag i mitt rum och vet att det är tjugo minus ute. Det suger. Jag vill ha tjugo plus istället. För att göra det bästa av situationen har jag hela rummet fullt med ljus. Det blir varmt och det är mysigt på samma gång. Perfekt. Så jag ska nog sätta på bra musik och bara njuta ett tag.

Ha det bra.


Lunch med Beatrice idag

Kom nyss hem och nu ska jag fixa mig för att åka igen. Klockan 12.05 går bussen till Gävle för att möta upp min goding Bea. Det blir nog lunch på något mysigt fik eller liknande. Kan det bli bättre än tisdag såhär på lovet? Skulle inte tro det.

Igår var jag lagom trött, somnade 18 och vaknade 22 och var vrålhungrig, lyckat. Ha ha.

Emma lämnade mig och åkte till London igår, dock hade dom lite otur med flygen så dom var ungefär tre timmar försenade. Jag vill också dit! Dumma unge!

Nu måste jag föna håret och sådär, hoppas alla får en bra dag. Vilket jag nog kommer att få med min B.H.


Som sagt, galen natt

Vi började med förfest hemma hos Jennifer. Där blev det ja ni vet, spel-singstar-dricka-skratt och tokigheter. Vid 23 tiden gick vi vidare mot Jockes place och där bjöd han på kycklingwok och ris. Det var gott då, men idag hade jag inte ätit det med tanke på vad som var i. He he. Kankse lite sprit, turkiskshots och ja ni vill inte veta. Men som sagt, då var det gott. Jag var mannen i huset den kvällen. Vilket jag ångrar stort! Killar är ju galna. Totally galna!
Mitt huvud gör oooont! Vill ni veta varför? För att jag slog i huvudet i ett bord. Skönt. Verkligen. Jätte skönt. Eller rättaresagt Jocke slog mitt huvud i bordet. Ha ha. Ja. Galen natt. Vid tre var jag yr av smällen så då fick vi alla nog och gick hem till Jennifer och sov.

En lyckad kväll var det i alla fall. Mina vänner hade nog väldigt roligt såg jag på filmerna idag. He he.

Nu ska jag packa lite för ikväll ska jag vara med Emma. Mysa lite och så, sedan imorgon åker hon till London och kommer hem på torsdag. Dumma henne som åker sådär utan mig. He he.

Det kanske dyker upp både bilder och filmer om ett tag. Håll utkik!


Jennifer och jag ska på fiesta = galen natt

Nu har vi grillat hamburgare hos Falk. Det blev en massa tokigheter i snön, vi drack jägermeister och ja var allmänt tokiga. Det gillas.

Ikväll blir det först förkrök med ca tio brudaar och sedan party hela natten lång. Lagom så att Jennifer orkar åka 6 timmars bil imorgon till sin stuga i Härjedalen. Ha ha. Jag tar bussen hem och sover då istället.
Men ikväll så blir det nog kul, jag är taggad vilket är ett stort plus!

Jennifer är allt för bra! Puss på dig.





Lite smått härliga bilder. Vi har typ tio tröjor, tre byxor, inget smink och ja ni ser ju hur snygga vi är.

Hur som, nu ska jag fixa lite här.
Ha en bra dag.


Gris = något bra i det här fallet

Igår jobbade jag nårga timmar sedan åkte till Jennifer. Hon tvingade mig att kolla på os en liten stund sedan hade vi det mys och kollade på vår favorit film. Sommaren med Göran. Den är så sjukt bra, precis min humor. Ha ha.
Idag ska vi grilla nu hemma hos moster och sedan ikväll hoppas vi på fest. Någon måste styra upp något ju!

Hoppas på att Emma tar sig hit också så är vi alla samlade. Det var ett tag sedan och det var ett tag sedan jag träffa Emma överhuvudtaget.

Men nu ska vi fixa lite inför vår korv grillning.

Jennifer, min gris!

LOVE LOVE LOVE

Vårt badrum blir nog fruktansvärt snyggt inom kort. Ritning efter ritning, det blir bara bättre och bättre. Vad mer kan man säga? Jag är nöjd med min insatts, dock kommer jag hålla på med detta hela sju veckor till ungefär. Då ska en hall och två toaletter vara helt renoverade med en ritning och motivering till. Ingenting är svårt om det är roligt.

Nu ska jag nog kolla på lite kläder, kanske kicka hem lite nytt? Inte fel, inte fel. Efter det blir det nog en lugn kväll, så jag kommer i säng före halv elva. Jag måste vara pigg imorgon så jag orkar köra en timmes träningspass på morgonen.



Jag saknar mina två grisar. Har inte träffat dom på flera dagar nu. Men det är väl så, praktiken tar död på oss alla. Att jobba är nog ingen bra grej tror jag. Man blir trött och hängig. Vilket inte är så kul alla gånger. Men är man med mina grisar har man kul ändå ska ni veta. Nu ska jag kolla kläder sedan upp till badrummet och mäta väggar och sådant.

Em och Jen. LOVE LOVE LOVE.


Alexandra Sandra

Gissa vem som har namnsdag idag? Det är nog jag det. Grattis till mig och alla andra som heter Alexandra eller Sandra.

Idag gick dagen mycket snabbt på jobbet, hoppas att den saktar ned nu så jag hinner hålla på med mitt projektarbete. Mamma gillade min idé och nu ska jag sätta fart. Snart är det renovering på G. Jag är så glad att det äntligen blir av.

Nu ska jag med mamma till ICA och handla lite. Hoppas alla får en bra dag.

____________________________________

Förlåt älskling!


Vecka sju



Jag ska också träffa Jennifer någon dag. Det var omkring tusen år sedan, det var väl på tiden nu kan man säga. He he.


Fettisdagen

Jag har en liten rolig sak att skriva nu faktiskt, förra året fick jag reda på att det hette fet-tisdagen inte fettis-dagen. HA HA! Helt otroligt.

Hur som, jag har ätit 1 och 1 halv semla idag. Är det en "fettis(-)dag" så är det. HAHA! Imorgon vet jag en tjockis som ska springa en timme innan jobbet.

Nu är jag för trött, så lägger mig och kollar på film med mamma istället.

Denna fettisdag skulle jag dock vilja spendera med mina tjockisar Emma och Jennifer.

Nu: Film.


Dare

Det är nu jag vänder en känsla. Det känns underbart för mig, men inte för dig. Tyvärr, men jag pallar inte torka upp skit efter dig. Jag kan inte vara en bitch som bara gör vad andra vill. Jag måste få ha en egen vilja. Människan måste få leva fritt och det gäller även mig.

Tänk att det finns de personer som säger att de hatar när folk blir lätt sura, för egentligen ingenting. Och precis de som säger så är värst själva. De blir sura för ingenting, skyller ifrån sig på andra och tänker på sitt egna i första hand. Ja, det finns alltid någon till allt.

Det jag vill förmedla i detta inlägg är att alla måste stå på sig. Våga tala ut, våga vara sig själv. Våga bli arg, om du känner att en vän har gjort fel, berätta det för din vän. För endel märker inte att de gör så jävla fel, men talar du om så vet de. Om de tar illa upp, skäller tillbaka, hackar och skyddar sig själv istället för att ta åt sig, är det ingen toppen vän direkt. En vän ska man kunna säga alla sina känslor till. En vän blir inte arg för att du säger hur du känner. Våga göra det du vill. Vill du säga nått men inte vågar? Stå på dig. Allt blir lättare efteråt. Jag kan inte förstå att vi människor ska ha så svårt att prata med varandra. Jag själv tycker att det är jätte jobbigt att prata ut med vissa. T.ex. sådana som bara tänker på sig själva, sådana som inte svarar när man säger något, sådana som bara ljuger och är falska och vänner som inte säger något, en bästa vän man vill säga allt till men man vet att man inte får något tillbaka. Det är det värsta som finns. Att veta på förhand att det inte är någon idé att säga sina känslor. Usch det är så hemskt.

När man väl vågar säga det till någon, säg det till någon du verkligen litar på om du inte vill att det ska läcka så fort du inte är där längre. Hur kul är det? När alla vet nästa vecka, fast du bara sagt det till en person? Inte så kul...


I don't think so

Grillat idag igen, himla mysigt i solskenet. Denna dag med Mårten och Joel. Nu ska jag hem till mamma, bara ta det lugnt och kolla på tv. Denna helg som varit har varit kanon. Fint väder, bra sällskap och härliga stunder. Tummen upp för det.
____________________
Jag vet, jag tror, jag känner. Tro inte något som du egentligen inte vet. Jag blir så less!

Miss you

Jag ringde Beatrice igår, ett himla skönt samtal det där. Saknar den kvinnan mer och mer hela tiden. Men jag hoppas att vi kommer att träffas mer nu. Jag ska göra mitt bästa helt enkelt. Om det är någon som är bra, skön, spontan, villig att hitta på saker, ha roligt och verkligen våga ha roligt så är det Bea. Beatrice H, min vän jag älskar dig.


Alla hjärtans dag idag då. Jag har kommit på en mycket fin melodi med familjen Larsson, HAHA! Och grillat korv ute vid en sjö och även åkt skidor. Nu väntar jag på att Emma ska svara om hon ska bort eller inte, hehe. Om jag inte ska hem dit ska jag nog bara sitta hemma ikväll. Kanske en film? Kanske något annat?

Hur som helst. Imorgon är det måndag igen och praktiken sätter igång.. Eller? Nej, just det gissa vem som är ledig? Det är nog jag det. He he. Underbart skönt.

Emma Olsen, om du ser detta. Hör av dig. Jag vet fortfarande inte om du ska bort, hehe. Älskade vän :)

Det ser ut som jag haft en lovande dag i alla fall. Dock saknade jag Emma, jag vill träffas! Punktslut.


Sometimes you gonna have to lose

Igår blev det massa mys hemma hos Emma, med kladdkaka, glass och varma bär. Hur gott låter inte det? Sedan blev det bara tv, film, tjejsnack och så. Inte dåligt en fredags kväll. Idag klev vi upp några minuter över åtta för min käre vän skulle jobba. Innan hon började gick vi till hemköp och köpte oss en aning massa onyttigheter. Som t.ex. mjölk choklad, harebollar och mjölk. He he. Idag blir det bio med Joel. Sedan ikväll, vad händer då tro? 

Men just nu står det en tönt här framför mig och lagar mat. Kaske borde jag hjälpa till lite? Detta är min svullo-helg så gissa vad som serveras? Friterade pommes frites, ost schintzel och grönsaker. Gött det. He he. Ikväll blir det nog mer onyttigheter till bion. Inte dåligt det inte.

Nej som sagt, nu måste jag hjälpa till.

PUSS


Nu var det där med rubriker igen

Min svagpunkt här i livet.

Jag funderar på om jag ska försöka fixa med min mobil lite, så jag kan skriva sms, ringa och höra av mig! Nu behöver jag prata med Emma. Nu nu nu. Ska troligen umgås med henne i helgen. Om hon inte kan, tvingar jag henne ändå. Det är jag bra på. He he.

Jag älskar min Emma. Mest. Saknar henne. Mest. Min bästa vän.

I know, i know

Som ni kanske ser har jag inte skrivit på några dagar, det har och göra med att jag känner mig totally död. Förr var det skolan som tog kol på mig, men nu är det praktiken. Dock är det förbannat skönt att slippa alla dessa uppsattser, prov, inlämningar hit och dit men att inte se mina kära klass kamrater är lite pain. Jag saknar Emma galet mycket. Har inte träffas sedan helgen och knappt pratat, det är inget annat än att jag är död, eller snarare trött och sliten. Jag kanske har mycket att skriva om nu när jag inte skrivit något inlägg på nästan en vecka. Så ja. Kan kanske skriva lite om min helg och några dagar på praktikplatsen.

I fredags var jag med Emma. Vi mös, åt gott och mös ännu mer.
Lördagen började med en dag i Uppsala med Maria, Lasse, Josef och Mandis. Vi åkte till Gränby, sedan vidare på marknad, sedan "stor" shopping på ICA maxi, mc donalds sedan till och hämta Emma efter hon jobbat under den tiden. Hemma hos Emma blev det fix och trix inför partaj i österbybruk. Min sminkning blev kanon, dock har jag ingen bild på det. Men nu vet jag vad min favorit är. He he. Är det nu jag ska skriva det jag alltid skriver efter fest med sällskapet av Emma? he he, jag tror nog det. Den som hade roligast var garanterat Emma. (HAHAHAHA.) Jag, Emma och Jennifer åkte på spö kan man säga. Jag blev slagen, Emma gjorde illa lillfingret och Jennifer blev knuffad. Lyckat att vi hamnade mitt i ett bråk. Vi skulle kuta där i från men hur långt hann vi? Vid 3-4 på natten hämtade Lasse oss. Gissa vad som erbjöds hos Olsens då? Chips och dipp. Så det fick det bli. Film, tjej snack och gottis.
I söndags åkte jag till Joel, vi hann inte med allt för mycket. Pratade, gjorde yogaövningar med hans moder, hehe. Då kom jag på att yoga inte var något för en stel pinne som mig. Eller så är det just det jag behöver? Hm. Men hade i alla fall det jätte mysigt och trevligt.

Sedan började praktiken.. Jag har en jätte bra praktikplats, jag tycker verkligen om den jätte mycket men efter åtta timmas jobb är jag döslut när jag kommer hem. Tur att jag trivs och sådär.

Om åtta veckor blir det nog bättre här på bloggen. Kommer nog försöka få in ett-två inlägg om dagen men mer kan jag nog inte trycka in.

Nu ska jag nog kolla lite på tv.

Hoppas alla har haft och kommer ha en fortsatt bra vecka.


Ny duschad

Godmorgon alla läsare.
Idag är det skola igen, dock bara en lektion som startar 10.20 och avslutar 11.45. Det är också min absolut sista svenska lektion genom tiderna. Är inte det coolt? Om inte är det jävligt skönt!

Nu ska jag föna håret, och fixa. Men hoppas att alla får en bra dag.

PUSS


Bara för att jag har världens bästa Emma

Jag har pluggat idag = duktig tjej. Både Historia och Religion. Ändå är det så jäkla mycket kvar att göra på det. Förstår inte alltså. Men hur som, imorgon har jag sovmorgon till 10.20 så om jag gör en repris från förra natten (pluggade sent in på natten) så blir jag kanske inte lika trött. Eller så sover jag ut idag så jag orkar plugga imorgon, för idag är jag då int klar. Hm svårt det där.

Efter ett samtal idag med Emma känns allt mycket bättre, bitar som varit borta har nu trillat på plats. Hon är bäst min Emma. Det kan bli svårt att slå hennes nivå eftersom hon är spetsen på mitt torn.
Jag och Emma är som piff och puff, eller jing och jang, eller kanske ett pussel. Vi måste vara ihop. Utan henne skulle jag dö. Bokstavligt d-ö!





Äkta vänskap, kärlek och en underbar, en underbar Emma.


Happy B-day Mårten

Nu borde jag sitta och plugga. Jag borde vara klar. Istället sitter jag här och knappar på mina tangenter, kände att det var en aning roligare. Jag måste fylla två och en halv a4 idag. Jag måste bli klar med religionen idag. Jag vill inte plugga för fulla rullar imorgon med. Usch. Vilken mardröm detta är. Jag säger bara, snart tar jag studenten.

Just det ja, idag fyller ju Mårten 18 år. Grattis och hoppas du får en bra dag :)

Whats up med att jag faktiskt älskar dig

Sitter hemma och äter lite nötter såhär runt fyra, nu snackar vi tjockis. Men för att jag ska orka försöka mig på den där uppsatsen så behöver jag snabb energi. Tänkte göra tre läxor först, sedan ger jag mig på religionen. Fyfan lika jobbigt att tänka på den varje gång. Pratade med vår lärare idag om den. Hon tyckte att både jag och Emma försvårade vårt arbete. Men vad ska man göra? Man får inte kopiera och vi berättade att vi hade fler källor och skrev ihop en text efter det. Hur annars ska man göra? Knasig lärare det där alltså..
_______________________________________________________________________

Vad skulle jag egentligen skriva här? Klaga som vanligt? Nej. Inte den här gången, eller kanske lite. Jag saknar min vän, mer än vad jag någonsinn trodde att jag skulle göra. Vad är det här med att slita en vän ur famnen på en annan? Jag tvekar på om jag klarar det längre. Jag hatar det här. Den här känslan är jag hellre utan än behöva leva med. Såklart. Vem är inte det? Ni ser. Nu klagar jag igen. Hopplöst. Ett hopplöst fall och jag är hopplöst som inte gör något åt det. Men faktiskt. Jag har försökt och lessnat på att försöka igen. Eller snarare jag vill så jävla mycket, jag ger, försöker ge mer men min vän tar inte emot ger heller inget tillbaka. Inte till mig. Så nu har jag väl klagat tillräckligt för den här stunden...


I fucking miss you

Igår kanske inte allt gick rätt men det är som det är. Nu sitter jag i skolan och väntar in religions lektionen.

Idag blir det egentligen inget mer än plugg. Jag ska plugga båda religion och historia. Jag förstår inte hur jag orkar eller över huvudtaget har tid med detta. Skolan tar upp precis all min tid, jag går under! Tur att det nu är praktik nästa vecka, då kan jag i alla fall umgås med mina vänner, familj och så.
______________________________________________________

Älskade vän, jag saknar dig så jag spricker!

-

Allt är i botten.
Det spelar fan ingen
 roll om jag försöker
ta mig upp så är gropen
för djup. Hjälp mig häll
över sanden istället.

Eller inte. Eller?

Just nu måste jag bli klar. Men just det jag, jag är inte ens klar med första meningen på den här jävla uppsatsen. Snart skiter jag i den och tar ett IG i kursen för jag hittar ingenting som kan täcka hela jävla sidan. Jag kan inte ens känna mig motiverad till att försöka p.g.a allt jävla skit runt om. Då menar jag självklart inte skolan, men annat bajs. Okej, det räcker med gnäll om den här jävla uppsats jäveln nu ett tag. Jag kollar på tv istället.

Positiv tjej? Absolut inte.


Plugg Plugg Plugg

Det här med skola och praktik är nog inte min grej. För det första är många klar med religions uppsatsen och jag har inte kommit igång. Det är rätt dåligt utav mig, men jag vet inte hur jag ska gå till väga och det är så tråkigt. Och för det andra det här med praktik.. Jag har ingen praktikplats och praktiken börjar på måndag.
Krogen på onsdag blir inte av, för plugget tar upp all tid. KUL.

Jag håller på att bli tokig

Jag måste sova. Jag måste plugga. Jag måste träna. Jag måste... Jag måste... Jag måste...
Vilken jävla känsla. Den tar död på mig.

Jag skiter i allt och sover istället.


Fakta, jämförelse, frågeställningar..

Jag blir tokig!

Tror ni att jag har kommit någonstans. Svar. NEJ!

Kill me..


RSS 2.0