VAKEN MEN VILL SOVA MER

Har varit vaken ett tag nu men vårt rum är så mörkt och sängen är så skön så lite svårt att resa sig upp.

Börjar kl 16 idag, innan det ska jag hinna med att äta, sola och duscha. Få måste jag lyfta mitt fläsk upp snart då. Great!

Nu ska jag försöka få liv i min gris som ligger här bredvid.

Ha de!


SPEL MITT I NATTA

Jag och Emma ligger och spelar wordfeud mitt i natten och jag fick precis hela 3 poäng. Bra eller? Tror jag vinner faktiskt. Not.

Idag öppnade jag på jobbet så jobbade bara till 6, när jag kom hem var jag stendöd så sov ett litet tag. Sen lagade jag mat, kollade på film med Josefine och Emma. Imorgon är det dags för jobb igen.

5 dagar kvar till Sverige! Yey!


MIN ÄLSKADE FAMILJ

Idag har det varit en mycket bra dag, jag har vaknat relativt sent, lagade lunch som jag aldrig åt åkte istället ner på Karl Johann och köpte på mig lite höst kläder. Efter någon timme ringde Ida och så gick jag och träffade Ida och Helena. Vi satt på friday's och fikade i någon timme eller två sen vandrade vi vidare hem till Helena, tog några rök på ballen, snakkade om allt och alla. Mycket mysiga och fina flickor, det kommer bli flera gånger!
Efter en timme efter jag träffade dom så kom vi fram till att Helenas pojkvän är frisör och ska gå wild 'n crazy med mitt hår om någon dag. Spännande! När klockan närmade sig sju traskade jag och Ida hemåt bara det att jag gick bara utan att tänka på vart jag var tills jag kom på att jag inte hittade. Det tog mig en halv timme att komma hem, men det kunde ha tagit 10 min. Bra kämpat Sandra!
När jag kommer hem blir det litt skitsnack med bästa vännen min (emmsapemmsagullerremsa) fint skrivet av mig. Poet!
Nej men ikväll har vi solat, lagat mat och det blev klyftpotatis i ugn med någon marinad av bbq och vitlök. Nice. Sen har vi börjat kolla på en ny serie som jag inte vet namnet på men bra var den! Höhö.

Nu har emmsapemmsagullerremsa (fett dryg) åkt till jobbet, så jag ska sova nu, klockan står ställd på 07.00!

Jag saknar hela min underbara familj. Dom är bäst i världen och ibland funderar jag verkligen varför jag lämnade alla och åkte till Norge. Jag vill verkligen vara i Norge, jag vill göra massa saker, och jag måste kunna göra det. Jag älskar inte dom mindre för att jag drar iväg. Jag skulle ha älskat mig mindre om jag inte gjorde det jag ville göra. Men skit samma, det jag ville få fram är att min familj kan ingen slå. Dom är bäst & jag älskar dom mest <3


ALLTID NATTBLOGG

Runt ett tiden skickar jag iväg ett inlägg var dag märker jag. Hehe. Precis hemkommen från jobb och är sliten. Har gått bra på jobbet och tiden gick så himla fort!

När jag kommer hem möter jag bästa Emma med panik, sötis :) efter vi pratat en stund gick jag ut och hänge på ballen med Linn. Pratade om allt och inget så länge att vi höll på att frysa ihjäl. Hehe.

Imorgon är jag free från jobb, ska möta upp min fina vän Ida som flyttade hit idag :)


KALORIER SMAKAR BRA FÖR STUNDEN

Idag vaknade jag i panik, jag skulle med den t-bane som gick 08.07 och vaknade ca 08.05 och trodde jag skulle hinna. När jag knyter skorna för att kuta iväg så är klockan 08.06 och jag inser att jag faktiskt inte hinner. Jag ska börja 08.30 så har inte all tid i världen. När jag kommer ner på perrongen så är den tbanen inställd, tack för den! Så jag fick vänta på den som gick 08.22 och den var försenad men var tillslut på jobbet 08.45 och jag var först på jobb för alla blev sena pga trafiken.
Inte för att någon annan än jag brydde mig men segt var det. Skulle jobba till 15, men stod på mig till 17.10. Så jävla trött.

Väl hjemme så går jag och bästa E och solar, köper mat och jävla mye godis. Lagar pizza, gino, spiser oreois, dricker cola och kollat på the experiment, mye spännande film :)

Nu ligger vi som två döingar och spelar på våra telefoner. Hihi, mysigt.

Om exakt en vecka åker vi hjem till Sverige, hur braaaa? Fan vad jag saknar alla mina hjärtan. Ska krama sönder er!

Men nu må jag sova, ha de!


I DENNA SÄNG VILL JAG LIGGA HELA DAGEN


GODMORGON VÄRLDEN VILKEN UNDERBAR DAG

Lite morgonstund i sängen innan man reser sig upp kan vara det bästa. Det är så varmt och skönt här under mitt täcke.

Idag ska jag hinna med att först dricka litt te, platta mitt hår, kolla på en bra serie för sen avsluta min dag på jobbet. Stänger idag, det känns som det var längesedan nu har öppnat så många dagar i rad.
Synd att man inte kan ändra storleken på texten, haha. Jag vill internetshoppa, jag vill tatuera mig, jag vill pierca mig, jag vill resa, jag vill så mycket så det finns inte. Det borde jag ha skrivit med en liten text. För jag borde vara glad över det jag har och älska det mer och mer. Men när man har det bra jämt blir det lite svårare att alltid vara nöjd. Jag ska bli bättre på det, mycket bättre!

Mitt mål för dagen; Att se allt som händer åt sen positiva sidan. Även om det suger.

Ha de!


TOLD YA

Min nya chef alltså.. Haha! Vem har tagit dit honom? Vem har sagt att han ska ta på sig några som helst ansvar? Han är bland det värsta jag varit med om. Han är ett skämt. Det är synd om honom, han måste hata att vara på jobbet. Alla snakkar om honom bakom hans rygg, ingen vill prata med honom. Fan, jag har försökt givit honom en chans men det går inte. Stackars liten.

Nu ska jag ha filmmys med mina fina flickor :) pösshejs


FUCK SUNDAY MORNING

Igår somnade jag inte förrän efter ett på natten. Det är så jäkla svårt att sova själv ibland, buu.
Och vet ni folks när jag vaknade? Jo, sörrni det var klockan halv 6 imorse och vad har jag gjort i två timmar? Jag har lagat sängen, pratat med cicci, pratat med Emma som nu sover för har jobbat natt, har försökt få igång internet, bara degat. Skönt att slappa men inte på morgonen då ska man vara trött och vilja sova, men jag är så jäkla pigg. Dö!

Om en timme åker jag till jobbet och öppnar med nya katastrof kaos chefen. Kommer äga sönder honom, han kommer säga upp sig. Haha!

Ha en fin söndag allihopa.


GODNATT

Nu har jag slappat i soffan, ätit mat, skypat med mammsi och sis (saknar min familj så jag avlider), umgåtts med Emma och nu till det bästa. Nu ska jag sova, hur underbart?!
Börjar bli kärring, alla tycker det är nice med party og jag tycker det är nice att sova. Hmm. Vad har hänt?

Hittade för övrigt den bästa presenten till min älskade systerson. Han är det bästa så han förtjänar det bästa!

Ta hit min pojkvän snälla!
Godnatt


22.09.12

Öppnade idag, gick riktigt bra och hade jätte kul på jobbet. Lika kul ska jag ha imorgon, öppnar då med med vår nya chef som kan mindre än mig. Kaos!

Efter jag slutade kastade jag mig ner i soffan med Emma och Josefin. Lite new girl och muffins, borde laga mat men är så jävla lat.

Ikväll ska de flesta tjejerna ut och jag ska sova, lyckos mig, hahaha!


I'M MR. LONELY

Nu är det bäcksvart i rummet, lägenheten är tyst som i graven. Emma är på jobb, Josefin festar, Linn chillar i sitt rum, Hannah sover, Emma H är i Sverige och Cicci är hos Tom. Jag vill ha min Joel här!! Fast jag borde sova och borde ha sovit någon timme nu men har lite hemlängtan nu då blir det litt svårare att sova helt själv när det är så tyst och tomt här. Fy!

Nu ska vi se, vad har jag gjort mer ikväll? Inget nyttigt som jag borde, jag borde ha tränat, ätit sallad och brytt mig om min hälsa. Tvärtom då har jag ätit kladdkakemuffins som blev katastrof, kollar på film, latat mig i soffan. Men jag har städat sovrummet och köket så alltid lite plus där. Önskade dock att jag hade kommit igång med träningen men nej, latmask kalla mig latmask!

Buhu, nu ska jag sova i mitt kalla, mörka och tysta rum.

Just ja, grattis Aron på din 25 års dag!


SNARK SNARK

Ligger i sängen helt nyduschad och fräsch, lyssnar på när Emma snarkar. Det låter som att det är skönt att sova litt. Idag har vi ätit pannkakor, solat, kollat på new girl, umgåtts med vårt kollektiv, lagat köttgryta, slappat, tvättat och nu ska vi snart hämta vår tvätt sen ska Emma iväg och jobba natt och jag öppnar imorgon så när hon kommer hem åker jag till jobbet. Haha.

Idag har varit en ganska bra dag, fick dock ingen tatueringstid när jag hade velat men men, det får gå. Kanske kan göra en någon annanstans då. Tips?

Idag saknar jag min familj och pojkvän extra mycket! <3

Nej, nu måste jag hämta tvätten som hänger dem läskiga torkskåpen i tvättstugan. Höhö.



HUSMORSORNA

Idag vaknade vi tolv. Jag trodde då att klockan var 7, somnade runt 5 igår för det blev massa film och sen ritade jag upp en tatuering jag är sugen på, niiiiiice. Idag hade vi tvätttid från 12-14 så vi har tvättat i två timmar, Emma har gjort pannkakor till oss och nu blir det lite 'new girl' sen ska vi åka på semester till solarieöarna och bli bruna, precis som vi skulle bli bruna på en gång, haha.

Nu startar 'new girl'. Ha de!


HON ÄR SÅ PIGG VARJE GÅNG VI KOLLAR PÅ FILM


DATORN SER UT SOM ETT PUSSEL

Det är hemskt. Hemskt. Hemskt. Hemskt. Emmas finaste och mest älskade pryl har halvt dött idag. Jag snodde hennes dator för att kolla på new girl, hon kommer hem jätte glad och ska ta datorn för att ringa sin pappa på Skype för det är han födelsedag. Hon drar ut sladden från TVn till datorn, går rakt över laddarsladden och datorn BOOM ner i golvet. Det som är mest hemskt är att om jag inte hade tagit hennes dator hade den heller inte varit sönder nu. Jävla fan. Så från en så jävla bra dag till en jävligt obra kväll så att säga. Bajs eller bärs som man säger på norsk.

Nu kollar vi på 'the blind side' och Emma tycker att den suger. WHAT IS WRONG WITH YOU?! Den är så jävla bra, dock suger kvaliteten. Hackar och så.

Imorgon är vu lediga och då jävlar ska det tvättas kläder och sen får vi se vad som dagen har att erbjuda. En dag med bästa, aldrig fel!

Nu ska jag leta på en ny film och decka i soffan och vakna runt 7. (Då ska jag sova vidare i sängen till 12).

Vem bryr sig?! Haha, löjligt att man skriver ibland.


NEW GIRL

Jag har haft en lång dag kan jag säga. Somnade mitt i natten och vaknade mitt i natten. Öppnade på jobbet och har jobbat hela dagen, nu ligger jag helt utsträckt i soffan och kollar på new girl. Tänker inte göra nått annat idag, tänker inte ens äta nått idag förutom smash, världens godaste choklad. Möms!

Hörs hej!


KÄNSLAN NÄR MAN...

Känslan när man kommer 4 timmar förtidigt till jobbet gör att jag vill gråta! Men istället åkte jag hem och lagade mat och nu ligger jag och kollar på new girl, det är så jäkla roligt.

Om två timmar blir det jobb, och medan jag jobbar ska mina tjejer ut och ha kul. KUL.


KILL LIST

Ser på kanske världens sämsta film, har snart sett en timme och det ända jag fått reda på är att det är en svensk med i filmen. Sugfilm! Kill list heter den, så se den aldrig.

Jobbar bara till 19 imorgon så efter jobbet blir det lite öl och biljard med kollektivet. Niiiice!

Nu tackar jag för mig och sover litt. Pöss!


HATA STRESS

Jag ogillar verkligen att jag snart måste resa mig upp ur den varma sköna sängen. Det är så sjukt svårt när man måste, men jag måste. Om en halv timme, haha!

Kollar på serien 'new girl' den är faktiskt rolig. Men har inte kommit så långt in i den ännu :)

Mina dagar ser ganska likadana ut, vaknar, kollar film eller serie, äter något, åker till jobbet, kommer hem, kollar på film, sover. Spännande, höhö..

Så nu är det den tiden jag ska kolla film eller serie om en timme ska jag till jobbet! Okaaaaaaj.


GODMORGON(LUNCH)

För vissa är denna tid på dygnet lunch men för mig är det morgon.
Idag börjar jag 15, så innan det blir det pretty little liars i sängen. Hur nice?! Ska gå och kolla om det finns någon god frukost att tillaga.

Saknar alla mina fina där hemma! Vill träffa alla i min familj + min andra familj (Joels) mina vänner. Ni är bäst. Snart ses vi! ❤


STJÄRNSTOPP

Det är en vänskap man kan kalla livet, det är en vänskap man kan kalla att man dör för. Det är en vänskap mellan dig och mig. Jag låter dig vara precis som du är, du låter mig vara precis som jag är. Och det är så jävla bra så. Att bo med dig nu, är en gåva som Gud eller någon/något annat magiskt har gett mig. Att få veta hur min bästa vän mår varje dag, att få spendera tid och lycka med min bästa vän varje dag är helt, helt underbart. Du är helt underbar. Jag älskar dig soulmate, mest av allt Emma Olsén. STJÄRNSTOPP!


NY CHEF = KAOS

Första dagen med ny chef på jobbet, han är kata(fucking)strof! Kan inget, jag som arbetsledare får visa honom hur man gör saker och ting. Jaja, får se om jag följer min förra chefs fotspår. Annars har det varit en lugn och rolig dag på jobbet. Lärde en tjej stängning och det gick kämpe bra! Nu ligger min lilla gris Emma och snarkar så borde göra som henne, ska bara äta upp några kalla och goda popcorn. Hehe. Godnatt folks.


MORGON PANIK ÄR DET VÄRSTA

Idag flög jag upp ur sängen, miss Emma skrek jag trodde hon gjorde illa sig eller ja blev mördad. I verkligheten så var det hennes ögonbrynspensel som var borta. Tur i oturen kan man säga! Men det är så konstigt för min ögonbrynspensel är också borta så vi fick ju lite smått panik här imorse!! Idag ska jag jobba, stänga med en tjej jag aldrig stängt med, spännande.
Vet aldrig hur det kommer gå 😊 Innan jobb blir det lite film och dusch. Det här kan bli en riktigt bra dag, bara inte någon iDiot vill förstöra den. För dååååå! Haha! Nej, men ha en bra dag.


SAKNAR MINA TVÅ FINA


BACK ON TRACK

Tror vissa är ganska less på läsa "enchiladas" (vissa menar jag då mamma och emma) hehe. Men nu har mitt liv förändras lite sen jag skrev senast, vilket var i maj. Men ändå, numera bor jag i ett kollektiv mitt i oslo. Så nu jobbar och bor jag här. Inte nog med det bor jag med min bästa Emma. Hur bra?! Så jag tjänar cash, bor med min bästa vän, testar något nytt, prata norska, träffar nya vänner och bor inte i Sverige. Men det finns negativa sidor också, jag bor långt ifrån min pojkvän, min familj och min Kevin. Jag får inte mat serverad efter jobbet och våran säng är inte helt fungerande, jag är morsan i huset. Men jag lever med det, om 15 dagar är jag i Sverige i hela fem dagar. Gud vad jag saknar alla! Det ska bli underbart. Nu jag snarka ner mig i sängen brevid gris-emmet. Pöss!

RSS 2.0