Eclipse

Impuls köpte biljetter till Eclipse nyss till mig och bästa vännen Emma. Vi två massa gott, en bra jävla film (tror jag) Kan det bli bättre en onsdags kväll? Nej, skulle då inte tro det!

Blev dock lite strul med betalningen. När jag hade köpt biljetterna och allt var klart, jag hade köpt de med mammas kort. Så stod det att man skulle ta med sig betalningsmedelet. Vilket i mitt fall var mammas bankkort. Jag kan ju inte ta med mig hennes kort liksom, så ringde kundtjänst och dom kunde inte göra nått åt saken. Kärringen i luren sa "Ta med dig kortet eller missa filmen!" Jävla bitterfitta. Jag tänker då inte missa filmen!  Men det här löser vi. På något sätt. Hehe.

Nu ska jag duscha och fixa innan jag måste åka till Uppsala. Hoppas alla får en bra kväll!


Ny header

Jag är inte klar med min nya design men en ny header är på plats. Nu ska jag bara fixa allt annat men idag har jag inte riktigt tid. Kände att det var dags för en "sommar" header. Nå, vad tycks?


Gissa vem som fyller idag?

Jag jag jag! Dock inte länge till. 5 minuter ungefär sen blir det den 30:e Juni istället för min födelsedag 29:e Juni. Jag är trött och dagen har varit underbar. Imorgon berättar jag mer och lägger även upp lite bilder. Nu ska jag sova.
Jag är 19 år. Shit. Aja godnatt bloggen.


MIDSOMMAR '10















Mer bilder kommer!


MIDSOMMAR '10

Jag har haft ett fantastiskt midsommar med mina bästa i år. Det började med att jag tog mig till Tierp, där jag mötte upp Jennifer och vi åkte till Uppsala där vi mötte upp Matilda, Anneli, Jenny, Sandra och även Emma dök upp efter ett tag. Jag och Anne badade fötterna i en fontän. Fräsch. Jag vet. Men lika mycket piss som i en sjö. Jag lovar. Hur som, vid två tiden rullade bussen iväg till Östhammar, hem till Elina nämnligen. Elina fick blommor av mig som dock var vissna när hon fick dom men bra fina när jag hade plockat dom. He he. Hos Elina fixade vi oss lite småtti och sedan gick vi ned mot hamnen där vi åt massa god mat, jag styrde upp 5-kamp, vi lekte massa andra lekar och tokade oss tills klockan blev nio. Då begav vi oss tillbaka till Elinas place. Drack och hade det trevligt där till klockan var ca 11. Då kom taxin och hämtade upp mig, Madde, Emma, Jenny och Elina och vi åkte vidare till Öregrund. Alla andra tog bussen.
I Öregrund hade vi det jätte mysigt och kul. Ja. Precis. Kul. Vid tre tiden tog vi bussen hem till Elina.

På Lördagen jobbade jag natt, så kunde inte hitta på något då.
Igår jobbade jag och idag jobbade jag, men tackar Gud för att jag är ledig i två dagar i streck nu.


Gör jag något fel? Vad är det som ligger i kläm? Vill du inte? Varför inte säga något?


Underbart

Jag har bara en skoldag kvar nu innan tentan i Augusti. Undebar känsla! Men imorgon är det slut provet för de här två veckorna, och jag hoppas verkligen att det går bra! Nyss skrev jag ihop en uppsats (en till, vet inte hur många jag har krivit på två veckors tid!) Men fan så skönt, snart är det över!

Jag ska nog ut i solen en stund nu. Har liksom inte kunnat plugga ute, fick solsting. Haha.
Snart kommer grisen hem och då vet jag inte vad som hittas på. :)

Igår träffade jag Emma. Hade inte gjort det på typ två veckor. Helt sinnes!

Hoppas verkligen på sådant här underbart väder på fredag. Midsommar kommer tillbringas med mina fina först i Östhammar, sedan i Öregrund. Puss på det vet jag.

Nu måste jag gå och läsa lite i solen. Det låter roligt va? Inte ett skit.



Joel Larsson, min bästa vän. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Trodde jag betydde mer än såhär...

Kanske borde förklara min helg lite kort. I Torsdags fyllde Joel år. Så efter skola och arbetsförmedlings möte åkte jag dit. Firade honom med paket och fika. Av mig fick han två t-shirtar och två Lasse Åberg glas. Sedan fick han en massa fint av familj och släkt också.

I Fredags gick jag i skolan och efter det jobbade jag. Kom hem halv 11 och då blev det tv mys tills sent inpå natten.

Igår Lördag jobbade jag till nio. När klockan var ungefär fem-i-nio ser jag att mamma och Simon står i kön. Underbara dom är som kommer och hämta mig efter jobbet. Så eftersom dom hämtade mig kom jag hem vid 10 ungefär. Inte dåligt. Joel kom vid elva och då kollade vi på tv och hade det mysigt hela kvällen/natten.

Idag vaknade vi halv 12 åt frukost, och chillade i några timmar, sedan åkte Joel hem och jag åkte till Älvkaleby. Eller vad fan det heter. Haha!

Hur som, kanske kommer upp lite bilder sedan. Ska äta nu.







The worlds greatest

Idag fyller världens bästa Joel 19 år. Graaaaaaaaaaaaaattis bästa! ♥


Fullsatta dagar

Går upp vid 6 tiden på morgonen, åker till skolan är där till ungefär 12 då beger jag mig till jobbet på dirr och kommer hem mycket sent om kvällarna. Jag som sa att jag skulle ha mitt sista sommarlov. Men icke. Dum som jag är och väljer att plugga två kurser efter studenten och allt. Men men, så ligger det till. Från skolan får jag läxor och uppgifter att göra. I matten ska vi räkna ett kapitell om dagen, för att det är en intensivkurs och allt ska bli klart på några veckor. Panik. Eftersom jag har varit borta en lektion kan ni kanske gissa vad jag har att stå i? Jag kan tala om det. Ca 50 uppgifter och jag läser även Engelska och därifrån fick vi en bunt läxor. Rolig tisdags kväll jag kommer få. Men tackar för att jag är ledig från jobbet onsdag och torsdag.

Imorgon blir det skola och sedan gå på stan till ca 17. Möta upp bästis Em, som jag inte träffat eller hört något ifrån på nästan en vecka. Helt otroligt! Nu märks det att jag har fulla dagar. Har inte ens haft tid att prata med min andra halva.

På torsdag ska jag och två grisar till Arbetsförmedlingen vid 13 tiden på ett möte. Efter det åker jag vidare till Östervåla för att gratta Joel som blir 19 bast. Grattis i förskott Big Toe!

Nu ska jag knåpa ihop lite material inför att plugga matematik. Låter det intressant? Inte det minsta. Men hoppas alla haft och kommer ha en underbar dag/kväll!


GOTLAND BABY

Lika bra på att skriva som vanligt. Jag har bara varit hemma i helgen, har blivit en jäkla massa film med mamma. Gotland v.29 är bokad och min behöver jag knappt betala själv. Är inte det lovely? Jobba. Tjäna pengar. Spara. Göra något fantastiskt kul. Det låter amazing i mina öron! Hur som, Gotland kommer bli helt otroligt. Jag längtar så jag spricker. Åker med Emma och Jen. Det blir verkligen av! Vi är jäkligt duktiga på att planer saker vi ska göra men fullföljer inte allt direkt. Som Peace & Love. Det verkar inte bli av.. Tråkigt nog. Men men.



Det handlar inte om vem som kännt vem längst. Det handlar om äkta vänskap.


Lyckat säger jag bara

Igår kom bästis Emma hit. Vi tog det chill, satt vid datorn mestadels för att planera in sommaren med alla dessa resor. Gotland, Peace & Love och alla de andra. He he. Under hela dagen åt vi ingenting så när klockan nästan blev sex höll vi på dö. Huvudet dunkade sönder, magen kurrade, ögonen gjorde ont. Fan hur klarar folk att svälta? Haha! Hur som helst, vi fick en lägenhet i Gotland, hur fräsch som helst! Hyran var dock lite hög men vad gör det om hundra år? Hehe. Den är värd varenda krona! Peace planerade vi inte lika detaljerat dock men vi kollade tältet, ifall det skulle vara trasch eller så. Ja. Dety började med att vi inte hittade några pinnar, de pinnar som gör att tältet kan stå. Lyckat. Men efter många om och men fann jag det bakom några brädor i boden. Mamma är expert på att gömma mina grejer! När vi sedan tog ur pinnarna ur påsen var nästan alla sönder. Söran hade gått av och ja. Det var inte vackert. Men vi försökte ändå, och vi fick i en pinne då upptäcker vi mögel. Det var mögel på vårt tält. Det har legat fuktigt i ett år. Det är inte okej. Så vi kastade ihop allt och gick raka spåret till datorn och letade upp ett nytt TR (TEAM ROCKET) tält. Jag tamme fan inte hur vi lyckas med allt..

Idag har jag legat sjuk hela dagen. Har knaprat tabletter hela dagen och försökt sova och vila så mycket som det bara gick. Lite drygt att ligga inne när det är gassande sol ute, men kände för att bli frisk. Ska jobba imorgon och typ hela nästa vecka och veckan efter det, så känner verkligen inte för att jobba med hosta och snuva. Det kanske var värt att ligga inne idag. Hostan är nu mildare och jag har lättare att andras. Tummen upp för det.

Nu tänkte jag faktiskt sova så jag orkar upp till jobbet imorgon. Hoppas alla har haft en bra dag i solen och vart ni än har varit. Godnatt! ♥


OCH NU:

MIDSOMMAR
JOBBA
SOMMARLOV
STOCKHOLSVECKAN
PEACE&LOVE
SOLA&BADA
GRILLFESTER
ÖN
VENDEL
SÖDERFORS
MYSKVÄLLAR
VATTENPIPA
TÄLT
SPRIT
FEST
PUSSAS
SOLNEDGÅNGAR
VATTEN
SKRATT
GRÅT
GLADAMINER
SURAMINER
KÄRLEK
LEVER LIVET
EM&jEN
GLASS
STRÄNDER
SOL
MYGG

Jag kan fylla denna lista tills jag sitter här och krampar. Men jag väljer nog att sluta här. Fattar ni ingenting ligger problemet hos er, för det jag skriver och menar är rätt uppenbart. Så istället för att sitta inne vid datorn så tar jag med mig en bunt tidningar ut i solen och gassar eller glassar?
Fyndiga Sandra, eller?


NEMAS PROBLEMAS?

Medan alla släcker ned lampor och kryper till kojs så kan jag med gott samvete sätta på en bra film och gosa ned mig och även vara vaken hur länge jag vill. Det här med "sommarlov" är ingen dum idé, nog för att jag inte har något sommarlov egentligen men tänker unna mig ett några veckor. He he.

Just nu sitter jag och läser mina papper om sommarkurser som jag ska läsa. Trodde dock inte de skulle vara så länge som de gör. Känns lite jobbigt att "plugga" på lovet. Men det är mitt val och jag ville läsa dessa kurser nu för skulle nog aldrig orka senare. Hur som, jag trodde de skulle hålla på i ca två veckor. Men nu när jag sitter och läser i pappren så visar det sig att det är ca 4 och en halv vecka. Jag håller på att få spader. Nu gäller det att planera in allt i detaljer. Hur ska jag hinna med allt? Jag ska plugga, jobba och åka bort. Nästan samtidigt. Hoppas verkligen att jag bara kan tenta av mina kurser för jag pallar inte plugga, jag ville nog förr men ångrat mig. Smart Sandra, smart!

Jag måste tänka på annat en stund. Känner att det blir lite mycket att försöka hålla koll på allt nu. Så en film och lite småtti gott skulle inte vara fel.

Hoppas alla har haft en bra dag. Godnatt!

 


För jag har tagit studenten...

FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Fredagen började med att jag gick upp klockan 04.15 och tog mig en lång och varm dusch. Sedan var det bara att fixa hår och smink, packa, och dra till Uppsala. När jag, Emma och Jennifer anlände i Uppsala så blev vi upphämtade i cab. Vi treor på GUC satt ute på gräsmattan för champange frukost. Mycket mysigt var det. Sedan gick vi in mot skolan, där vi först fotograferades, sedan var det dags för sittning (mat och betygs utdelning) sedan var det uppträdande (dans, sång och teater) av lärarna. Efter det så gick vi ifrån skolan, kanske sista gången jag vistades där? Vem vet? Vi gick mot tåget, blåste i våra tutor och sjöng. Student tåget tuffade iväg och vi befann oss på vår mottagning i Uppsala. Jag såg min familj stå och hoppa när jag satt på tåget. Vad söta dom var. He he. Efter massa blommor, nallar, champange, glas och saker runt halsen hoppade vi på flaket. Och jag mår säga att det var det absolut roligaste jag gjort i hela mitt liv. Allt var perfekt. Jag vill göra om det. Om och om igen! Fantastiskt!
Efter flaket hämtade mamma, Sofia och Simon mog så begav vi oss hem till min mottagning. Där släkt och vänner tog emot mig med gåvor och en bra dag. God mat och bra sällskap! Det var så perfekt. Efter eftermiddagen började ticka mot 21 så åkte jag tillbaka till Uppsala för att fira min kväll på BJ med mina bästa vänner. Trots att vi var trötta så vi höll på dö så höll vi ut tills den sista bussen hem gick. En underbar dag. Helt FANTASTISK! Jag åkte hem till Joel, Jennifer åkte till Emil och Emma åkte hem och fick gå 5 km tidigt på morgonen. Härligt. Eller?

Dagen efter så åkte jag, Joel och Theo till toften och de badade och jag solade. Sedan skjutsade dom hem mig. Jag packade om och åkte till Emmet. Där hon och Jennifer befann sig. Vi skrev skrev olika listor om vad vi ska göra under sommaren. Vi tokade oss en hel del och duschade. Tillsammans. HAHA. Vi åt god mat och förkrökade vill Ottarsfesten (60tals festen) i Vendel. Trots att det bara var raggare och bönder där hade vi jäkligt kul! Vid 2 åkte vi hem halvt döda och sov.

Igår blev det en mysdag med en runda i en anikbutik och vi åkte på vendeldagens evanemang och mot kvällningen spelade vi spel och åkte iväg och lyssnade på något konstigt instrument. Hehe.

Idag har vi varit till arbetsförmedlingen och skrivit in oss. Ätit kebab och godis. Planerat Gotlands resan och bara levt livet. Precis som varje dag med mina bästa.
Nu sitter jag och dunkar musik och kollar igenom alla student bilder och funderar på om jag ska ha ihjäl Jenny. (Hon ska få igen för alla bilder hon laggt ut!) Men hur som, under denna helg har jag knäppt ungefär 500 bilder med kameran jag fick i student present. Några av de kommer så småning om!



Absolut EXPO

Nu var den sista lektionen på GUC - Expo avklarad. Jag kommer aldrig mer ha en lektion här igen. Det är sorgligt. Jag har varit så irriterad på alla lärare, trots att de är helt sjukt dålig personal kommer jag sakna att klaga och gnälla på alla lärare. Det var liksom en grej som hörde hit. Nu är det bara slut. Tråkigt!
Ingen i klassen är här förutom jag, Emma och Jennifer. På fredag tar vi studenten, det är helt sjukt! Jag vill vara 18 livet ut, nästan så man börjar känna sig gammal..
Klockan 14 är det fotbollsmatch, lärare mot treorna. Och det sägs även att en tjej och en kille ska springa nakna över fotbollsplanen. Sinnes!
DET ÄR TOTALLY ÖVER NU. SKOLAN TAR SLUT IDAG :(

RSS 2.0