Vad ska alla göra imorgon?

Nyår hit och nyår dit. Vad tusan ska alla göra?

Min outfit är klar, drickat är klart, vännerna är förhoppningsvis på G, middagen blir av hos Heidi. Men vår absolut största fråga är... Var händer på kvällen. Vart ska vi supa in vårt nya år?

Det gäller ändå att ligga i. Idag måste jag fixa hår, hud och naglar. Imorgon måste jag fortsätta min fix-krets. Jag måste finslipa. Håret, naglar, smink, kläder, smycken allt ska vara i nyår style. Vid 4 tiden ska Emma och jag befinna oss i Tierp för att bli upphämtade av Jennifers fader, som vidare skjutsar oss till Heidi. Där blir det middag och massa tokiga spel (som vanligt). Det är nog min grej. Spel. Sen mot midnatt, mot tolv slaget. Vad fan händer då?

Det finns några funderingar på vad som kan hända.
1. Frysa ihjäl i Uppsala, vilket menas gå runt och bara gå. Tror jag. (Vet egentligen inte något annat om det)
2. Kanske utgång?
3. Hemma fest? hos?
4. Bond fest...


Ja. Eller vad tror ni? Vad kommer att hända detta nyår?
Något jag vet. Det är det kommer bli lyckat hur som. Jag kommer i alla fall att vara med dom jag älskar.


Mina bästa.


Uppsala

Nu ska jag med syster till Uppsala en snabbis.

Myskväll med mamma kan inte bli fel

Ja, vi åkte till valbo. Jag, Mr. Big toe även mamma och Simon följde med. Jag fick inte med mig så mycket hem. Jag letade mest nyårs prylar. Så ja. Jag fick med mig en klänning och dekorationer som lösnaglar bland annat.

Nu är det ännu en dag närmre nyår. Och frågan lider fortfarande... Vad ska jag och mina vänner hitta på? Paniken växer kan jag tala om. Men det jag vet. Det är att vi kommer ha kul vilket som. Om vi äter middag, festar, myser eller precis vad som helst. Så kommer det bli bra. För det blir oftast så och nyår (vilket alltid är överskattat) måste bli bra. Så är det ju bara.

Just nu blir det film med mamma. Vad kan det bli kanske? Det är hon som väljer...


New Year

Ja. För det första. Vad händer på nyår? Är det någon som vet? Jag och mina brudar vet absolut inte vad vi ska göra. Kanske blir middag hos Heidi, kanske inte?
Det är lite luddigt det där.

Hur som, jag vet inte ens vilken klänning jag ska ha på mig. Åker nog till stan med 3 knäppisar idag för att skaffa mig en. Och en fråga... Varför är nyår så förbaskat översattat? Nu blir det nog många sura miner, men det är sant. Alla ska ha dyra, fina klänningar typ som balklänningar. Why?

Nu de senaste dagarna har jag varit lite off. Men har faktiskt inte suttit vid datorn. Har haft Mr. Big toe här.
Nu ska vi som sagt snart iväg så det känns som att jag faktiskt skulle behöva skynda mig. Jag är totally ofixad.

Men en sak innan jag lägger ut detta inlägg.
Jag saknar Emma så jag håller på dör!!!!!!!!!


Möbeln i Tierp

Igår bar jag iväg vid halv 2, mötte upp Emma i Tierp och åkte till Jennifer. Där blev det middag, förfest och en massa spel. Vi har alltid så mycket spel och tok för oss. Himla kul det där. Efter ett x antal röj i J's pappas lägenhet så tog vi bussen in till Tierp och fortsatte vårt festande.

Kvällen var helt okej. Möbeln (ett ställe i Tierp) kanske inte är min grej, trots det så hade jag rätt kul. När fötterna tog emot så blev det en paus. Vi satte oss och spelade 'sanning och konsekvens' med en whiskey flaska. Jag tror alla möjliga var med, och det var roligt. Emma njöt nog mest. Eller? ;)

Klockan 2 stod mamma parkerad för att hämta upp mig, Emma och Jennifer. Då blev det hemgång men somnade inte fören halv 4 ungefär. 

Stackars Emma som skulle upp och jobba. Vid nio vaknar jag av att Emma och Jen håller på sminkar sig och fixar sig. Förstår inte hur Emma orkar jobba i 8 timmar efter en lång natt. När dom sedan åkt vid halv 10 gick jag och sov igen. Klockan 12.50 ringde Joel och väckte mig. Trött tjej?

Efter det har jag bara segat framför tv:n. Och det ska jag också fortsätta göra resten av kvällen.

_______________________


Det går till och med bättre än vad jag trott. Jag är så taggad.  


Happy B-day

Jenny Sundström blev denna dag 18 bast. Eller nej, klockan är efter 12. Igår blev hon 18. Ett stort grattis till Hündin (Jenny) som fyllde år igår, på självste julafton.

Älskade vän, hoppas din dag har varit bra.



Imorgon blir det lite firande för denna flicka. Vi har dock inte bestämmt oss vart, men party blir det.


Julafton

Nu sitter jag här. Helt slut efter en hel dags firande, men otroligt roligt har vi haft. Dagen började 7 på morgonen. Tänk att jag fortfarande är som ett litet barn, jag vaknar 7 på morgonen av mig själv och kan absolut inte somna om (vilket ALDRIG händer annars) Julen är speciell. Då julstädade jag och tog en lång dusch. Sedan höll hela familjen på med mat och även montering av möbler i Simons rum. Klockan 3, ja vad hände då? KALLE! Man kan ju bara inte missa kalle! Klockan 4 rullade det in folk, en efter en. Vi satt och mös, pratade och lyssnade på julmusik. Sedan vid 5 tiden var det dax för julbordet. Hela köket var fullproppad med mat. Jag tror det bara är vi som gör såhär mycket mat till julen, och jag blev så mätt att jag knappt kunde andas. Klockan närmar sig 7. Gissa vem som kommer in som "jultomte"? Det var jag. He he. Klapp öppning i några timmar. Jag fick massor med fina julklappar. Några exempel är klänningar, skor, parfym, grejer tills jag flyttar, böcker, smycken, vin/champange/martini glas och mycket mycket mer. Vår årliga tradition på julaftons kvällen är då Bingo. Vi kan bara inte fira jul utan bingo spel. Så alla köper en bingo vinst för ett bestämt pris och sedan den som får brickan full först vinner en av priserna och spelet håller på i timmar. Men det är lika kul varje gång. Dock vann inte jag ett paket. He he. Turen har man väl med sig?

Nu är jag totally slut efter denna dag. Men inte är det vilo-dag sen heller. Nej imorgon är det party som gäller.
Och nu slutar det goda. Adjöss och jag ska klara det. Så det så.

Hoppas alla har haft en bra julafton. Vilket jag har. Jag älskar julen den är så mysig!


God Jul & Gott Nytt År

Jag vill bara önska er en riktigt god jul!


Uppesittarkväll

Nu idag har det varit en äkta "dagen innan jul" dag. Vaknade kvart över 7, åkte och besiktade bilen med mamma. Vidare till valbo köpcentrum, inhandlade några julklappar och sedan hem och fixa med julklapparna, och granen skulle pyntas.

Har slagit in julklappar i kanske 4-5 timmar. Lagom trött i ryggen/nacken. Efter det så blev det Bingolotto med familjen. Julgodiset är framme också, bäst att passa sig kanske. 

Snart är det kanske dags för att gå till sängs så man orkar upp imorgon. Jag ska väl ta min årliga jul promenad med pappa.

Snart. Snart är den här. Vår underbara jul. Julafton rullar in nu.

God jul alla godingar. Hoppas eran julafton blir perfekt.
Och Jenny som fyller år imorgon. Hoppas du får en bra födelsedag hjärtat.


Goodnight, travel well

Gick tidigt i säng i kväll, klockan halv tio. Men nyss vaknade jag av världens ljud. Av min bror spelar musik på hösta volym. Det kunde ni väl aldirg lista ut? He he.

Nu ska jag faktiskt lägga mig ner för att sova. Igen. Sovmorgonen har inte börjat för mig inte, det blir mer julklappshandling imorgon på förmiddagen och fösrt besikta bilen. Det är väl kanske det tråkigaste som finns?

Hur som haver, idag var jag en sväng till skopunkten och köpte skor. Sedan ned på stan och träffade Jenny, Emma och Jen lite snabbt, sedan hem till Joel. Jag fick då en julklapp. Förra året köpte han en kollektion av smycket, varav ett halsband och örhängen, och nu köpte han ringen till den kollektionen. Väldigt fint gjort.


Detta är ett julkort jag lyckats åstadkommit med i skolan.

Nu måste jag sova innan musiken slår på max volym igen.


Nu närmar vi oss jul

Jag sitter här och bara längtar. Längtar till julafton. Massa mys, mat, julklappar, tomten kommer, skink-macka, tomtegröt, snö av alla slag, levande ljus, jul musik och vi alla blir som barn igen. Det underbart.

Det är endast två choklad bitar kvar i kalendern, vilket betyder att julen snart är här. På torsdag mina vänner! På torsdag. Och jag är fortfarande inte klar med julklapparna...

Men dagens bästa är att jag fick jullov idag. Underbart! Nu kan jag närma mig julen ännu mer med en äkta julkänsla. Det får man ju faktiskt inte i skolan. Men hemma. Det är en helt annan känsla, en julkänsla.


Russian Roulette

Jag har varit dålig på upptadering vet jag. Men faktiskt har jag inte suttit vid datorn på 2 dagar. Så det blev en liten semester från bloggen, vilket händer jämt och ständigt.

Ja, i lördags åkte jag hem till Emma och vi kikade på Greveholm och open window (eller vad den heter). Sen hade vi det bara allmänt mysigt! Vilket jag behövde. Jag behövde ta det lugnt och vara med Emma. 

Igår, söndags morgon kom mamma hem till Emma för att hämta mig och vi åkte då vidare och julhandlade i Uppsala. Hela eftermiddagen gick åt, och vi shoppande en massa. Kul hade vi. När jag kom hem hade pappa gjort i ordning mat och sen så kom Joel. Det blev filmkväll och ja. Inte så mycket mer. Kvart i elva blev det bakning för hela slanten, och arg var jag. Muffins blev det. Men detta var en lyckad dag/kväll det med.

Idag har jag gått en hel dag i skolan. Jätte jobbigt. Jag höll tio minuters tal. Jag dör. Jag hatar tal! När jag gjort talet har min lärare mage att tala om att detta inte var vårt sista taloch nästa gång ska vi göra det för 20 personer till. Jag tror han vill ta död på mig. Någon i klassen kommer få hålla i telefonen och ha 112 inslaget.
Senare på dagen blev det Historia och då blev det film (vågen) och fika. Sedan hemgång och nu har Sofia och Micke kommit hit på en utsökt middag. Jag upprepar utsökt. Nu är jag tärd. Jag vill bara lägga mig ned och sova, det skulle vara förbaskat skönt.

Imorgon ska jag hem till Joel efter skolan, eller nej. Först ska jag köpa skor. Sen hem dit. Men jag varar dock inte där så länge för mamma hämtar mig mot kvällningen, för att det blir en sista dag vi ska julhandla på onsdag. Jag är helt utmattad. Jag tycker att det ända jag gör är handlar julklappar och pluggar. När ska jag få andas ut och luta mig tillbaka? Jo. På lovet. Det är lov imorgon, efter skolan. Underbart. Jul om tre dagar. Yes!

Nu vill jag bara lägga mig ned i mammas säng och slå på en bra film. 
Detta blev bara ett långt och luddigt inlägg. Så tudles!


Julhandla är nog min grej

Nu är jag hemma från julhandlingen men dock är det inte slut än. Imorgon ska jag vidare på en runda i Uppsala.
Men nu går min buss till Emma om 3 minuter exakt. Kanske borde springa? Inte då. Jag som bor så nära en busshållsplats hinner fast jag går samtidigt bussen skall avgå.

Muspys med Emma ikväll. Underbart!

Ha en bra dag och imorgon är det 4:e advent. REDAN! Snart jul :)

Julklapps shopping på G

Nu sitter jag och väntar in mamma och store syster Sofia. Vi ska iväg för att julhandla lite juklappar och sådant. Jag har kvar till Simon, pappa, morfar och min morbror. Så vi spenderar väl några timmar där sen ska jag hem, fortsätta på min julstädning en liten stund, hjälpa pappa med mat och sedan iväg till en liten bajskorv och mysa. Så ja. Denna dag blir lyckad den med.

Hoppas alla har det så bra idag. Det är snö (i love it) och sol samtidigt, kan det bli bättre? Nej skulle faktiskt inte tro det.

Nu ska jag platta mammas och sen far vi.


Hur awsome blir inte denna helg?

Börjar med en mysig fredagsmys dag/kväll/natt eller vad det nu är. Kalla det vad ni vet vet jag. Sedan fortsätter lördagen med en suverän förmiddag, vid halv 8 ska jag julstäda huset. Bort med de vanliga och in med de juliga. Det ska vara tomtar, tomtar, tomtaaa-ar. Sedan vid tio taget bär vi oss iväg mot valbo för att handla de sista julklapparna. Dock har jag inte så många kvar. Det känns lite bättre faktiskt, när jag vet att jag inte behöver stressa in i sista dagen. Efter det fortsätter helgen med återigen mys. Inga kommentarer, men det kommer bli fruktansvärt mys. Jag ser fram emot det.

Nu kanske jag borde sova om jag ska vakna senast halv 8? Eller vad säger ni, tror ni att jag är pigg imorgon om jag stannar vaken en stund till?

Skulle inte tro det, godnatt.


Fredagsmys

En helt dag i skolan - CHECK!
Jag har haft sexualkunskap och tro mig vår klass är kung på att komma på namn till penis och pulla. Det låter ju lite haft knepigt, men vi fick starta lektionen med att skriva upp alla namn som vi kom på. Allt från kuk - lem och allt från fitta - gleggveck. Ja. Ni ser. Man bli äcklad av orden, och ni har dock tur att ni inte får veta alla. Vi hade kul och det kanske är huvudsaken och en annan grej. Vi tävlagde mot en annan klass, och dom som känner mig vet hur jag är. Förlora? NO WAY! Gissa vilka som vann då? Såklart gissar ni rätt. Vi vann. Vi hade 33 penis namn och 29 namn till pullor.
Dagen fortsatte med formgivning, där vi körde lekar och julkort. Skoldagen avslutades med psykologi. Vi fick anteckna en massa och jag kom på (för 10000000 gången) att Emma kommer att sluta som psykolog. Jag är säker.

Nu sitter jag här och knappar på tangentbordet medan mamma pratar i telefon, jag ska tvinga henne att sluta så jag kan kolla på en bra film och äta gott & blandat med henne. Vem tackar nej till fredagsmys? Inte jag. En ännu en vit helg är bara bra för min del just nu, när allt känns upp och ned. Jag behöver vara nykter och tänka. Så mys helg är inget fel.

Imorgon blir det till att handla julklappar och förhoppningsvis får jag som jag vill. Men troligtvis inte.

Nu: Film, gott & blandat, hallon soda/isvatten (för min del), filtar, ljus och bara min familj. MYSI GOSI!


Julen är snart här

Formgivning, körde lite lekar i början och nu avslutar vi med julpyssel. Tyvärr är ju inte skoldagen slut där. Jag har psykologi till halv 5. Hemma efter 6 och då vet jag inte vad som händer.

Men tänk, snart är det jullov. Nu är det bara att hålla ut. Det är inte mycket kvar.
För att fördriva tiden lite ska jag gå och pyssla med Emma. Julkort kanske?

Smile like you mean it

Kan ni känna som jag känner mig ibland? Att man aldrig räcker till vad man än gör? Jag hatar den känslan. Att behöva ljuga om att man är glad och att allt är bra, fast det inte är det. Att du vet att någon inte talar sanning, men orkar inte säga emot för du redan vet vad du kommer få för svar, eller kanske inte få något svar alls. Att inte få veta vad ens egna kompisar gör, känner eller hur dom egentligen mår. Det är något jag avskyr. Men om dom inte säger, så får dom ju räkna med att jag inte säger till dom. Så enkelt är det faktiskt.

Jag har gett upp. Jag har varit den som anpassat mig efter de andra. Att någon ska få bestämma över mig utan att jag märker det. Det är absurt. Aldrig i livet att det får vara så. Om inte en av mina bästa vänner hade frågat mig om det var så kanske det alltid skulle vara så. Att jag anpassade mig. Inte konstigt att jag aldirg känner mig okej när jag är med vissa personer.

Det här kanske inte blev det positivaste inlägget i denna blogg, men vad fan. Det är hemskt att det är såhär. Jag har verkligen tänkt efter på vad en av mina bästa vänner frågade mig. Det var helt sant. Till 100 %. Jag anpassar mig efter er. Det är sjukt. Det ska vill jag sluta med.. Men kanske inte duger då? Vem vet. Är det värt att prova.. Prova vara sig själv. Det värsta är.. Att dom säkert inte vet om det här, och aldrig kommer få göra det heller. För jag vet vilket svar jag kommer få om jag säger till. Det svaret får jag alltid och jag vill inte höra det en gång till.

Detta blev väldigt luddigt. Men min känsla är också luddig så det passar väl bra.


Change your mind

Nu tycker jag att skolan kan dö. Hejdå. Jag vill aldrig se dig mer. Skol jävel att ta kol på mig. Jag orkar inte, jag blir så less!

Har nu suttit i timmar och försökt lösa 5 ynka frågor. Vill ni veta hur många som är löst? Noll frågor. Nu kan jag säga att jag har tappat lusten att ens försöka. Jag orkar inte. Kan någon redogöra kortfattat om hinduismens uppkomst? Det kan inte jag. Så om du kan, skriv det gärna!

Men hur som, idag när jag var ute på min promenad så vurpade jag två gånger. Lite lagom pinsamt om någon såg mig, eller ja andra gången stod en äldre man bredvid mig och skratta. Men det var inte det jag skulle komma fram till. Eller var det något jag skulle komma fram till egentligen? Nej.


White chritmas

Jag vaknade imorse och kände mig väldigt opepp till skola, så det fick bli en dag hemma. Så jag gick upp ur sängen och drog upp rullgardinen. Det var snö. Vit snö, mycket snö. Snö överallt. Jag är överlycklig. Flera decimeter snö. Jag vill bara ha mer, mer, mer snö!

Idag blir det endel pluggande. Jag har prov imorgon och sedan ska jag lämna in en läxa inom Buddhism. Inte allt för kul, men jag har inte mycket kvar nu innan lovet. Sex inlämningsuppifter/prov/tal/läxor. Så kanske inte borde klaga, men FAN så less jag är på skolan. Ett lov på detta är inte helt fel.

Grattis älskade Johanna Olsén, som idag blir hela 16 år.


Higher


Kände bara för en lista

senaste:
1. mening du sa : "vilken film vill du se?"
2. personen du chattade med: jennifer
3. du fick sms av: joel
4. du kramade?: mamma

idag
5. kläder: just nu, mjukis
6. bättre än igår: nej

imorgon:
7. är det: tisdag, vilket betyder "ledig"
8. planer: plugga

favorit:
10. nummer: 6
11. färg: svart
12. årstid: sommar

frågor och svar:
13. saknar du någon? ja
14. humör för tillfället? less och trött
15. det första du gjorde i morse: åt choklad ur en choklad kalender
16. vad åt du sist?: hamburgare och pommes
17. vad irriterar du dig på? folk som tror att dom är mycket bättre än alla andra
19. vem tänker du på just nu? mamma
20. tror du att personen tänker på dig med? jag kanske vandrar runt där i tankarna
21. vad tänker du göra nu? kolla på film snart
 22. vad gjorde du igår kväll? var med joel
23. liknar du din mamma eller pappa? mamma
24. ler du ofta? ja
25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? ja
27. i vems säng låg du i senast? mammas
28. vilken färg har din tröja? röd

sorg:
29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? ja
30. har du någonsin gråtit dig till sömns? ja
31. gråter du när du skadar dig? inte ofta

lycka:
32. är du en glad person? ja
33. vad gör dig glad? när allt går som jag vill
34. önskar du att du var lyckligare? alltid
36. kan musik göra dig glad? självklart

kärlek:
37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig!"? ja
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? ja
39. har du en flick/pojkvän? nej
40. är du nöjd med det? -
41. är du kär? -

hat:
41. vem hatar du verkligen? ingen
42. har du någonsin gjort en hat-lista? ja
43. är du en mobbare? nej
44. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? ja
45. har du blivit sviken någon gång? ja

skolan:
46. gillar du skolan? nja
48. värsta ämne? mdk
49. har du spytt i skolan nån gång? nej
50. är skolmaten god? nej

lovar du att vara ärlig? såklart
namn: sandra
vem behöver du mest just nu: mormor
vad står det i ditt senast inkomna SMS?: 'gullet, puss! jag ringer någon dag snart. glöm inte.... <3'
var bor du? söderfors
trivs du där: nja
sprit, cider, vin eller öl: vatten tack
brukar du bli för full: nej
vad har du för mobil operatör: telia
är du allergisk i mot något: ja
har du haft sex idag: nej.
hur svarar du i mobilen: 'aa, allå'
vem ringde du senast? mamma
antal timmar sömn inatt: 6
sov du ensam: nej
vanligaste färg på dina kläder: svart
är du smart: kan vara
vad saknar du: tålamod för tillfället
hade du en bra kväll igår: ja
favorit dryck på morgonen: vatten eller juice
är du nöjd med ditt liv: ja det är jag
vad gör du i morgon: pluggar
vad längtar du till? hultsfred '10
har du bra vänner och äkta vänskap? jag har vänner, jag har äkta vänskap
vad använder du för shampoo? gliss
hur gammal är du: 18
tycker du om någon just nu: -
vilken tid gick du upp idag: 06.20
bär du glasögon eller linser: nej
har du piercing: öronen och naveln
vill du gifta dig: maybe
vill du ha barn: maybe
bor dina föräldrar tillsammans: ja
har du tandläkarskräck: nej
vilken ögonfärg har du: brun

Höger- eller vänsterhänt: höger
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: fiskbullar!
Musik just nu: julen är här - amy diamond
Sommarplaner: leva livet
Fisk eller badkruka: fisk
Hur många kuddar sover du med: 7
Favoritväder: stek het sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: mobil, en vän och hm mat (haha)
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: nattuggla
Sparare eller slösare: slösare
Vem är viktigast för dig: familj & vänner
Bästa film: olika
Tror på liv på andra planeter: ja
Kommer du ihåg din första kärlek: ja
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: ja
Tror du på mirakel: ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: ja
Ser du på kärleken som ett misstag: absolut inte
Hur många barn har du, vill du ha: vet ej
Bio eller promenad: beror på
Är du kittlig: på vissa ställen
Snarkar du? när jag är förkyld
Stjärntecken? kräfta
Rädd för insekter? vissa
Äckligaste insekten: spindlar
Största svaghet: för att lita på människor
Det här är jag bra på: vara mig själv?
Bästa bok? många
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? läsa andras tankar
Vad vill du jobba som? mycket att välja mellan
Chips, morötter eller godis? morötter och dip!
Pizza eller hamburgare? beroende på vad jag är sugen på
Skriver du dagbok? nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? ja
Stökigt eller välstädat? beror på
Gungar du på stolen? ja
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja
Vilken hand håller du gaffeln i? höger
Hur är din drömtjej/kille? bra fråga
Hur många syskon har du? 2
Vad är du mest rädd för? mycket
Är du rädd för blod? ja
Saltar du på maten? ibland
Gillar du att sjunga? ja, vem gör inte?
Anser du att du är stark? nja
Brukar du sola? på sommaren
Vad gör du om du får hicka? hickar?
Röker du? nej  
Snusar du? nej
Kaffe, te eller inget? te
Har du en besatthet? ja


Aldrig mer ett tal säger jag bara

Nu har jag förhoppningsvis skrivit ned mitt sista tråkiga jävla tal. Det kanske är roligare att skriva om nått man gör, eller har gjort. Men hallå? Vad är det för bra att hålla tal i tio minuter? Dumskalle!
Men nu är det gjort. Jag har skrivit ännu ett tal. Ett tråkigt ett, men det skiter jag i. Bara jag får det gjort.

Nu när jag har gjort så mycket nytta, så känner jag att nu.. Så snart så blir det film med mamma.

Hoppas alla har en bra kväll.


Min bästa vän. Emma. Jag älskar dig!

Godnatt.


Be true to yourself

Jag har tänkt fram och tillbaka om jag ska byta ut mitt tal. Det är tankar som bara svävar i mitt huvud. "Vad ska jag tala om?" "Vad vill jag tala om?" osv. Nu kom jag just på det. Om fyra timmar ska talet vara inne, så det gäller faktiskt att sätta igång att skriva. Jag vill inte tala om kroppsspråket, visst det är jätte intessant. Jag kan visa min text för exakt alla i klassen om det nu vore så, men det är inte min grej. Jag vill inte stå längst fram i klassrummet och prata om något i tio minuter. Jag vill veta vad jag säger, jag vill kunna det. Men jag kan nästan ingenting känns det som. Så därför bestämmer jag mig för att byta tal. Det känns bättre för mig och för alla andra.

Så om jag har tur är jag snart klar. Talet ska delas in i fyra olika delar. Det är fyra vars en av dem ska vara den länsta. Nummer fyra, svar som även kallas lejonparten. Så nu gäller det för mig att skriva efter detta och även hitta en metafor som passar in. Önska mig lycka till.
1. Situation
2. Komplikation
3. Fråga
4. Svar



Jag hatar tal

Jag kan väl aldrig skrivit det förr i min blogg. Eller?

Hade precis MDK och jag skulle hålla ett 10 minuters tal. Men det sket sig. Nästa måndag när typ alla i klassen är. Då ska jag hålla mitt tal. Kunde det bli bättre? Jag vill inte hålla tal för en person och nu för hela klassen. Det suger.
Men men, funderar på byta tal. Palla...
Nu vill jag hem.

Don't stop believin'

Helgen har varit så där mycket skön. Fredag blev en mys kväll med chips och idol. Som vanligt hade jag rätt om vem som skulle vinna. Joel och Monika var helt säkra på ett Kalle skulle ta hem vinsten. Men icke sa nicke.

Lördag - julhandlade. Det blev en hel dag i Stockholm med Joels familj. Och fick ihop en del julklappar och är också nöjd med mina köp. Vi hade det jätte mysigt, kom inte hem fören klockan 00.00.

Igår, Lucia. Gjorde egentligen ingenting. Kollade på 17 filmer. Typ Greveholm, parnormal activity (som sög!) och några andra.

Så i en liten sammanfattning är detta min helg.

Something about christmas time

Idag har jag inte pluggat en ända minut. Men innan jag somnar senare ikväll ska jag göra klart en läxa till Religionen. Men innan dess blir det nog en och en annan film, ska även övningsköra, hämta Simon som är hos en vän.

Det blir väl ungefär min kväll. Lugn och skön.

Jag vill ha snö. Ge mig snö. NU! Jag vill bara känna att "nu är julen här!" Men det går ju inte utan snö. SNÖA då. Men en god nyhet. Nästa vecka = snö. Pappa berättade det (jag är dålig att kolla på nyheterna, det är så tråkigt) imorse och gissa om jag blev glad?



Tänk tillbaka. Tillbaka till tiden i högstadiet. Hur kul hade man inte? Det var perfekt. Jag saknar den tiden. Jag saknar min skola, min klass och alla er. Speciellt ni i min klass som gick både i A och B.


Hultsfred '10

Stefan Karlsson den 10 december kl. 18:12 Svara
Idag presenterades de första artisterna som står klara för 2010 års festival.

Det verkar som att många av våra gruppmedlemmar blir glada när jag kan meddela att Kent kommer till Hultsfred! Kent är ett flitigt önskat band i gruppen.

Ytterligare band som presenterades är Familjen, Maskinen och Shout Out Louds.

Shout Out Louds släpper nya skivan "Walls" i slutet av Februari 2010.

Kent släppte senaste studioalbumet "Röd" den 6:e November där faktiskt Familjen är med och gästar.

Må gott kära medlemmar!
/ Stefan, Hultsfred '10




Jag hatar tal

Det är gjort. Talet är gjort. Jag trodde det skulle kännas bra efteråt, men det känns bara jobbigt. Jag hatar tal och alla gjorde så det blev kaos i klassrummet, men det är i alla fall gjort nu.

Nu har vi MDK. Pluggar till vårt tal som ska vara i tio minuter, jag nästan dog idag för 5 minuter. Min lärare sa "jag ser fram emot att se dig dö när du redovisar, då har jag något att berätta till min nästa klass".

Skolan suger och jag vill bara hem. Känner mig sjuk, vill bara ta ett bad och lägga mig framför tv:n i morgonrock, men är inte hemma förs halv 5. Det här suger.

Nu kanske jag inte var riktigt ärlig...

Jag skrev att jag var motiverad till att göra talet. BULL SHIT! Jag hatar tal, mer än någonting.. Jag vet inte hur fan jag ska bete mig för att komma ihåg! Hur gör man? Snälla tipsa om du vet.

1. Stödord suger! Man kan inte komma på vad fan det ska vara när man ser det där jävla ordet.
2. Läsa innantill! BRA! Man slumrar, har blicken i pappren, och får inte fram rätt ord.
3. Att se allas jävla ögon bara glo på mig? Det är hemskt.

Bara så ni vet. Jag är en pratglad människa, pratar gärna med vem som helst MEN. Låt mig skippa TAL!

Ångest, ångest.... ÅNGEST!!!
Nästa vecka. Tal. På TIO jävla minuter. Det är sjukt... Så sjukt!

Jag hatar TAL!

Awesome

Jag bara njuter att få skriva ned detta i min blogg. Några tidiage inlägg står det om mitt MVG på uppgiften i Historia och idag skulle vi prata betyg om vårt grupparbete. När vi kommer dit är det första dom säger "Aja, detta ser ju inte bra ut", för lektionen innan sa dom att bara en grupp i hela klassen har uppnått betyget MVG. Och senare in på samtalet säger dom grattis till vårt MVG. Är jag inte grym? Två MVG på raken! Jag är så nöjd.

Hade en intervju med 4 till tjejer i klassen med en lärarpraktikant och hon ställde några frågor och vi svarade, och pratade med varandra och så. Det var kul och gick bra. Vi kunde mer än vad vi trodde, vi är grymma! Det varade inte så länge, i ca 1 timme.

Ringde mamma och berättade och hon blev så glad så vi åkte och käkade på Kina. Jag, hon och Simon. Det var inte lite gott. Plus att jag har fixat min närvaro från apun förra året. Har varit lite slarvig med det.

Hur som haver, jag känner att skolan är roligare och går bättre nu när det går så bra för mig. Så nu känner jag mig motiverad till att göra talet i svenska Nationella imorgon. Jag ska öva på det ikväll och bara hoppas att det går bra.


All you need is love

Tro det eller ej, men nu har jag skrivit klart ännu ett tal. MDK talet som ska vara på tio minuter. Det var nog tur att jag var hemma och pluggade idag, jag har fått mycket gjort på bara några få timmar.

Nu är jag så värd något sött och en bra film med mamma.

Hoppas alla har haft en bra dag.


Pm till Svenska Nationella - CHECK

Jag har inte mycket kvar att beta av. Känns helt underbart!

Nu har det bara två läxor, två tal som ska göras, ett tal ska skrivas klart, och en redovisning av projektarbetet. Det låter inte ens konstigt längre. Förr sa jag "jag har 13 uppgifter framför mig" det låter dock lite konstigt.

Nu gäller det att ligga i de sista två veckorna. Sedan får jag jullov!

Chance Crawford


Impossible

Jag har skrivit klart mitt tal till Svenskan. Mitt Nationella tal är nästan klart. Det ska vara omkring 5 minuter och mitt tal är 5 minuter och 28 sekunder. Men för säkerhetens skull ska jag korta ned det lite så det inte bli över tid när jag läser det i skolan på Torsdag.

Jag kanske inte har världens bästa handling. Men har skrivit det nu på några minuter, känner mig rätt stolt över det. Jag struntar egentligen i vilket. Jag vill bara ha det gjort. Jag hatar muntliga tal! Även om jag kan prata med vem som helst, när som helst. Så kan jag inte hålla tal, det är helt annat. Det är faktabaserat, och jag måste komma ihåg allt. Mitt närminne är så dåligt. Hoppas verkligen att jag klarar momentet.

Nu ska jag bara börja skriva på nästa tal, som är på 10 minuter. Komma ihåg tio minuter? Det går inte, jag kan inte. Komma ihåg vad jag ska säga i tio minuter, fakta. Nej. Jag får bara ont i magen när jag tänker på det. Och det går inte att plugga här, min bror är värre än tio småglin. Han lever om mer än 20 apor i en bur. Det går inte att plugga när han är i närheten, så att alla vet det.


Nu börjar det ordna upp sig

- Mdk tal (10 min)
- Religions uppgift (DONE)
- Muntligt tal i svenska np (5 min)
- Historia uppgift (DONE)
- Psykologin börjar (DONE)
- Pm i svenska
- Läxa i svenska
- Läxa i naturkunskap ph-värde (DONE)
- Naturprov(DONE)
- Redovisning av projektarbete
- Kostdagbok i arbetsmiljö och säkerhet (DONE)
- Läxa i arbetsmiljö och säkerhet

The worlds greatest



Kanske är det så? Det är så. Du är min bästa vän. Jag älskar dig.

Många har en person de litar på till 100 % och älskar mest. En sådan person som alltid ställer upp vilket som. En person som hjälper till fast den egentligen inte kan eller vill. En sådan person finns det inte många av. Tänk dig en värld utan en person som gör ens liv lättare. För mig skulle inte livet fungera. Men Emma, hon gör det för mig. Jag vet inte vad jag ska kalla det mer än äkta vänskap. Om inte jag hade börjat på GUC i Uppsla hade jag aldrig träffat henne, så även om skolan är dålig och vi inte gör det som GUC har sagt att vi ska göra så har jag träffat den tjej som alltid kommer att vara in bästa vän. Emma Olsén, henne skulle jag kunna jämföra med hundra miljorner ton diamant. Hon värd mer än vad jag någonsin kan få tag på. Jag är så glad att jag har henne. Jag älskar min allra bästa vän mest! Inget kan ta dig i från mig, älskling!


Är inte han hur skön som helst?


Dance with somebody




Ge mig snö

Medan expoklasserna befinner sig i Stockholm för att kolla på julskyltningen sitter jag här hemma. Men jag har dock sett NKs skyltning för i år, plus att man ska väl julhandla snart så då åker man väl dit då? Även om jag ville följa med, men försov mig så klarar jag mig bra.
Det går att tänka positivt i det hela också, jag kan plugga! Det behövs, för jag har så mycket att göra innan den 22:a då vi får jullov.

Men vet ni vad? Det är julstämning inne i huset, belysningen, detaljerna och julig inredning. Men när vi kollar ut, var är vår vita vinter? Nu är det december och vi har ingen snö. Hur kommer då vår jul se ut? Grön? Det vill i alla fall inte jag. Jag vill faktiskt ha snö ute nu. Jag vill ha jul, mys, vinter, kallt och snö.


Trött, nöjd och stressad

Efter en lång dag med dålig mat är jag trött. Till fruskost fick jag i mig en smörgås (vitt bröd) vilket betyder att jag blir hungrig på 2 sekunder igen. Till lunch i skolan serverades rosa/grås falukorvar med pulvermos till. Låter det utsökt för er? När jag kom hem fick jag dock en bra middag.

Väl i skolan så kom vi fram till ett event vi ska visa upp för skolan och andra random. Eventet blir nog lyckat, vi blev idag indelade i grupper och jag, Jennifer samt Elina och några andra hamnade i scengruppen. Vilket betyder att vi kirrar scenen inför eventet, hur bra är inte det då? Hur bra som helst!

Sedan var det Historia och vår lärare säger till mig, Emma och Jennifer att stanna. "jag vill prata allvar med er tre!" Gissa om jag blev rädd? Min första tanke var "Vad tusan har vi gjort nu då?" Men sedan kläckte hon ur sig. "På er senaste uppgift ni fick av mig, fick ni tre siffrigt betyg. MVG." Gissa om jag blev nöjd, efter allt slit med den uppgiften blev jag något nöjd!

Men trots den goda nyheten är inte kriget över. Jag har tio uppgifter till att klura ut innan jullovet. Det känns väldigt jobbigt. Varav två av uppgifterna är tal och ett av dem är nu på torsdag (!!!!!!!!!!!) Jag hoppas jag klarar av detta, efter ll motstånd nu i höst så hoppas jag att det blir bättre till vårterminen. Men då är det ännu ett problem. Vi ska ha praktik i 8 veckor och jag har ingen praktikplats. Nog om mina problem och allt.

J, tack! Du räddade min kväll!


Jag älskar verkligen måndagar

Ett tal på tio minuter är då inte lätt att få ned på papper samt är det ett tal om kroppsspråket vilket betyder att det är ointressant och det finns inget att skriva om. Kul för mig. Eller?

Det är kallt och tråkigt här. Ta mig till Hultsfred så blir jag glad!


Sleep well

Nu ska jag och Joel hämta upp mina föräldrar som tillbringar en kväll hos min farbror. Sen ska vi sova!
Godnatt.


Lördags mys

Har städat samt rensat garderoben. Efter det kom Joel hit, så vi har ätit middag och jag har gjort en ny blogg design. Tänkte passa in lite mer med julen och den jag hade innan gjorde jag 'bara för att'.

Nu blir det film och gottis tillsammans med Joel.

Ha en bra kväll!


Sandra fixar

Nu kan ni kalla mig duktig tjej. Om några minuter sätter jag igång mitt städande, jag ska städa hela huset. Vi kan kalla det att jag julstädar. Det är ju trots allt snart jul. Det gör att jag får lite panik ångest. Jag har inte köpt en ända julklapp. Jag måste liksom göra det inom kort, så jag har det klart.

Nej nu ska jag sätta igång att städa så mammsen blir glad.

Hoppas alla får en bra dag.


Gimme gimme


This or that

Blond eller Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon
Surt eller Salt
Vanilj eller Choklad
Hund eller Katt
Rock eller rnb
Blå eller Röd
Tv eller Dator
CD eller Radio
Öl eller Blue Hawaiian
Hockey eller Fotboll
Äpple eller Apelsin
Dag eller Natt
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Guld eller Silver
VH1 eller MTV
Sanning eller konsekvens
Harry Potter eller Lord of the rings
Vinter eller Sommar
Promenera eller Springa
Stranden eller Bergen
Stan eller Landsbygd
Kärlek eller Lust
Stjärnor eller Månen
Sko eller Sandal
Bad eller Dusch
Syster eller Broder
New York eller California
Svart eller vit
Långt hår eller Kort hår
Rakat eller Orakat
Lägenhet eller Hus
Ring eller Halsband
Jordgubb eller Hallon
Gucci eller Louis vuitton
Sverige eller Spanien

Gårdagens beach party

Igår blev det utgång med syster. Vi hade roligt. Dansade, drack och hade kul. Det är roligt att få komma ut med henne, dansa av sig lite med syster min. Inte illa det inte. Mamma var så snäll att hon skjutsade dit oss och hämtade oss. (Vi älskar dig mest i hela världen!)
Det var inte många som var "beach klädda". Läste på deras hemsida och där stod det att folk skulle komma i bikini och badshorts. Fanns det mycket sådant? Nej. De som arrangerade festen var inte ens beach klädda. Konstigt folk i Gävle. Haha.
Hang loose var inget för mig. Visst jag hade kul men det var inte lika kul som Heart Break. Hade aldrig varit på Hang loose innan, men någon gång lär väl vara den första och jag anser att det var min sista gång där också.
Hur som haver, när jag och Sofia hade skakat rumpa tillräckligt så kom mamma och hämtade oss, det var runt 2. Sen när jag kom hem somnade jag högst på 5 minuter. Snacka om trött tjej.

Bilder kommer senare, när syster min skickar dom.

Idag så blir det en lugn dag, jag ska städa hela huset, mitt rum är kaos! Jag blev tokig igår när jag skulle välja kläder, så jag rev ut hela garderoben. Vilket betyder att man inte ser en liten golv fläck. Kul. Men men. Perfekt att städa idag på dagen i alla fall. Då har jag något att göra plus att Joel kommer i eftermiddag, så kanske är bäst om man är klar då så slipper han hjälpa till ;) Hehe.


Varför känns det förjävligt?

I Onsdags blev det utgång på kalas med Jen och Emma. Vi kan kalla den för en kalas kväll. Mycket vimmel och kul. Dock slutade kvällen/natten sämre. Kom hem klockan 8.00 ganska sliten. Jag sov till tre utan tvekan och ångest.
Igår blev det bio, luftslottet som sprängdes. Mycket sevärd film. Jätte bra! Sen hände inte så mycket mer, segdag typ.
Idag började skolandagen med ett prov i naturkunskap. Kul att fröken Olsen hade pluggat. Not!

Det här kanske första gången jag absolut hatar beach kläder. Jag vill inte ta på mig det, jag får ångest. Det är kallt och alla kläder ser så otroligt fel ut. Det är inte rätt. Jag vill inte ha det på mig. och alla sommarskor, vart är ni? Dom är totally borta eller obekväma. Känner mig verkligen taggad på beach party! Not.
För er som inte förstår så är det beach tema på krogen ikväll och jag ska eventuellt gå. Nu tycker alla jag är knäpp, men varför beach tema? Så ruttet.

Vi får se helt enkelt hur jag gör. Men det börjar bli ganska stressigt. Med tanke på att jag inte har hoppat in i duschen, inte valt kläder/skor/smycken heller inte smink. Det här suger. Jag kommer dö av stress.

I mitt horoskop stog det "Va med dina nära och kära, gå inte ut i vimmel och mingla du kommer bara bli besviken" typ. Det känns väldigt passade, verkligen.

Hoppas alla får en bättre kväll än mig.



Nu känner jag det, nu är jag redo!

Nu vill jag ha vinter, snö och kalla dagar. Slask, regn och rusk får vara slut! Jag känner det på mig, jag vill ha vinter, snö och mysiga kläder. Jag vill ha massvis med ljus, choklad och mysa framför brasan. Kan det bli mysigare? Och åka skidor, bra träning plus att det är kul. Då menar jag inte slalom, för det är jag för feg för. Min första resa genom backen för några år sedan kan kanske vara den sista. För er som inte vet kan jag dra en lång berättelse mycket kort.

Jag åkte med några vänner till Kungsberget, ett ställe där man åker skridor, slalom. Jag ville jätte gärna prova på så jag hängde med, det skulle bli en kul grej. Dom lovade mig att ta mig till en liten backe för barn, alltså barnbacken. Men icke sa nicke. Jag undrade varför jag satt i liften så länge så jag kollade ned (jag var rädd så jag blundade hela tiden upp för backen i liften) och dumma som mina vänner var hade dom släpat med mig i en backe som var större än dess like, jag höll på tuppa av. Jag stod och svettades av rädsla och så hör jag skratten kom närmre och närmre. POOOOOF! Där. Där hände det. Jag stod på backen, dom puttade ned mig. Jag visste inte hur man stannade, inte hur man åkte slalom så jag störtade ned för backen. Det gick fortare än om jag hade åkt pulka och bara det kan vara läskigt. Jag nästan grät av rädsla och när jag närmar mig slutet av backen ser jag ett gäng killar står uppradade i en ring. Jag försöker skrika att de ska flytta sig, men jag fick så mycket luft i munnen att inte ett ljud kom fram. PANG BOOOM! Där flög den killen flera meter iväg. Han jag åkte in i. Jag sitter helt färdig i mitten av ringen med killar, alla utom en. Det var han som flög i väg. Helt över snöad och rädd. Där satt jag som ett äckel och kunde inte ens röra mig. Tillsist slet jag av mig skidorna och gick iväg och drack choklad, vilket jag gjorde resten av dagen. Och ni kanske kan gissa hur arg jag blev på mina vänner?

Men trots detta saknar jag det mysiga med julen. Alla fina skyltfönster, alla lampor och ljus. Stämningen och maten. Allt är så mysigt!

Nu närmar vi oss jul. Snart är julen här, vår underbara jul. Jag längtar!


Du ljuger, du låtsas

Nu ska jag hem! och... plugga..

Du kallar mig pajas, men se på dig själv?


Hultsfred '10

Givande dag i skolan, eller? Nej. Inte speciellt. Har gjort ett julkort och typ suttit vid facebook. Bra kämpat. Nu vill jag bara hem och göra ingenting. Men icke sa nicke, jag ska visserligen hem snarast men jag ska plugga. Har ju endel framför mig. Jag orkar inte, men måste.

Jag har dock en positiv sak att medela, det är att Hultsfred '10 blir av! Det har ju varit ett jäkla ståhej om att det inte ska bli av p.g.a ekonomi brist hit och dit. Men nu kan vi slå till. Nästa år igen!

RSS 2.0