Grisar på ingång

Denna vecka gick fort. Imorgon är det valborg, vilket betyder PARTY på hög nivå. Nu är mina grisar Emma och Jennifer snart här. För vår del blir det mys, tv, onyttigheter och en massa skvaller skulle jag gissa på.

Imorgon blir det nog inte ett inlägg av mig, för klockan 8.30 åker jag till Uppsala. Sedan blir det fest på kvällen så jag kommer inte ha tillgång till en dator. Men vem sitter hemma och läser bloggar på valborg ändå? He he.

Nu ska jag gå och kolla om grisarna har kommit.
PUSS



Vad var det jag sa?

Detta är tönt Emma :)

Skola till klockan NITTON!

Sitter i skolan och Emma, Jenny och Jennifer är nog dom töntigaste jag vet. Ha ha. Men nu är jag bra trött, vill bara hem. Jag är hungrig, trött och hungrig.
Ikväll ska jag vara med Joel. Det blir nog film och skulle även ut på en promenad. Får se när jag kommer dit.. Klockan hinner väl bli nio.
Längtar tills imorgon. Först och främst ska jag färga mitt hår (ÄNTLIGEN!!!) och sedan ska jag få vara med min älskling Emma. Dock blir det mycket plugg för våran del. Men vi hinner nog med att mysa med.
På torsdag kommer det två grisar hem till mig och på fredag är det valborg. Då blir det först stan, champange frukost och sedan picknick. Sedan hem till mig och grilla och sedan party.
Det kommer nog bli en lyckad dag/kväll.
Förra Valborg. Jag och Bästis.

Godmorgon

Nu är det äntligen Lördag, solen lyser och jag är pigg. Lovely.

Igår var jag hemma med familjen och kollade bland annat på Talang '10 och åt godis. He he. Idag blir det nog något annat i schemat. Vi får se. Kanske party? Kanske hemma mys? Kanske något annat.

Hur som, nu tänker jag ut och gå i den underbara solen.

Hoppas alla får en bra dag!


Awsome

Nu har jag varit duktig. Trotts att jag mår som en död höna har jag pluggat. Igår gjorde jag klart hela Test 1 i matteboken och idag har jag gjort hela Test 2. Skönt att det rullar på och att det snart är över. Nu ska jag börja med uttryck och ekvationer. Hilma spännande. Hade VG på det provet förr, får se hur mycket jag minns. He he he.

Emma kom hit din gris och hjälp mig med matten! Eller inte bara det i fucking need you!




The funeral

Hur bra dag är detta då? Det snör, mitt hår är år helvete, jag måste plugga varje minut som finns. Jag orkar inte. Det här suger. Alltså förstår ni? Det är snöstorm och nästa vecka är det sista April. Vilket betyder picknick i parken. Grilla och vara utomhus. Verkar alla planer gå i uppfyllelse? Inte direkt. Det är totally sjukt.

Hur som, igår var Emma här med mig. Vi pluggade, eller hon hjälpte mig mest med matten och sedan färgade hon mitt hår. Färgen räckte inte så klockan 21.45 åkte vi till Tierp och köpte en färgning till. Klockan 00.00 var vi klara. Resultatet är förjävligt. Jag håller på att bli tokig. Jag ser ut som en gris. Hur ska jag någonsinn kunna gå ut? Har dock beställt tid hos frisör, tiden är nästa vecka. Den 28e.

Emma åkte nyss, vilket suger. Jag vill ha henne här nu när allt suger. Allt suger. Allt suger. Allt suger...

Nu ska jag äntligen plugga lite matte, som är SÅÅÅ kul!


Tur att du finns

E-tt lyckopiller!
M-ycket ärlig och omtänksam!
M-ums!
A-lltid bästa vänner!

Min syster, bästa vän och älskling är bäst. Vi två för alltid, jag skulle aldrig klara mig utan dig.







2 cool 4 school

Expo hela dagen. Vid 10 drog jag och mina töntar till ikea och handlade tyg. Men det var fiskgratäng i skolan så tjockisar som vi är köper vi korv, pizza, mjukglass, läsk, daim, chips, godissnören med oss. Men vadå? Är man sugen så är man. Dock är detta inte vad jag köpte, utan de alla köpte. He he.
Nu har vi projektarbtete. Jag ska nog försöka plugga lite ett tag fram och sedan åka hem.
M.J ringer: ''It doesn't matter if your black or white'' Så är man gul ;Ppp.

Första skoldagen på tio veckor

Idag vaknade jag vid 6. Totally död. Dock har jag längtat till skolan som en tok! Som jag tänkt mig var det mycket bättre. Vill däremot inte ta studenten om 5 veckor och om 4 veckor ska jag ha tentat av 3 kurser, gjort runt 5 prov och 9-10 uppsatser. Det gör mig ganska lycklig med tanke på hur lång tid jag har på mig. He he. Eller inte. Fy fan vad stressad jag är. Om jag fick gå i skolan ett år till skulle jag bli glad men ändå inte. Eller skolan är nog min grej. Jag ska inte jobba...

Hur som helgen har varit perfekt. Blev krogen i lördags med Emma och Jennifer. Mötte även upp Jenny, Sandra, Annie och Matilda i Uppsala och vi befann oss på V.I.P vilket är ett mindre ställe. Hade roligt men lokalen är minimum. Hur som, det var fantastiskt och speciellt mot slutet. Då när vi skulle hem, låter det kanske ovanligt? Det är ju alltid så. Hehe.

Kanske dyker upp några bilder om jag hittar några, annars inte. Logiskt.


Måndag: Skola, plugga och film.
Tisdag: Skola, plugga och film.
Onsdag: Skola, vara med Emma.
Torsdag: Skola, plugga och film.
Fredag: Skola, mysa med en gris.
Lördag: Mysa med Emma och Jennifer.
Söndag: Plugga.


Men nu måste jag plugga.

PUSS

Finally är det slut

Jag trodde jag allvarligt skulle dö i natt. Eller att det var någon som försökte döda mig? Jag kände att jag blev skjuten, eller jag hade så ont. Jag har dock aldrig blivit skjuten. Men fyfan. Det var hemskt. Hela dagen i dag har varit en katastrof. Vetekudde och receptbelagda smärtstillande har räddat min dag. Helt otroligt.

Men jobbet gick bra, sista dagen idag. Skönt. Men jag kommer ändå sakna det. Det kändes rätt men ändå fel. När jag slutade fick jag ett presentkort på 500 :- av Kicki. Inte fel. Nu ska jag nog handla den berömda klockan på 3 papp. Jag ääääälskar den!
Mamma hämtade mig efter jag stängde och överraskade mig med att vi skulle äta Kinamat. Vilket var en underbar överraskning. Nu är jag hemma igen.

Ikväll ska jag ta det lugnt och ladda inför en skolvecka. Imorgon har jag en tid beställd för hårfärgning. ÄNTLIGEN! Och sedan ska jag träffa Emma. Har vi sagt i alla fall.



Ge mig sommar, sol och Hultsfred så blir jag (kanske) nöjd.


Det är synd att du är blind

Hur kan man inte märka? Hur kan man inte se? Är det inget konstigt? Inte ens lite?
När jag behöver dig som mest, är du här som minst...



Bless the broken road

Jag kan inte, det går inte.
Jag vill inte höra "Vad var det jag sa?" eller "Det visste jag väl..."

Det får duga att prata med sig själv, det är väl då man får de bästa svaren, det man vill höra. Eller?


Butterfly fly away

Matematiken går inte sin väg. Jag vet inte hur jag ska lösa det här faktiskt. Men bästis får snart rycka in och hjälpa. För detta måste gå. Varför lyckas alltid jag ha så mycket i skolan? Skolan slutar snart och jag har hundra tals uppgifter kvar. Lyckat Sandra, lyckat!

Nu orkar jag inte mer, har dock inte gjort mer än försökt lösa de där jäkla matte uppgifterna men är totally slut. Nu ska jag värma lite blåbär och hallon och sätta på en bra film.

Ha en bra kväll.


Jag önskar att du någonsinn kommer älska mig, så mycket som jag älskar dig..


Dancing with tears in my eyes

Poppar på med Mördarna och samtidigt försöker lösa ut matte boken. Att det ska vara så fantstiskt svårt... Men envis som jag är så fortsätter jag fastän alla jävla tal blir fel. Jag skulle dock vilja träna nu, men hur mycket tid finns det över? NOLL.

Imorgon då jävlar ska jag träna, punkt slut.

Nu tillbaka i mattevärlden. LOVELY!


Nobody breaks my heart



Nu tar vi och håller tummarna!

Nu skulle det inte sitta fel att fara utomlands. Bort från allt jobbigt och få ta det lungt, precis vad jag behöver. Så nu gäller det att hålla tummarna för att allt ska gå vägen. Jag gick nämnligen in på en sida där man kan vinna en resa. Inte helt fel kände jag, så ja. Vinner jag har jag tur. Hoppas turen är med mig för en gång skull.


http://www.solresor.se/en/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/


I ♥ Summer












Totally amazing

Vädret håller i sig. Jag bli så fantastiskt glad. Det är underbart. Nu vill jag bara sjunga, hoppa runt och skratta. Inte riktigt men näst intill.

Alltså, någon som har en HTC mobil och fattar den? Jag fattar nada. Det värsta är nog att jag inte fattar hur man överför saker, såsom bilder och musik till datorn. Jag har aldrig använt minneskort i den, för mitt är inte hemma här men nu finns det inget minne alls! Helt seriöst, jag kan inte ens ta emot ett sms. Det här suger ju get-balle. Nej usch. Men det är ruttet. Om det är någon raring som är god nog och kan. Hjälp mig mer än gärna.

Idag ska jag plugga matte, ovanligt va? Inte direkt. Men fan vad less jag är på att ha apu, plugga och inte gå i skolan. Apu är totally onödigt. Inte många dagar till studenten... PANIK! 

Nu ska jag äta, sen plugga och ska försöka hinna träna lite också. Hoppas alla har en bra kväll!

WOW.


I fucking loooove this..

Solen skiner = Sandra skiner. När Våren/sommaren närmar sig blir jag bara allt mer gladare. Det känns som det mesta blir bättre. Men det är en annorlunda vår i år. Nu i vår tar jag studenten och jag vill inte. Jag kan inte. Det får inte vara sant...
Just nu borde jag plugga. Jag har så mycket att göra, men hur ska jag klara av allt? Ett år till i skolan skulle verkligen inte skada mig nu.

Hur som, i helgen ska jag och brudarna plocka fram grillen. Det blir nog toppen.





I fucking love you man!

Nu ska jag sova.

PUSS


How can i guess?

Om dagen börjar fantastisk, ska det väl fortsätta så. Eller? Jag tror det i alla fall. För om man vaknar sur, trött och inte på humör kan det vara så resten av dagen för många. Olika det där. Hur som. Det känns som en bra dag med lite små bekymmer. Lite som det vanliga bara.

Och som vanligt blir det ändrade planer. Jag ska till Jennifer vid 4 istället. Då är jag vid förfesten vid halv 6, då när det börjar precis.

Nu kanske jag borde lägga lite smink. Såsom foundation och puder. Men som vanligt kommer jag nog göra det i sista minuten. Hehe.

Jag vill bara säga så här. Min familj är nog den bästa. Puss.



Godmorgon världen, vilken underbar dag.

Dagen började med en fantastisk frukost med mamma. Det behövdes. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Mor och dotten morgon, inte fel, inte fel.

Nu har jag hittat på en massa med bus. Emma du saknades här, jag fick skratta för mig själv. Dumma unge!
Hur som, om två timmar ska jag bege mig till Da buss. För att åka till Jennifer som har födelsedags kalas tillsammans med Linnea ikväll. Det kommer troligen bli ett JÄVLA kalas. Lääääängtar. Hur som, jag är sitter här helt oduschad, ofixad, har inte packat eller tänkt ut vad jag ska ha på mig. Och jag ska göra allt på två timmar. Grattis Sandra.

Nu, lets så in lite paket. HEHE. (JENNIFER LÄS EJ)

Puss och kram. Ha en bra lördag!


Happy B-Day Jen

Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!

Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!

Och när hon har hängts
Och när hon har hängts
Och när hon har hängts på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champange!




Grattis älskade Jennifer på 19 års dagen!


Det trodde jag aldrig..

Som vanligt är livet som bäst när grisen är hos mig. Vi hade också en fantastisk bra dag/kväll. Och gjorde en massa tokigheter, vilket passade in. Vem behöver inte det? Alla behöver det. Hon är fantastisk min Emma. Idag vid halv 3 åkte hon.

Då, vid halv tre skulle jag sätta igång med pluggandet, men när jag slog på tv:n var det en bra film på och då såg jag den som slutade fyra, klockan fyra började Top model så då såg jag på det och sedan närmare halv 6 började jag plugga matte, vilket inte är min grej. Det är fantastiskt svårt och jag är hjärndöd. Inte så bra. Men hur som jag räknade en sida sen orkade jag inte mer. Kanske ska lösa några till uppgifter innan nästa film sätts in i dvd:n.
___________________________________________________________________

Jag vet inte om jag är glad eller ledsen, men det känns fantastiskt.


Grisen är påväg

Här sitter jag och ritar i världens solsken. Det kan inte bli bättre än såhär. Emma är här om cirkus tjugo minuter. Och jag har gjort klart en uppsats, jag har ritat några teckningar och ätit godis. Hehe. Livet leker. Nu ska jag plugga matematik innan Emma plingar på dörren.


Vakna med panik var något nytt.....

Jag har aldrig kännt denna känsla som jag hade när jag vaknade imorse. Jag var varm, blodet pumpade på i 1000, jag tänkte på skolan det första jag gjorde, jag fick ångest över att jag har pluggat så dåligt under praktiken.. Jag kan inte förklara så bra men det var hemskt.

Det första jag gjorde när jag vaknade var att skriva upp precis alla prov/inlämningsuppgifter/ uppsatser som är i April/Maj som jag vet nu. Det är 14 stycken. Paniken lugnar sig precis inte. Om två månader ska allt vara klart då tar jag studenten. Känner på mig att detta kommer bli en förtjusande vår. Eller vad tror ni?

Just ja, allt det jag skrivit om mitt projektarbete i ett block. Flera sidor är borta. Blocket är borta. Fan vilken jävla tur jag har jämt. Underbart!

Nu är det dags att plugga!
Ha en bra dag!


Annandag påsk

Måndag, lov, totally ledig. Kan det bli bättre? Önska bara att det vore så ett tag till så man hann med allt plugg..

I lördags hade jag väldigt kul, faktiskt var det en av de roligare fest som varit på länge nu. Bra DJ, mycket folk, bra folk och stämningen var i topp. Och jag vet att vissa inte tycker det, men bryr mig inte ett skit. He he. Bilder tänker jag inte visa, de som hamnade på kort av Stellan var förfärliga. Aldrig sett något så fult så nej, no pics. Hur som, festen var fantastisk.

Igår så var man väl kanske lite halv seg. Gick en promenad i solen, städade åt Joel (HUR SNÄLL?!) och chillade mest. Satt själv hos honom till fyra ungefär då hans föräldrar kom hem. Sedan blev det bara hemma kväll med chilinötter och film.

Idag kom Malin hit. Min halv syster. Hon åkte för cirka en timme sedan och kom runt 12 tror jag. Så det har varit en lång dag. Nu kanske det är bäst att jag pluggar lite, eller vad tror ni? Tio prov/uppsattser på två veckor. Jippie! Jag har endel att göra nu fram över kan jag ju faktiskt tala om för er. Det låter som mitt lov kommer att bli förtjusande...



Påskafton

Fest stod det på schemat.

Leta påsk ägg - Hitta påsk ägg - Äta godis - Emma och Jen dyker upp vid halv 4 - Fixning hos mig - vidare på förkrök i Våla - Fest i Tärnsjö.

Toppen kväll med älsklingarna. Hoppas alla får en bra påskafton. PUSS

Fullt hus

Här hemma är det fullt hus. Barn och vuxna överallt. Påskmiddag med släkten idag. Men vad kan hända ikväll tro?


Best friend, i love you.



<3

GLAD PÅSK

Långfredagen firas med min släkt. Vilket betyder att jag måste städa och fixa i ordning mig, hjälpa till med maten för klockan 16.00 kommer dom. Oboý nu blev det bråttom.

Igår så var det en mys-torsdag. Inga påskkärringar kom och ringde på dörren heller. Tråkigt! Men jag, mamma och Joel kollade på film och alla somnade. Emma ringde och pratade skit och jag trodde hon grund lurade mig, men inte då. Det var en mycket bra nyhet, eller hur man ska säga. Hehe.

Joel åkte hem för kanske en halvtimme sedan, och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Vet ni vad det värsta är? När Joel kommer hit och hälsar på är han hellre med mamma än med mig. Dumma unge! Haha.

Just ja, städa var det ja..

Ha en bra påsk!


RSS 2.0