Ta mig dit, eller ta det hit.

Jag måste ha värme och sol, jag måste ha friheten för det värsta jag vet är alla dessa måsten hit och dit. Jag vill bara kunna göra det jag vill, varje dag. Nästa dag kan vara försent. Man måste leva sin dröm för att kunna trivas. Min dröm är då inte alls att jobba, det är att glassa på stranden, vara och bo i Thailand. Ja, hur underbart skulle inte det vara då? Tänk att ha sitt lilla hem på min favorit ö Koh Samui! Det skulle ju vara galet bra! Men nej, så är det ju inte. Jag bor ju hemma här i ja Söderfors. Jippi!

Men samtidigt skulle det inte vara så kul att flytta ifrån alla här. Nej, fler resor dit per år. Eller längre än två månader. Så är det bara. Jag är besatt, jag får panik att jag inte är där och har det så underbart. I vinter, i vinter kommer jag hem till Thong tip. Ligga och steka på Chaweng, lovely!

Nog om mina drömmar, haha! Idag på min lediga dag ska jag försöka hinna med att städa mitt rum. Det ser ut som ett bomb nedslag. Tro mig. Man får gå i gångar om man ska någonstans. Bra kämpat där. Hehe.
Sen kanske det blir till att laga mat, min lunch var inte allt för god. Ost & Skinkpaj, låter asgott (jag vet!) Men det gömde sig tuuuuusen purjolöks bitar i den och jag hatar purjolök. Fyfan, så den åkte i soporna.

Imorgon kommer min älskade lillebror hem som har bott i Göteborg hela sommaren med sin pojkvän. Det känns bra, att ha han här snart faktiskt.

Tjing ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0