HIMLENS VACKRASTE ÄNGEL
Skulle inte vara fel att sova

Sitter på jobbet, har precis slutat jobba. Nu vill jag bara hem och sova.. Är så trött.

I helgen blir det bara jobb för min del, är inte ledig fören onsdag. Då ska jag bara sova, haha! Behöver sömn nu känner jag. Natt pass, på natt pass hela tiden.

Utomlands resa ska det bli nu i höst, så är det bara. Men nu ska jag till bussen.

Ha en bra natt. Puss

Jag.Tycker.Mindre.Om.Dig.

Jag är less. Godnatt.


Om jag inte hade dig...

... vet jag inte vart jag hade varit nu!

Jag förstår faktiskt inte varför vi gled i från varandra förut. Du är min bästa, det är ju du och jag. Jag förstår inte. Men jag är så glad att det är vi två igen. Det finns ingen som förstår mig så bra som du, det finns ingen som bryr sig så som du gör. Jag kommer alltid älska dig min smula.

Det du fick veta idag var ingen bra sak, men du vet hjärtat att jag alltid finns här för dig. ALLTID. Nu, idag, imorgon, om en vecka, om en månad, om ett år och om 70 år. Jag ♥ Dig.
Emelie Lindsten, min älskling. Allt kommer bli bra igen, du är stark. Den starkaste och ärligaste jag känner. Du klarar av allt. Gissa varför jag säger att du är bäst? Jag älskar dig.


DET ÄR DIN DAG IDAG MIN ÄNGEL

Vi alla vet att det är din dag idag. Den 19 Augusti är din födelsedag Stephany, jag läste alla mina "kompis böcker" här om dagen och det du önskade dig i de mesta böckerna var en hund och Ante. Jag lovar dig att änglarna och andarna tar hand om dig så du får bättre presenter än så. Om du var här skulle du få en hund och Ante av mig. Jag minns hur vi bråkade om Ante och Alex. Båda ville ha Ante, han var den coola som slängde med håret när han badade och som dök och gjorde coola saker. Alex var bara med. Jag minna alla våra knäppa vattenlekar som vi alltid "lekte". Jag gråter och ler samtidigt. Jag är så tacksam att jag fick vara din vän, jag är så tacksam över alla dessa år, jag är så glad att du var min närmaste. Jag är samtidigt så ledsen över att allt det där för jag vänta med tills vi träffas i himlen sen, då ska vi ses min ängel. Jag vet att du svävar runt bland rosa moln och äter massa gott och du har de största och fluffigaste vingarna. Du blev nitton idag Steph. Jag kan tänka mig hur du röjer och härjar där uppe och hur du får liv i alla andra. Du var alltid den som vågade vara sig själv på riktigt, den som stack ut och var vackrast. Du är bland de finaste minnet jag har och det tänker jag ta vara på.

Jag hoppas du fick en fin dag där uppe. Jag här nere tänker på dig, älskar dig och framför allt saknar dig. Jag saknar dig så det gör ont. Kom tillbaka till oss. Vi alla behöver dig här snufflan.

Just nu ligger jag och kramar min kudde. På ena sidan på örngottet står det PUSS och på andra KRAM. Det örngottet fick jag av dig. Minns du det? Vi hade en regel, som gällde för dig, mig och Jennifer. Regeln löd såhär; Om vi skvallrade en hemlis som någon av oss sagt fick vi säga en sak i dens rum som vi ville ha så fick vi den. Och jag berättade en hemlis till dig och så sa du den till Jennifer (och sen fick du ångest och berättade till mig att du hade skallrat, gullig!) Jag ville egentligen inte ha något men sa att jag ville ha ditt örngott. Du ville inte ge bort det så du åkte till Åhlens och köpte ett till mig. Hur sött är inte det? Du var en ängel utan vingar här nere men nu är du himlens vackraste ängel med vingar på ryggen.

Stephany Parviainen, Grattis ännu en gång på din 19 års dag. Jag älskar dig ♥


HIMLENS VACKRASTE ÄNGEL
Stephany, min ängel

Min ängel. Jag har suttit och tänkt igenom våra dagar. Det finns så mycket att säga men det är nog bara du och jag som förstår. Jag kommer ihåg den gången du tog hål i mitt öra, du var så noga med att det inte skulle vara några bakterier alls, Rebecka stod vid sidan och var livrädd. Det gick, hålet är kvar än idag utan någon infektion.

Stephany, jag minns så väl när du tvingade mig träna med dig hela sommrarna, vi skulle simma varje dag, ta promenader och sen hade vi vår bjudar dag. Varannan dag skulle jag bjuda på godis, fika och godsaker och varannan skulle du göra det. Jag skulle göra allt för att få tillbaka allt det där. Jag kan skratta så jag får kramp när jag tänker tillbaka till alla gånger som du klädde ut mig. Men det finns en speciell gång, du klädde ut mig så jag såg ut som en slampa eller något, jag gick och plingade på hos grannen och frågade efter Tomas, sedan gick vi till ungdomsgården för att kolla om någon kände igen mig, men såklart att de gjorde det. Så knäppa vi var.

Jag minns hur du älskade toasten på ungdomsgården. När du valt mat gjorde du alltid stekt delikatess potatis med stekt ägg. Jag vill göra det åt dig nu, skulle kunna steka flera ton! Jag minns den gången du skulle klippa ditt långa hår för första gången, jag var med dig. Du ville ha längre än axlarna och sedan rosa slingor som var längre i svart hår. Frisören klippte kortare och kortare så det var en dm ovanför axlarna och jag såg att du inte vågade säga till så jag gjorde det. Du var alltid finast och perfekt. Kom tillbaka, min ängel.

När jag hade killproblem eller bara vardagsproblem gjorde du mig glad. Du gjorde så jag tänkte på annat, och du var så tuff och cool. Jag vet att det var många som såg upp till dig. Du var så duktig på allt min ängel. Jag vill ha dig tillbaka, det vill vi alla.
Jag älskar dig ♥

VÄRLDENS FINASTE ÄNGEL

Du kommer alltid leva, du kommer alltid finnas. 
Sovsött min tokstolla..

Stephany Parviainen

VÄRLDENS FINASTE ÄNGEL!


SOMMARTIDER, HEJDÅ HEJDÅ

Det är verkligen inte varmt längre. Har varit och badat med Simon hela dagen idag och jag brukar känna att solen steker på huden, men det har jag inte kännt alls idag. Visst det har varit lite varmt, eller kvavt. Men det är sensommar/höst nu. Det är inte sommar. Så vi kan börja säga hejdå till sommaren nu..
Sommaren 2010 har inte varít lika varm som sommaren brukar vara. Det suger lite.

Nu är Jennifer påväg hit, hon är här om 45 minuter så kanske borde klä på mig lite. Sitter i badkläder fortfarande.


HAPPY B-DAY

Idag fyller världens bästa Josef Hammar år. GRAAAATTIIIIIS!


WHAT?

Jag trodde seriöst att hösten hade smygit sig på, men kolla ut. Det är sooool! Nu kanske man lär passa på att sola och bada? Det skulle ju absolut inte sitta fel.

Jag skippade frukosten idag, dock inte med mening så det får nog bli lunch snart i stället. Lite jobbit att laga mat bara. Hehe.

Ska nog träffa Jennifer idag, det var väl tusen år sedan. Undrar vad vi hittar på för kul :)MY BEST FRIEND

♥ En bästa vän är inte bara en vän. Som alla andra, det är en vän som man vet att den alltid finns där. Aldrig lämnar dig oavsett vad som gäller. Ställer upp så mycket som går och tycker om när du berättar något och inte tycker du är tjatig eller dryg. En lyssnare är en bästa vän, en bästa vän kan du lägga tyngd på. Du kan gråta, skratta, busa, chilla, festa, tjaffsa, prata. Allt. Jag har en bästa vän som är min andra hälft. Det är seriöst min andra hälft. Vi är så lika, på olika sätt. Jag kan börja förklara lite. Vi har samma efternamn, vilket är Olsen. Båda är från Norge. Vi tänker alltid lika, sjukt lika. Som när någon frågar något svarar vi alltid exakt samma svar, vi börjar sjunga på samma låtar utan att den varit på under dagen, vi tycker om samma musik, filmer, oftast lika killar. Vi har lika bråkiga småsyskon och gillar bruna ögonskuggor. Vi har samma humor för det mesta. Jag skulle kunna göra den här texten miljoner gånger längre men jag väljer att ha den rätt kort.

Min bästa vän är som en hjälte för mig. Min bästa vän är Emma Olsén. Alltid när jag behöver stöd, eller bli peppad så vet jag vem som hjälper mig och gör det bästa för MIG och inte för sig själv. Alla borde ha en sådan vän men jag har turen. Jag har inte kännt Emma hela mitt liv, men min själ har. Jag vet det. Innan vi hade träffas var det en pusselbit som saknades för att man skulle kunna se var pusslet föreställde, men när jag blev vän med Emma föll biten på plats och nu ser man klart och tydligt vad det föreställer. Det är jag och Emma livet ut. Så är det. Genom vått och torrt.

Emma Olsén, jag älskar dig! Kom hem till mig nu.. ♥


BREAK

Sitter på rast, slutar om fyra timmar. Idag går tiden fort, vilket är uuuunderbart.

Ikväll ska jag bara mysa med mamma och imorgon är jag ledig så då ska jag väl hitta på något med en sötnos.

Hoppas alla har en bra dag!

SUMMER '10Detta är en liten del av min sommar. Det kommer mer bilder ska ni se.


KOM HEM TILL MIG BÄSTIS

Emma är i Cypern. Vilket betyder katastrof.. Jag behöver henne nu, här!

Hus som helst, de senaste dagarna har jag spenderat med Joel, Emelie och Ponuts. Det har varit awesome. Dock har jag inte träffat Emelie sen i Lördags så känner att det är dags nu igen. Under den här veckan och förra har jag färgat håret, blivit klar med mina kurser, köpt en mobil (eller ska), Emma har lämnat mig och åkt till Cypern, jobbat, busat med Emelie och Pontus, Varit med Joel, kommit på Jennifer när hon kärleks smsar med, gått i skogen mitt i natten. Ja det är väl ungefär det jag har gjort.

Nu står Theo här och drygar så är lite svårt att skriva. Men kanske man skulle fixa lite lunch eller ta sig en promenad? Tror det blir lunch. Haha. Sen film på film tills mamma dyker upp här för att hämta mig.

Känner att det skulle vara skönt att ha kvar bloggen, kunna skiva av sig lite om dagarna. Men varför egentligen?


Kanske läge?

Har knappt tid att sitta vid datorn, kanske bäst att sluta blogga?

RSS 2.0