GOTLAND BABY

Nu är jag hemma efter en vecka på Gotland. Jag har haft det underbart, med sol, fest, middagar, skratt, regn, shopping, fula kort. Ja, listan kan bli lång.

Men hur som helst, så tänkte jag inte skriva så mycket mer om Gotland nu. Det kommer bilder och mer sedan. För nu tänkte jag skriva en uppsats sedan gå ut och kolla när Simon och mamma målar huset. He he.

Lite bilder från Gotland det här. Det är dock inte mina, men dom kommer snart.


GOTLAND BABY

Om 5 timmar rullar bilen iväg mot Nynäshamn och sedan vidare till Gotland med mina två bästa. Kan det bli så mycket bättre just nu? Livet är totally fantastiskt!

Snart har jag packat klart, men förstår inte hur jag ska få med mig allt. En cykel, två stora väskor, en mellan väska, en liten väska och två kassar. Lyckat! Jag är inte ens klar, har en känsla att jag måste packa om. Mamma kollade på mina väskor och sedan på mig och sa att jag skulle behöva packnings hjälp. Oups!

Jag kan inget annat än att längta! Snart bär det av. Idag! IDAG! Det är IDAG! När vi kommer fram bor vi underbart fint också. Vi har hyrt en super fin lägenhet mitt i Visby.Här var några bilder på lägenheten vi ska bo i vecka 29. Inte dåligt fin. Jag kommer garanterat att stor trivas!

Nu ska jag packa det sista, äta lite mat och fixa naglarna. Det är mycket att stå i alltså!


Beach party

Nu har jag varit och badat med mamma i några timmar. Underbart skönt. Det har varit fantastiskt. Nu ska jag vidare till Emelie och fixa mitt hår, sedan åker vi till Östa på Beach party. Inte dåligt.

Igår kväll impuls handlade jag kläder på internet. Blev väl lite av allt. He he. Synd att de inte hinner komma hem innan Gotland. Men men.

Nu ska jag kila iväg. Ha en bra kväll!


En vecka sedan

Jag har inte varit så aktiv i mitt bloggande nu på den senaste tiden för att jag har jobbat, jobbat och jobbat. Men nu jobbar jag idag och på lördag sedan är jag ledig hela nästa vecka för jag ska till Gotland! Det kommer att bli awesome.

Ha en bra dag!


Världens bästa

Igår jobbade jag hela dagen och kvällen, kom hem till Joel halv två på natten och sov till elva på morgonen. Ingen var hemma när jag vaknade, men efter en timme kom Monika och Theodor. Då gjorde vi i ordning lunch och sedan jorgubbar och mjölk till efterrätt. Jag fick även en present eftersom jag fyllt år. En jätte fin lykta.

Om en timme kommer Joel hem, så kanske borde sova till dess eftersom jag ska jobba natt. Men känns ju lite jobbigt att sova mitt på dagen, när man kan bada och ha kul. Men men, plånboken blir ju allt tjockare. He he.

Ha en bra dag!


Om jag ändå visste

Haft en liten blogg semester. Hehe. Under de här dagarna har jag mest jobbat. Men har varit med Emma några dagar också, träffat deras nya fosterbarn Karrar (stavning?) och han var snäll. Sen i torsdags och fredags var det Björklinge badet som gällde för oss. På fredagen kom Jen och gjorde oss sällskap också. Sedan på kvällen fixade vi oss, åkte till Josefine och förfestade och sen var det VIP som gällde. En bra kväll. Inget nytt som hände, det gamla vanliga. Skratt, alkohol, pussar, dans, tjaffs, skratt igen, massa fula kort, fulla människor, skratt igen men sen när jag åkte hem fick nog Emma väldigt kul, eller? ;)

Lördagen tillbringade jag och tusentals andra människor på Gröna Lund i Stockholm. En fantastisk bra dag! Och jag har en ny favvo karusell! Wiho! Vi hade så kul. Det var jag, Simon, mamma, Sofia och Micke som åkte dit. Ja, himla kul faktiskt. Sedan så fort vi kom till Tierp så var jag tvungen att ta tåget till Uppsala för att jobba. Mindre kul.. Natten var bara dryg och lång! Kom hem vid 8 igår på morgonen, sov till 13 ungefär. Då mamma kom upp och väckte mig och frågade om vi skulle ut och åka med båten, men jag tackade nej. Lite för trött och sedan skulle Joel komma till mig på eftermiddagen. När ham kom åkte vi och badade i Untra Dammen, mycket mysigt! Och köra bil barfota är great! Hehe. Så alla vet. Sen åkte vi hem, kollade på sommaren med Göran och hade det riktigt mysigt.

Idag ska jag jobba. Börjar 15 och slutar 23. Då åker jag hem till Joel och sover, går typ inga bussar till mig. Drygt!

(Bilder kommer inom kort!)


Peace

VARFÖR ÄR INTE JAG PÅ PEACE & LOVE? Jag vill dit! Det är synd om mig.
Men nu sitter jag med bästis och är sjuk. Börjar jobba 19, lyckat! Får se om jag kommer upp ur sängen. He he.

Emma är min bästis. Så det så. Puss!


RSS 2.0