Panik!

Jag pallar inte.

Panik. Panik. Panik!
Innan Jul så ska vi ha gjort klart/lämnat in:
- Mdk tal (10 min)
- Religions uppgift
- Muntligt tal i svenska np
- Historia uppgift
- Psykologin börjar
- Pm i svenska
- Läxa i svenska
- Läxa i naturkunskap ph-värde
- Naturprov
- Redovisning av projektarbete

Bilder sen kryssningen


Tärd tjej

Efter en helg av party och sena nätter är jag fortfarande trött och sliten. Denna morgon försov jag mig lagom mycket så mor min fick köra mig till tåget på hennes arbetstid. Tack mamma!

Nu är jag i skolan och första lektionen är dock avklarad, men jobbigt är det att inte få sova. Jag vill sova! Men jag har inte ens tid med det för vi har "ynka" 13 uppgifter såsom prov som ska in innan jullovet som är som tre veckor. Good luck.

Nu är jag bara trött. Trött och ja. Åter trött.

BIRKA PARADISE

I fredags blev det massa mys med Emma. Eftersom mamma och pappa var på julmiddag och Simon var hos Elina så fick vi en bra hemma kväll, bara vi. Men till Idol kom bror min hem. Vi åt chips och dip, och sjöng med i Idol. Dom sa, Calle åker. Jag sa, Mariette åker. Som alla som kollat på avsnittet vet att jag hade rätt. Och jag vill bara tala om för er gott folk att Erik Grönwall är bäst. SÅ bäst!  "VART ÄR MIN BOMB?! om jag hade den här hade jag sprängt hela stället i luften." Säger Anders Bagge. Dö skön!

I går. Ja mina vänner, var gjorde Sandra igår? Just det ja. Hon var ju på kryssning med Emma, Ellinor och Jennifer och hade en underbar kväll. Hela natten lång festade vi, drack goda drinkar och dansade och mycket mycket mer!

Idag fortsatte dagen på båten. Vi gick upp åt en utsökt frukost och sedan shoppade vi i tax freen, packade ihop och strosade runt. Vi kollade på karaoke, drack cider och kollade på dans. Mycket trevlig resa måste jag säga. Många roliga personer och vi hade underbart.
Bussen hem gick vid 16 tiden, och vad ska vi kalla den bussresan? Crazy grannar. Ja. Vi döper resan till Crazy. Men vi hade roligt för det. Haha. Nu har jag varit hemma ett tag, och tryckt i mig mat har jag precis gjort också. Nu måste jag vila ett tag.

Om ett tag kommer bilder rulla in här på bloggen. Håll utkik.


Fredags mys

Vaknade upp hos Emma idag. Igår så hade vi bara en myskväll med tacos, popcorn och film. Såklart så somnade jag till filmen, det kanske inte är något ovanligt? Men inte är det slut nu inte, idag ska hjärtat hem till mig och då blir det åter igen mys. Mums framför idol blir det troligtvis.

Sitter just nu i skolan och vi ska göra pepparkakor utav betong. Låter det kul tycker ni? Det tycker då inte jag.
Slutar nog vid 15 taget. Skönt skulle det vara att åka hem nu!
Nej men vad hittar jag i min dator? Jo Emma och Jenny har knäppt kort med min kamera.

2cool4school

Tal. Tal. Tal. Tal. Tal. Tal hela tiden, jag blir tokig jag ska hålla två tråkiga tal inom några veckor. Inte ska jag prata om något intressant heller. Fan för det här.

Ikväll ska jag mysa med Emma, blir nog en del plugg också. Jag minns inte ens när vi umgicks sist. Helt otroligt. Det är inte okej!
Hur som haver, Jenny lärde mig nyss hur man får in youtube klipp i bloggen. Haha.

Galet trött

Efter en hel dag med firande är i alla fall jag helt slut körd. Jag orkar inte ens tänka, inte ens lyfta på fingrarna när jag skriver känns det som. Usch.

Nu ska jag duscha, sen blir det sängen direkt. Jag måste sova för att orka skolan imorgon. Men det har i alla varit en trevlig dag med trevliga gäster, det vill säga släkten.

Hur som helst, nu ska jag sätta igång duschen på hög värme! Sen.. sova!Godnatt


Grattis älskade far

Idag försov jag mig fruktansvärt mycket. 06.30 går bussen och jag vaknade 06.05. Något stressad, på med kläderna, kamma håret och göra iordning frukost, sminka mig och borsta tänderna. Jag hann allt utom äta frukosten så det gjorde jag på bussen. Jag måste lära mig gå upp i tid.
Dock slutade vi tidigare idag, 12 istället för 17. Lovely!
Så nu sitter jag här och dricker mitt goda tea.

Grattis pappsen, hoppas du får en bra dag med gott fika som jag och mamma bakade igår och att du blir nöjd över dina presenter. Jag älskar dig.


Dock är detta inte världens bästa bild på mig och pappa, men jag vet inte hur man anväder en scanner och bilden var i ett fotoalbum så jag gjorde mitt bästa i alla fall.


Det gäller att vara envis

Vaknade upp brevid grisen och fick panik. Bokstavligen P A N I K! Vi skulle gå upp halv 6. Joel började jobba klockan 7 och jag skulle ta 06.55 bussen. Vi vaknade dock 06.35 ungefär. Lyckat. Vi hann med att rosta bröd, äta och borsta både tänder och hår. Bra kämpat. Eller ja. Jag fick ju lov att åka totally osminkad till skolan men då kan ju jag bara tacka att jag var tidig så jag hann springa in på toaletten i skolan och slänga på mig lite smink.

Skolan började med MDK. Kill me. Jag hatar MDK. Sedan forstätter dagen med Expo och Historia. Denna skoldag var över och jag känner mig lycklig. Jag har hunnit med mycket.
Under Expo lektionen sprang jag, Emma och Jennifer (jag tvingade med dom) och bråka med alla GUC:s rektorer och chefer samt många olika lärare. Jag var tvungen att köra kursprövning i både matte A och engelska A. Jag visste att det var något lurt med det för jag hade bara missat ett moment i båda. Jag hade aldrig hunnit göra provet i varken matte eller engelska. Så efter mitt snack idag behöver jag inte göra kursprövningen (vilket innebär att jag läser en hel kurs hemma och gör prov i skolan) utan jag får i matten göra natinellt prov med ettorna och ett prov. I engelskan ska jag skriva en film analys.
Det känns faktiskt underbart att slippa kurs prövning.

Nu när jag har varit hemma sedan 18 tiden så har jag hunnit ätit mat, pratat av mig i telefon, fixat en ny blogg (denna) och bakat en massa góbitar till min käre fader som fyller år imorgon.
Snart blir det till att sova, ligger redan ned bäddad med datorn på magen. Känner att ögonlocken vill åka nedåt.


Välkommen till min nya blogg

Jag var tvungen att starta en ny blogg. Det var inte min vilja. Min förra blogg blev knas, det gick inte att logga in. (http://solsen.blogg.se) Någon dum jäkel hackade sig säkert in och bytte lösenord så jag kom inte in i min egna blogg. Så därför fick jag lov att börja om. Från ruta ett.

Ja, fantasilös kan ni då kalla mig. Alla kanske undrar varför jag döpte min blogg till SBKO? Jo, eftersom jag suttit i flera timmar och tänk. Tills sist gav jag upp och kände att jag inte riktigt brydde mig om vad jag döpte bloggen till. Hur som haver, sbko är initialer av alla mina namn.

Det fulaste jävla namnet ever. Men vem bryr sig? Sbko? Komiskt.
Men välkommen till den här tråkiga bloggen. Eller nej, super roliga menade jag.


RSS 2.0