PUSS

Igår efter jobbet åkte jag till Joel och där var det födelsedags firande för Aron hela dagen. Blev en massa tårta, skratt och prat med släkten. Mot kvällen blev det film.

Idag ska jag ordna en massa saker. Jag har sagt upp mig från donken, så nu börjar mitt nya liv. Det ni. Så tillsammans med en gosing ska vi ordna upp en massa saker. Väldigt spännande.

Jag har tänkt på att färga håret brunt. Vad tycks? Jag har aldrig prova på det, men det kanske blir bra kanske inte, men känner att det skulle passa fint nu mot hösten. Så vi får se vad Emelie kan hjälpa mig med nu framöver.
Hoppas alla får en fin dag!


DU ÄR HÄR MED OSS ALLA.



Jag tänker mig att du har allt i rosa där uppe. Rosa och fluffigt. Älskar dig! Vi ses! ♥

JAG VET ATT DU SER, JAG VET ATT DU HÖR.

Älskade vän, jag vet att du låg och kollade ned på oss idag. Du älskade det! Att ha så mycket folk runt omkring dig, att det är där för dig, bara dig gjorde dig så glad. Jag bara vet det. Du älskade sådant, sådant som handlar om dig. Och vi älskar dig.

Niina är en av den starkaste mamman jag någonsinn sett. Du måste vara lik henne, du var så stark och modig. Du lärde mig att vara modig och vara den jag är. Dock är jag inte i närheten av vad självsäker du är men det du lärt mig sitter.
Du har en mor och en syster som är värd mer än guld. De ordnade en sådan fin dag för dig. Fina tal, din favorit musik och massa människor som bara älskar dig. Jag vet ju att du såg precis vad som hände idag, så jag vet egentligen inte varför jag skriver. Men det känns som du är med mig, med oss hela tiden.

Jag tänker aldrig säga farväl till dig min väl. För jag vet att vi kommer ses där uppe någongång. Jag vet det. Då ska vi härja och ha kul som du alltid ville. Jag ska svara på alla dina 100000000000 frågor som du alltid ställde. Endel frågor fanns det inte ens svar på men jag var tvungen att ge något svar på allt. Så det var bara att lyda. Du var så underbar. Vem ska nu fråga mig alla dessa tusen frågor? Jag vill svara. Fråga mig. Det kunde vara allt från vad jag gillade för strumpor till om jag skulle kunna göra inbrott hos Kungen. Det kunde vara absolut vad som helst.

Mamma sa till mig. "Jag kommer ihåg varje gång jag såg Steffy så frågade hon 20 frågor om dig. 'Vad du gjorde, hur du mådde, vad du skulle göra i helgen, vad du skulle ha för student klänning etc.' Frågorna tog aldrig slut. Då kanske det blev jobbigt att svara men nu saknar jag det". Vad i helvete tror du inte jag gör? Det är så tomt. Tomt. Tomt. Tomt. Jag hatar att det är så TOMT utan dig! Vad ska jag göra? Skrika och gråta som jag har gjort i över en månad? Låtsas som det är en dröm och sen gråta för att det inte är så. Hjälp mig. Ge mig tips. Säg åt mig vad jag ska göra. Som du alltid gjorde.
Men om jag känner dig rätt så vill du att alla vi ska leva ett roligt liv, göra det vi vill göra fast det är helt knäppt. Men leva för stunden. Precis som du. Du var precis den du sa att du var. "Ingen är perfekt, men jag är närmst" Sa du om dig själv och det är så rätt. Du var en begåvad tjej. En levade ängel. Helt underbar.

Stephany Parviainen, Vi ses. Jag älskar dig! ♥


FULL FART

Inte är det full fart i bloggen, för här har det varit dammigt en vecka nu. Haha. Men det är mycket som händer just nu med jobb och flytt hit och dit. Ni vet, jag börjar bli vuxen. Haha!

Jag jobbar kvar på McDonalds ett tag fram över, sedan har jag andra planer. Planer som ingen vet om ännu. Men men.

Jag lever just nu i förkylning, som vägrar att ge sig. Annars funkar det väl..

Imorgon ska jag få träffa min finaste vän Emelie, då ska det hända mycket som förövrigt är hemligt, vad hemlig jag känner mig. Haha. Jag har inte träffat min älkade vän på så många dagar, nu saknar jag henne för mycket! Emlan ♥ Mig. Jag ♥ Dig. Du ♥ Mig. Vi ♥ Varandra. Bästa Emelie som alltid finns där som ingen annan, du som stöttar och förstår inte är det konstigt hur mycket jag älskar dig?


RSS 2.0