En dag kvar...

Till ett efterlängtat lov! Fast jag kan dock inte ha så kul på lovet. Har en massa jäkla plugg att göra. Räknade ihop mina inlämningar/prov. 12 stycken inom två veckor. Detta är fan inte riktigt klokt! Jag har varit på tok för slö under min apu tid. Matte provet skulle jag ha gjort i februari och det är fortfarande inte gjort. Jag måste klara det här!

Min vecka ser ut såhär: 
Torsdag: Gå utklädd som påskkärring, nej det ska jag inte men jag ska nog träffa Mr. Bigtoe.
Fredag: No idea.
Lördag: Fest i Tärnsjö.
Söndag: Plugga.


Veckan efter (LOV)
Måndag: Plugga.
Tisdag: Plugga.
Onsdag: Plugga.
Torsdag: Inga planer.
Fredag: Inga planer.
Lördag: Jennifer och Linneas fest.
Söndag: Plugga.

Såhär ser veckorna ut för mig, men som vanligt så kommer det här se helt annorlunda ut när jag väl är där. Undrar jag hur många dagar det blir att jag pluggar egentligen.

Hur som, nu ska jag och mamma kolla på en svensk komedi, vi får se vad den har att erbjuda.

XOXO.


Studentklänning

Gissa vem som har beställt en studentklänning? ME ME ME. Den är fantastisk i mina ögon, simpel men ändå något extra. Huvudsaken är väl att jag är nöjd?

Nu tänkte jag träna, synd att klockan är så mycket så det får bli ett kort pass idag.

Hoppas alla får en bra vecka!


Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Hur snyggt är det inte med blått på sommaren när man börjar bli brun? En mönstrad topp till ett par enfärgade trosor kallar i alla fall jag fantastiskt. Rösta snälla :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Här är ett annat alternativ. Som sagt, jag tycker det är super läckert med en mönstrad topp och en enfärgad underdel. Tycker du som mig? Rösta på mina förslag! :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Ännu en till mönstrad topp. Inte illa pinkat. Här körde jag på en svart underdel vilket är fantastiskt snyggt. Sätt igång att rösta! :)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Vem behöver inte lite flashigt i sin vardag? Lite neon färger skulle hjälpa dig att se grymt snygg ut i sommar. En stark blå neon färg mot en solbräng hud, kan jag inte annat än ge tummen upp för. Rösta på den om du tycker lika. :)


Ta mig till Hultsfred med TEAM ROCKET

Hultsfred '09 var totally perfekt. Helt fantastiskt med mitt gäng, mitt lag, mina polare. Vi TEAM ROCKET även kallde Camp Kiss. Vi hade det underbart, jag vill ha det så exakt i år. Precis som vi hade det då. Vi fyra i vårt fina tält. Kan det bli bättre än så? Nej. Alla händelser. Natt som dag. Hulstfred '10 med mitt team, kommer bli awsome.






Det blir aldrig 100%. 80-85, man får nöja sig där.

Jag skrev nog här om dagen att jag skulle köra ett långt inlägg om vad som hade hänt förra veckan, men så satt jag och försökte komma på nått vettigt, men vet fan inte om jag hade nått att skriva.

Det som hände var att jag blev klar med badrummet, var och shoppade tre dagar, var på anställnings intervju två gånger, var med Emma och Joel och jobbade. Så kände att det fick räcka, kort och gott.

Kanske att jag kan köra ett inlägg på det nya badrummer, för och efter bilder om ett tag! För nu vill jag inte vara för snabb ut med det. He he.

Kan kanske berätta lite om igår? För det minns jag nog. He he. Ja, hur som. Dagen började med städning, fortsatte med att Sofia skjutsade mig till tåget och jag åkte till Uppsala. Väl i Uppsala möter jag på Emma, Johanna, Jennifer och Rebecka. Men tar med mig Johanna och går på arbetsintervju. Efter det gick vi till Donken för att hälsa på Emma. Blev kvar till sju och då följde med Emma hem och sedan blev det en mys-söndag hos henne.

Nu ska jag lyssna lite på muuusik.


And i love it!

Gissa vem som snart har renoverat ett badrum totally på egen hand? ME ME ME. Dock har mamma varit med mig för den sociala biten. Hon är så gullig när hon vill hjälpa till men inte får. Jag ser på henne att hon vill, så säger jag att hon inte får, då blir hon sur och går. He he. Gullis.

Emma hatar mitt nya ord "gullis" men ändå använder hon det själv. He he. Vet faktiskt inte varför jag började använda det, haha! Men hur som. Emma är också en gullis.

Det har ju hänt en del grejer i veckan, jag har köpt en del grejer och så, det kommer ett längre inlägg om det senare.

PUSS.


4 dagar och 20 timmar senare....

Sitter jag här och skriver igen. Jag säger bara, vilken jävla vecka! Jobbat som en galning, varit sjuk och allt har varit stressigt som vanligt. Jag och mamma har varit till Gävle och handlat till badrummet tre gånger, handlat i Tierp två gånger och ja, behöver jag fortsätta?

Igår var vi och handlade, bara jag och mamma. Badrummet är helt klart ikväll. Äntligen.

Jag saknar min Emma. Träffade henne i måndags, men det är nästan en vecka sedan. Inte ok enligt mig.

Hur som, nu ska jag gå och sy gardiner och fixa lite. Jag kan inte få till något bra att skriva om nu när jag är mitt i min rustning.

Ha en bra dag och lyssna på den här låten. Hon är grym!


Crazy

Visst är det irriterande när man ringer och ringer hela tiden till en person och den inte svarar? Jag blir tokig. Jag har kanske ringt 20 gånger nu och inget svar. Det blir lite extra jobbigt för att det är bråttom och viktigt. Fan.

Halv 4 åker jag till Uppsala, möter upp Emma och sedan ska jag på en intervju klockan halv 8. Så nu är det dags för mig att duscha, fixa mig och leta på alla dessa kattprylar som Emma ska låna. Jag har nämnligen en kattutrustning och hon ska på maskerad imorgon, eller studentskiva med temat. Det börjar på P....... Och Pelle Svans-Lös passar väl in där? He he. Emma är så gó. Nej, nu ska jag ringa min syster och fråga om jag kan duscha där. (Badrummet renoveras så finns ingen dusch. He he.)

Ha en kanon dag!


Galen helg enligt mig

Som alla vet har jag inte varit så fantastiskt duktig på att skriva i bloggen. Men jag har mina anledningar. 1. I Fredags så var jag till Knivsta sedan när jag kom hem åkte vi till Gävle/Valbo för att shoppa. När jag kom hem efter det var klockan 22. Och då orkade jag inte göra så mycket. Kollade på film och tog det lugnt.
Lördagen var lika galen den. Vaknade 9 och var hur pigg som helst, det blev en lång (1.5 timme) frukost med mamma. Seda målade jag i badrummet och efter det var det bara att packa i världens fart och eftersom jag renoverar badrummet finns det ingen dusch. Så mamma fick köra mig till Sofia 13.05 och bussen gick 13.25. Gooooooood luck. Men det slutade med att jag fick hoppa in i bilen, helt blöt och osminkad så fick mamma köra mig till Tierp och där mötte jag upp väldens bästa Emma.

Vi tog bussen till Jennifer där en MaryKey tant höll hus. Vi provade på några produkter och pratade. Helt okej roligt men dock var inte alla produkter bra för just mig. När hon gick fick vi en gåva. Min var en ögonskugga. Sedan packade Jen och efter det Konsum vidare till Jen's Pappa. Väl i Tierp så säger Jennifer "jag har inte mitt busskort med mig!!!!" Lyckat, så det var bara för henne att betala 50 spänn. Hos Emma blir det lekar för min och Jennifers del. Det fortsätter med Middag, Styling, dricka och såklart...... PARTY!

Vi befann hos Emma efter festen. Klockan var väl runt 4-5 innan vi somnade. Och det gav resultat. Jag som aldrig sover länge sov till 12. Helt otroligt! Men skönt var det. Det blev en chill dag med massor av onyttigheter. Vid sju var jag hemma igen och då blev det film hela kvällen.

Tack för en bra, men som sagt galen helg. Puss.

(Håll utkik, bilder kommer!)


Godmorgon

Eller nått. Här sitter jag totally nyvaken och måste ringa ett samtal. Kanske gå på ett möte också. Sedan halv 10 så bär det av mot Knivsta. Ska hem till Elina, hämta mina stuff och hon får sina. Även umgås och fika lite. Ska träffa min Emma i stan och hon är mitt stöd. Det blir nog en bra fredagsförmiddag.

Dock så känner jag mig helt hängig för är ju sjuk. Eller börjar bli. Det är drygt som tusan. Hur som, klockan trickade 08.00 precis vilket innebär att jag måste greppa telefonen och göra mitt bästa.

Ha en bra fredag.


Det var droppen

Nej. Nu jävlar är jag arg. Punktslut.

Uppsala med min ängel

Tjolahopp tjolahej.

Idag har det varit en fantastisk dag med Emma. Jag åkte 06.30 till skolan för att fixa nytt busskort och prata lite smått med lärarna. Jag var klar klockan 10.00 och Emma skulle vara i stan efter 12.00 så vad skulle jag hitta på för skoj då? så jag gick lite på stan, gick även och hälsa på Joel. Precis när jag möter upp honom har brandalarmet gått och brandbilar är överallt. Dock skulle han ha lektioner så jag fortsatte till Fyrishov där jag och Emma skulle vara, för det var en jobbmässa där, som vi skulle befinna oss på.
Jag var där 11.20 så väntade en timme på Emma. Men kul hade jag ändå, för det fanns en jäkla massa roliga people att kolla på. He he.

Jobbmässan gick bra. Vi hade kul och det är väl det som är huvudsaken. När vi var klara där var det dags för käk. Vi lunchade ett bra tag och hade det väldigt mysigt. Efter det gick vi runt på stan och kollade kläder. Köpte även lite till vår outfit till på Lördag. Då vi ska på Mickis och Emmas fest. Deras tema är 80-tal. Då menar jag skrikiga färger, glitter och glamor. Vi ses i neon ljuset. Eller? He he. Hur som, vi kommer vara mycket snygga. Vid 16 tiden höll både jag och Emma på att dö. Vi var totally slut i kroppen så vi gav upp, gick till Hemköp och köpte en box päron-splitt. Satte oss i Svava gallerian och smällde i oss två stycken. Gott var det.

Efter klockan tickade kvart över 5 begav vi oss hemåt. Jag åkte då direkt till Sofias pojkvän, Micke som idag är 23 år fyllda. Grattis till honom. Har fikat lite och pratat i många timmar nu. Kom precis hem och är väääldigt trött just nu. Inte så konstigt att jag är trött, jag är förkyld, kanske sjuk men orkar inte inse det bara. Kanske borde hämta is-vatten och sätta på en bra film. Det lockar mig.

Ha en bra kväll.


Vecka elva


Rubriker är inte min kopp av te

Det har rullat på idag på jobbet, dock känner jag att jag börjar bli sjuk. Peppar, peppar!

Idag ska jag städa och leta rätt på massor av papper, kanske kopiera lite plugg papper till Emma (hon med den stora kollen, eller?). Sedan ska jag försöka hinna med att måla en vägg och plugga lite.

Jag satt och tänkte på skolan igår och fick tokpanik. Om ca 30 dagar slutar praktiken och då ska psykologin, matten, engelskan och lite andra ämnen vara klar med dess prov. Det ger mig tokpanik! För det första, matten tog längre tid än vad jag trodde, psykologin har jag inte börjat med, inte engelskan heller. Shit!

Jag vill bara tala om att jag saknar min Emma, jag skulle vilja träffa henne och bli lite glad. Hon är en sådan som man får bra energi av och mår bra. Min älskade vän.


I LOVE YOU

Jag sitter här hemma och väntar på att mamma ska komma hem. Hon har nämnligen varit på ICA med Sofia i en evighet. Jag vill börja måla, men hon måste finnas på plats först.

________________________________________________________

Finns det något bättre än att ha en allra bästa vän? En vän man kan dela med sig allt av? En vän man vågar prata med? En sådan som fyller ut tomma dagar. En vän som är totally underbar och alltid lyser upp vardagen även de allra mörkaste dagarna. En sådan vän har jag. En vän som är trogen och allra bäst i världen. Min bästa vän heter Emma Olsén.


Älvkaleby - sportfiskeforum

Klockan ringde vid 8 imorse. Jag skulle följa med Joel och Theodor till Älvkaleby. Theodor har nämnligen praktik där och vi skulle lämna honom. Men vi hittade inte. Vi åkte runt, runt, runt i Älvkaleby i ca 40 minuter innan vi hittade Sportfiskeforum, där han har praktik. Vilket elände alltså.

Hur som, när vi skulle hem svängde vi förbi Tierp och köpt lite gottis och en varsin mapp/pärm till skolan. Och nu sitter vi här hemma hos mig.

Vad händer idag tro? Först och främst ska jag hålla på med mitt projektarbete. Väggarna ska målas och det ska bli så fint.

Ha en bra dag i solen.


Kompis det går bra nu

Dagen började med att jag vakande upp hemma hos Jennifer med henne och Emma. Emma och jag tog 12 bussen hem och när jag väl var hemma halv 2, då blev det lite chill i två timmar. Sedan myste jag lite med mamma tills det blev dags för middag. Söndagsmiddagen var utsökt, bra kocken Olsen. Det serverades god marinerad fläskfile, klyftpotatis, beanaisesås och grönsaker. Låter inte det ljuvligt gott? Om inte annat kan jag tala om för er att det var det. He he.

När jag ätit klart satte jag igång med att skriva mitt cv. Jag är klar och väldigt nöjd. Dock vet jag inte om det blev lite väl långt... Men det löser sig. Jag är nöjd över min insatts och det är väl det som är huvudsaken. Eller?

Efter cv:t blev klart satte jag igång med att måla. Nu är jag klar med det för i dag med. Hur nöjd tror ni inte att jag är då? Jag har lyckats med så mycke på en sådan liten stund. Jag är sååå bra. He he.

Nu ska jag nöjda mig lite framför bra musik och mörkchoklad med hallon i. Så gott och jag är så bra!


Järngänget

Toppen helg kanske jag kan börja med att skriva? Det började med att jag åkte till min älskade Emma i fredags. Vi gjorde det vi är bäst på. Äta, sitta och håna folk vid datorn, snacka skit och kolla på film. Vi tänkte vara lite kreaktiva och göra en ny kladdkaka. Lyssna här. En kladdkaka med digestive botten och daim bitar i smeten. Låter inte det för(jävla) gott? Men när vi sedan smakade så var det inte alls gott. Vanlig kladdkaka är grejen! Smeten var mustig, fluffig och för tjock plus att det varken smakade digestive, choklad eller daim. Inte så lyckat kanske. Men vi hade en underbar kväll. Kollade på en massa fyllo-kort. Det ena var värre än den andra. He he.

Sedan igår gick vi upp vid 8, Emma skulle jobba så jag åkte hem. Jag kom hem, umgicks med min moder i några timmar. Kollade på 2012, jag övningskörde, hälsade på syster och lite annat. Mycket mysig lördags förmiddag. Sedan fixade jag i ordning mig och tog 19.30 bussen till Tierp, där Emma och Josefine möter mig och vi knallar iväg till Hemköp för att köpa lite nödvändiga saker. Väl inne på Hemköp så gör vi en sak vi alltid råkar göra. Skämma ut oss! Emma typ skriker och säger en sak om en person så kommer personen och går precis bredvid. Haha. Vi tog åtta bussen till Jen och förfestade, sedan gick vi vidare till Jocke. Helt lyckad kväll. Jag fick ju vara med mina bästa, det är ju alltid lika bra. Hur tråkig festen än är, kan vi göra vårt bästa och det blir oftast ett lyckat resultat.

Just ja. Vi har ju döpt vårt "gäng". Nu mera kan ni kalla oss för Järngänget. Haha.

Idag blir det nog rätt lugnt. Beställa ett och ett annat plagg kanske? Skulle heller inte sitta fel med chips och dipp med en bra film. Men inte det heller, jag ska nämnligen måla inne i badrummet. Och börjar snart! Sedan ikväll ska jag nog träffa Mr. Joe Big Toe.

Ha en bra söndag helt enkelt.


Hultsfred '10



För varje dag som går vill jag bara mer och mer till hultsfred. Jag vill tillbaka till det bästa som hänt. Det var verkligen amazing!

Nog om det, gissa vem som har suttit och sökt jobb nu då? Du gissade rätt om du gissade att det var jag. Jag kände att det skulle sitta fint med lite extra money. Så jag får allt börja angagera mig i arbetslivet lite mer nu.
Om jag inte får dessa jobb, får jag söka nya helt enkelt. He he.

Nu var det dags för att sova mina vänner. Så, sov gott och dröm sött!


Enhetsbyte, a & o, vinklar, skala, volym och pythagoras sats

Tar fucking död på mig. Geometri är det absolut svåraste och jobbigaste kapitell i denna mattebok! Hur ska man kommaihåg allt? Det är ingen som kan lära mig, alltså en lärare utan jag måste komma på mina egna lösningar, vilket tar tusen år längre. Dra åt skogen med dig jävla matematik!

Skolan tar död på mig, jobbet tar död på mig, vissa personer tar död på mig. Kanske dags att låsa in sig med sina bästa? Kanske resa? En tripp till London med Emsipemsi kanske man skulle unna sig? Boka Hultsfred nu borde vara en positiv sak i mitt liv just nu. Hultsfred är det bästa som finns. (På tanke om hultsfred, vilka drömmar jag har drömt nu flera nätter i rad. HAHAHA!)

Som tur är så ska jag imorgon träffa Joel och sedan ska jag vara med min bästa vän Emma hela helgen. Precis vad vi behövde nu. En helg med oss! Jag saknar min bästa vän, det finns ingen som hon. Hon är för bra för att vara sann den där filuren.
Jag är så glad över alla vänner jag har och min familj. De som står mig närmast hjärtat värmer mig varje dag fasten de inte finns där jämt. Jag är bara så tacksam över att jag har dom. Mina änglar. Flickor som pojkar.

Just det ja, det hände en jätte konstig sak idag. För inte alls längesedan (max 1,5 vecka sedan) fylldes min mobil på med 300 kronor. Vilket skulle räcka väldigt länge tänkte jag, eftersom jag ringer gratis till Comviq och Tele2 och jag har bara ringt Comviq och Tele2 operatörer eller vad det heter. Men så idag när jag ringde Sanna så pep det till och det bröts, så jag tänkte ringa upp igen, men då hade jag 0 kronor kvar. Vart har mina pengar tagit vägen? Jag blir tokig!


Wild world

Sitter här och känner mig helt slut. Idag ville jag bara springa ifrån jobbet och aldrig mer komma dit. FY FAN vilken dag det har varit. Kändes som jag nästan slutade att andras där ett tag. Jag orkar verkligen inget annat än sitta här och lyssna på hög jävla musik just nu. Fy fan vad jag är less på det här.

Det här nog första gången i mitt liv jag säger detta. JAG VILL TILLBAKA TILL SKOLAN!!!!!! Men det är så jävla sant. Jag orkar inte med det här, det är fan det värsta jag varit med om. Ursäkta mitt språk men det är så jag känner. Ett jävla helvete är det. Det här suger. Känner mig nästan sjuk för allt suger som har med praktik att göra.

Jag behöver min älskling.

Hur som, jag kommer nog få sitta här själv resten av kvällen. Titta på en bra film och bara ha allmänt tråkigt. Det är min dag idag. En förjävlig dag så att skriva.

Dock finns det ett plus. Solen skiner och lyser i min vardag, just vad jag behöver. Synd att jag inte kan ta del av solen bara. Jag går runt i butiken och ruttnar bort. Ge mig sommar nu. Jag är less på allt.

I sommar är det sol, jag blir glad, det finns mer att göra, jag tar studenten, fester, grill, bad, vatten, sprit, hultsfred och allt är så uuuuunderbart!


Nu kommer i alla fall jag sova gott


Test fyra

Nu har jag kollat på film med mamma, school of rock fick det bli. Som vanligt somnar mamma innan halva filmen har gått. Hur kan man vara så seg? Alltid somnar hon, alltid. Ha ha.

Jag har till och med hunnit plugga, duktig tjej. Men dock inte matte utan jag har hållt på med mitt projektarbete. Man ska ju hålla på skriva varje dag, och min mall är nog inte den bästa, men det kan jag ändra på i efterhand får jag hoppas på, he he.

Matten står på tur nu då, tänkte lösa "test 4" innan jag somnar. Men kräks på geometri! Det är svårt, tråkigt, ofattbart och sinnes. Ja, jag är trött och utråkad med tanke på vad som kommer näst...


Jag och min vanliga tur?

Nu har jag börjat på riktigt, jag på påväg mot ett mål. Det är så skönt att kommit såhär långt. Taket är målat, lister är målade, fönster och- dörr karmar är målade, väggarna är spackade och allt är ute. Imorgon kväll ska jag försöka måla väggarna, snart ska jag åka och köpa inredningen. Detta blir lyckat!

Nu är det bara toaletten, handfatet och badkaret som ska ut. Det fixar jag i veckan. Detta blir ett lyckat projekt, jag känner det på mig. Tummen upp för det!

Hur som, nu borde jag plugga lite matte för att kunna göra provet snarast men jag känner verkligen ingen ork. Så jag kollar på film med mamma istället och pluggar lite innan jag somnar ikväll.

Just ja. Jag skulle ju berätta en rolig sak som hände idag. När jag skulle börja göra om badrummet och då började jag med att skruva ned allt och lyfte ut precis allt från badrummet. Så kommer mamma och säger: "Du, gumman. Skulle inte du ta för och-efter bilder? Har du redan hunnit gjort det?" Jag höll på dö av garv. Jag hade hållt på med allt det där och hade även glömt att bilder skulle tas. Så det var bara för mig att skruva upp allt, lyfta tillbaka allt till sin plats och ta kort. Sedan var det bara att skruva ned allt och ut med allt ännu en gång. Haha, jag och min tur alltså.

Men hur som, detta lär bli lyckat. När det är klart kommer det upp för och-efter bilder i bloggen också. Håll utkik!

Nu: Film!


Jag ska måla hela världen lilla mamma

Vad händer idag tro? Kanske jag ska hålla på med mitt projekt? Rätt gissat. Idag ska jag måla taket och listerna i badrummet, men först av allt ska allt, precis allt ut från badrummet.

Jag har bytt tema också. När jag och mamma gick runt och kikade på olika badrum igår insåg jag att jag skulle byta. Det jag hade var jätte bra, skulle bli skit snyggt men jag kom på ett ännu bättre tema så nu jäklar ska jag fixa det här.

Senare idag ska jag plugga sedan blir det nog filmkväll. Det är ju söndag, finns inte så mycket att göra då.

Nu ska jag sätta igång, på med målarkläderna och börja arbeta. He he.

Jag saknar dig.


I've got soul, but i'm not a soldier.

Godmorgan alla läsare.
Idag ska jag nog ha fullt upp hela dagen, så kommer nog inte bli så många inlägg, hehe. Men nu om någon minut så ska jag och mamma åka till Gävle för att handla inför rustningen. Vi blir nog där några timmar, sedan hem igen fixa lite. Ett snabbt träningspass skulle inte sitta fel och sedan vet man aldrig vad som händer ikväll.
_____________________________________________________________

Det finns alltid vissa frågor som cirkulerar runt i huvudet. Det finns inga svar utan man får bara grubbala. Just nu är det så för mig. Jag vill ha svar på mina funderingar, hur får jag dem svaren?
_____________________________________________________________

Idag fyller godingen Angelica Gustavsson 19 år. Grattis och hoppas att du får en underbar dag. Jag saknar dig älskling.


Precis som jag trodde

Är jag totally slut körd. Efter en vecka med jobb, åtta timmar om dagen och plugg 2-3 timmar och en timmes träning på det, gör så jag inte har någon tid alls för datorn. Jag är as trött hela tiden och trivs inte alls med det här. Jag behöver energi. Några tips till mig nu känner jag för jag finner inte min egna energi.
Det är nu jag behöver Emma. Min positiva Emma som talar om på ett ganska psykat sätt hur jag ska tänka. Jag behöver det nu känner jag. Hon är bra hon, min egna psykolog. He he.

Idag blir det en lugn hemma kväll. Lite finare middag med la familia om en stund och sedan allmänt fredags mys.

Imorgon åker jag och mamma iväg tidigt och köper in grejer till badrummet jag ska renovera. Mitt projekt är på G. Äntligen säger jag bara, äntligen.

Hoppas alla får en bra kväll, -helg.


This is killing me

Har jobbat hela dagen idag. Fick dock sluta en timme tidigare, så kom hem halv sex istället. då satte jag igång med att laga mat med mamma och fixa lite inför middagen. Vid sju tiden plockade jag fram matematik böckerna för att lösa några uppgifter. Det gick rätt lovande denna kväll med varav 28 uppgifter hade jag 23 rätt. Det var rätt kämpigt mot slutet men det gick. Efter räknandet så blev det lite prat med mamma och hon höll på att fixa med Simons dator och han går det inte att prata med som vanlig, för han är alltid lika självisk och egen kär så man blir bara tokig. Men kanske är i fel ålder just nu. 

Hur som, just nu ska jag kolla på film med mamma. Jag skulle ha tränat idag, men tiden rann iväg och nu känner jag mig för trött och klockan är på tok för mycket. Men imorgon ska jag köra i en timme. Utan tvekan. 

Hoppas alla får en bra kväll. Jag önskar alla en god natt.  


Dags för jobb

Igår var jag så duktigt, är så stolt över mig själv. Jag räknade matte, nästan tre sidor på tjugo minuter. Hade 8 fel av alla de tal jag räknade. Känner mig nöjd med tanke på att jag inte har räknat matte på nästan två år.

Hur som, nu går min buss till jobbet om 15 minuter. Jag sitter här inlindad i badlakanet, kanske borde klä på mig och slänga på lite mascara? Nu blev det ju rätt bråttom.

Hoppas alla får en bra dag.


The reef

Nu har jag kollat på film, ätit lite onyttigt med mamma vilket vi inte borde göra såhär en måndag men alla gör vi fel. He he.

Vi kollade på Into the blue 2 - the reef. Den var faktiskt bra enligt mig. Jag gillar den typen av film medan mamma gillar action, hit och dit. Så ja, mamma somnade för att hon inte tyckte att det hände speciellt mycket. Jag låg med öppna ögon och tyckte att den var fantastisk. Så jag rekomenderar den verkligen. Om du inte sett den, se den!



Jag borde gå och lägga mig nu så jag orkar jobba imorgon. Men nej, jag måste plugga. Vad är detta för påhitt? Att man måste plugga under sin apu. Det är så dåliga planeringar i vår skola så jag ångrar att jag ens började där. Fast på ett sätt är det lovely. Om jag inte hade börjat på GUC hade jag heller inte träffat mina godingar. Så ett litet plus blir det. Men just skolan får 2 av 10, detta är p.g.a av en fin och frech skola. Bra utrustning som datorer, kameror och media prylar. Men minus till allt annat.

Hur som, nu ska jag ta min matematik bok och gå. Låter det spännande? Eh. nej.

Godnatt.


I'll love you forever

Har precis kickat hem lite kläder från Asos. Hoppas de passar så jag har lite nytt och frescht. Har även lite kläder och skor från hm påväg. Man blir alltid lika glad när man skaffar sig lite nytt. Bilder kommer om ca 3-4 dagar när kläderna kommer.

Läste Emmas blogg och blev lite rörd av ett vackert inlägg. Jag vill bara medela att hon är min bästa vän och jag skulle inte klara en sekund utan henne. Hon är... ALLT! Hur är man då? Jo, man är det jag vill att en vän ska vara. Alla har sina egna uppfattningar inom denna kategori så jag tänker inte rabbla upp allt som är bra hos Emma för jag ser det som en helhet. Hon är bäst i hela världen och det är inte lätt att vara det i mina ögon, men den där Emma lyckades. Emma Olsén är den perfekta bästisen! Jag kommer alltid älska henne mest! Har jag sagt det?


Första Mars

Nu har jag inte skrivit på ett tag nej, har liksom inte haft tillgång till en dator men nu så.
Hur som, första Mars börjar bra. Ledig från jobbet bara sådär när jag förra veckan hade sportlov. Vänta.. Sport-lov. Jag minns inte att jag var så speciellt sportig av mig. He he. Eller jag har dansat. Det räknas så det så.
Kanske några meningar om min helg nu då? I torsdags tog jag 22 bussen till Jennifer, hon tvingade mig kolla på OS. Hockey. Tjej-hockey = ruttet. Dom förlorade också, mot Finland. Os är alltid lika tråkig må jag säga. Hon ville gottgöra mig så slog på sommaren med Göran, min favorit. He he. Efter filmen så gick vi till sängs, dock låg vi och prata till tre.

Sedan rullande vi in på fredagen och då började vi småstäda, plocka undan prylar (hallspegelln framför allt! Eftersom den blev snodd förra festen). Sedan åkte vi och köpte groggvirke, pizza, godis och chips. Kom hem och fixade oss och vipps så var snart festen igång. En lyckad kväll med för mycket skratt. He he.

Igår, lördag så åkte jag och Emma från Jennifer vid 12, hem till mig för att fixa oss och vidare till Heby på fest. Vi anlände i Heby ca 20 och festen började snart i full gång. En fantastisk kväll med min godingar helt enkelt.
Igår var jag och Emma sugna på nått onyttigt när vi skulle sitta på en buss i en timme så gissa vad vi köpte? Chips och dipp. Vidriga måste jag säga, men det var fruktansvärt gott.

Bilder kommer.

Nu sitter jag här, ledig  och bara njuter.

RSS 2.0