Guess who?

Precis, gissa vem som är påväg hem hit dååå? Jo, Simon. Vad jag har saknat min lillebror! Nu ska vi kramas, skratta, bråka, pussas, gråta och ännu mer skratta tillsammans igen. Wiiiho!

Men ikväll blir det ut och dricka lite med Emelie, inte alls fel om du frågar mig. Det gillas starkt! Med tanke på att jag är lång ledig passar det fin fint.

Jag har fastnat lite framför tv:n så det tänker jag fortsätta med ett tag till!


♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Eftersom klockan är efter tolv betyder det att det är en ny dag, och idag har jag sovlinne och trosor. Nu är det dags för mig att krypa ned i min ny bäddade säng, helt ny duschat och fräsch. Jag älskart!

Så ja, en bild blir det inte. Jag känner att det inte fanns så mycket kläder att knäppa kort på. Hehe.

Nu ska jag faktiskt sova så jag orkar upp i tid imorgon, vill inte vakna vid lunch tid igen. Haha!
Så godnatt gott folk.


♥ Dag 13 – Den här veckan.


Ta mig dit, eller ta det hit.

Jag måste ha värme och sol, jag måste ha friheten för det värsta jag vet är alla dessa måsten hit och dit. Jag vill bara kunna göra det jag vill, varje dag. Nästa dag kan vara försent. Man måste leva sin dröm för att kunna trivas. Min dröm är då inte alls att jobba, det är att glassa på stranden, vara och bo i Thailand. Ja, hur underbart skulle inte det vara då? Tänk att ha sitt lilla hem på min favorit ö Koh Samui! Det skulle ju vara galet bra! Men nej, så är det ju inte. Jag bor ju hemma här i ja Söderfors. Jippi!

Men samtidigt skulle det inte vara så kul att flytta ifrån alla här. Nej, fler resor dit per år. Eller längre än två månader. Så är det bara. Jag är besatt, jag får panik att jag inte är där och har det så underbart. I vinter, i vinter kommer jag hem till Thong tip. Ligga och steka på Chaweng, lovely!

Nog om mina drömmar, haha! Idag på min lediga dag ska jag försöka hinna med att städa mitt rum. Det ser ut som ett bomb nedslag. Tro mig. Man får gå i gångar om man ska någonstans. Bra kämpat där. Hehe.
Sen kanske det blir till att laga mat, min lunch var inte allt för god. Ost & Skinkpaj, låter asgott (jag vet!) Men det gömde sig tuuuuusen purjolöks bitar i den och jag hatar purjolök. Fyfan, så den åkte i soporna.

Imorgon kommer min älskade lillebror hem som har bott i Göteborg hela sommaren med sin pojkvän. Det känns bra, att ha han här snart faktiskt.

Tjing ♥


Ny Header



Kände att jag var tvungen att slänga ihop en ny header. Så tillsidare får den se ut på det här viset!


♥ Dag 12 – I min handväska.

Det finns ju alltid några måsten som jag måste ha i handväskan, vilket  är;
- Plånboken
- Mobilen
- Hörlurar
- Läppglans
- Tuggummi
- Cigg
- Tändare
- Busskort

Men det hamnar ju alltid massa småskrammell som smycken, kvitton, godis, hårsnoddar och lite sådant.
Det är ofta jobbgrejer i min väska också. Vilket är nyklar, taggen, pennor, papper osv.


RSS 2.0