♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första kärlek. Detta kan vara mitt kapitell kan jag då säga. Eller? Kanske tvärtom? Har ingen aning, men kär har jag då varit.

Men som sagt, min första kärlek. Allra första kärlek var när jag var 13 år. Jag hade precis slutat på Bruksskolan i Söderfors och börjat på Aspenskolan i Tierp. Det var mycket spännande, bara massa nya männsikor och som alltid har jag lätt för att prata och skaffa nya vänner. Sagt och gjort, nya vänner, ny skola. Jag trivdes så bra! Jag började umgås med ett "gäng" i Tierp. Träffade då en kille som jag blev tok kär i. Varje gång någon pratade om honom, eller när jag såg honom, eller om han ringde eller skickade sms fick jag som ett rus i hela kroppen och blev nervös. Jag vet helt ärligt inte om jag vågade svara alla gånger han ringde. Vad skulle jag säga? Att han var fantastisk? Att jag var förälskad? Nej, gosh. Det kunde jag inte. Jag hade ju fullt med fjärilar i magen!

Vi hade en underbar tid tillsammans, men med tiden höll det helt enkelt inte. Vi båda gick vidare, glömde varanda och pratade inte mer. Väldigt tråkigt att man inte kan vara vänner. Jag önskar idag att det hade blivit så. För det jag minns av honom var han underbar. Även våra vackra bråk.
Jag minns en gång vi skulle tälta ute hos vår kompis i skogen. Då min pojkvän som han då var började sjunga fula sånger om mig, så jag slog till honom så han började blöda näsblod. Hemska vi var. Haha. Men det var endel i vår charm.
En dag i skolan, närmare bestämmt Fredag den 13. Såg vi varann och bara vände. Mina kompisar sa "Sandra, titta rakt fram! Där är han, vänd! Vi vet vad som händer. Det är fredag den 13:e!"

Alla tråkiga lan kvällar i olika hem och garage jag varit på. Alla gånger han pratade om sin moppe, eller kross eller DT eller vad han nu kallade den. Så tråkigt jag tyckte det var, men jag fick ju höra han prata och bara det var ju värt. Tänk att jag faktiskt kände såhär för honom. Det är inte så lätt att glömma den första kärleken. Jag minns oss. Jag minns honom.

Det finns så mycket att säga. Men vad vill ni att jag berättar om min första kärlek?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0